ING NAKİT PROMOSYON
***REFERANSIMLA ÜYE OLANA NAKİT PROMOSYON YATTIKTAN SONRA 500 TL ÖDEME***
Referans: ING3S7Q3F
ING bankasından aşağıdaki referans numarasıyla hesap açarsanız hem siz hem de ben 2000 TL nakit promosyon kazanacağız.
Koşullar;
Nakit promosyon ödülünün kazanılması için referans kodu ile davet edilen kişinin ilk kez ING müşterisi olması gerekmektedir.
· Referans kodu ile müşteri olan kişinin başka bankadaki kendi adına olan hesabından Turuncu Hesap’ına aralıksız 3 ay boyunca EFT/FAST yöntemiyle tek seferde minimum 22.000 TL göndermesi gerekmektedir.
· EFT/FAST gönderiminin tek seferde en az 22.000 TL olacak şekilde direkt olarak Turuncu Hesap’a yapılması gerekir. Parçalı gönderimler ile 22.000 TL'ye ulaşılması kampanya koşulunun sağlanması için yeterli değildir.
· Gönderimlerin direkt Turuncu Hesap’a yapılması gerekir. EFT/FAST ile vadesiz hesaba gönderim yapılıp oradan Turuncu Hesap’a yapılan gönderimler kapsam dışıdır.
ING REFERANS
ING bankasından aşağıdaki referans numarasıyla hesap açarsanız hem siz hem de ben 2000 TL nakit promosyon kazanacağız.
Koşullar;
Nakit promosyon ödülünün kazanılması için referans kodu ile davet edilen kişinin ilk kez ING müşterisi olması gerekmektedir.
· Referans kodu ile müşteri olan kişinin başka bankadaki kendi adına olan hesabından Turuncu Hesap’ına aralıksız 3 ay boyunca EFT/FAST yöntemiyle tek seferde minimum 17.500 TL göndermesi gerekmektedir.
· EFT/FAST gönderiminin tek seferde en az 17.500 TL olacak şekilde direkt olarak Turuncu Hesap’a yapılması gerekir. Parçalı gönderimler ile 17.500 TL'ye ulaşılması kampanya koşulunun sağlanması için yeterli değildir.
· Gönderimlerin direkt Turuncu Hesap’a yapılması gerekir. EFT/FAST ile vadesiz hesaba gönderim yapılıp oradan Turuncu Hesap’a yapılan gönderimler kapsam dışıdır.
NOT: BEN DE FORUMDAŞIN BİRİNDEN REFERANS ALARAK AÇTIM EKİM AYINDA NAKİT ÖDÜL BUGÜN YATTI. HEM SİZ KAZANIN HEM BEN.
ING Nakit Promosyon
Koşullar;
· Referans kodu ile müşteri olan kişinin başka bankadaki kendi adına olan hesabından Turuncu Hesap’ına aralıksız 3 ay boyunca EFT/FAST yöntemiyle tek seferde minimum 17.500 TL göndermesi gerekmektedir.
· EFT/FAST gönderiminin tek seferde en az 17.500 TL olacak şekilde direkt olarak Turuncu Hesap’a yapılması gerekir. Parçalı gönderimler ile 17.500 TL'ye ulaşılması kampanya koşulunun sağlanması için yeterli değildir.
Tasarruflu Klima Kullanımı Nasıl Olmalı?
5w40 yağa 10w40 yağ eklemek?
Hisse senedi alım satım için banka tavsiyesi
Akıllı Saat Takvim Senkronizasyonu Hakkinda
|
IOS 9.2.1 Kullanıcıya Kalan Hafıza
Samsung Gear Fit IOS desteği
güç tuşuna basmadan tableti acma
| azteca |
| f0c16e92b761d33583202057e3dc4147D.jpg |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 579
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 338)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 115 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0