Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.309
Cevap
75
Favori
430.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu videoda çözümü anlatıyor, fakat videonun sonunda telefonun açıldığı görünmüyor. Yazılım güncellemesi nasıl anakartı yakabiliyor anlamış değilim. @Darch






  • theVerge T kullanıcısına yanıt

    Keşke fastboot açılsa kurtarsa millet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda yaşayan var mı bu sorunu şuan için? TR ye sunulmuş muydu güncelleme yani?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 2 Ocak 2021; 21:29:13 >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt

    benim telefonum çöp oldu.bir çok arkadaş var yaşayan.

  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam telegramda 3 gündür konuşuluyor. Ana konusunda uzun uzun konuştular tek çaresi ana kart değişimi. ( İngilizce ana konu) Edl falan işlemiyor. Cihaza başka bi cihazın vendorünü attılar. Daha doğrusu çin versiyonunun. Yandı gitti ana kartlar işte. Henüz eld ile kurtarılan görmedim orda yazan. Hatta A3 brick diye ayrı grup kurdular dünyanın her yerinden insanlar servislere karşı ne yapıcaz diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

    Sorun ciddi o zaman, garantili alanlar iade veya değişim alır yüksek ihtimal. Geçmiş olsun şimdiden herkese.. Anakart değişimi yeni bir cihaz demek zaten, IMEI kayıtları vs. girişmez umarım türkiye mi bu işlere. Sıfır cihaz versin herkese en güzel çözüm, veya ek ücret ile cihazları yükseltsin.

  • Ana kart fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? İnternette bulamadım. Aliexpressde 70 dolar fakat getirtmek uzun sürer + gümrük vergisi

  • evrime inanmayan maymun E kullanıcısına yanıt

    Açılmamış ki bu eleman ne videosu eklemiş.

  • evrime inanmayan maymun E kullanıcısına yanıt

    Biraz bekleyip gözlemleyin derim. Xiaomi hatayı kabul ettiği için çözüm için bir yazılım pakedi sunabilir. EDL den kurulan ve sorunu çözen.

  • theVerge T kullanıcısına yanıt

    Dün telegramda konuştuk çözümü bilen yapabilen yok. Kaçan alan birkaç kişi vardi para çöpe gitti diye üzülüyordu :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonu anneme vermiştim kullanması için, umarım yazılım güncellemesi yapmamıştır. Zaten 11.11'de 1300 kusur liradan almıştık, para iadesi yapsalar bile hiç bir şey alamayız.  

  • Telefonu çok temiz kullandım. Mart ayında almıştım. Garantisi yok. Pazartesi telefonculara bakacağım, ana kart bulabilirsem değiştireceğim. Tamir olamayacağını düşünüyorum herkes öyle yazmış. 700 liraya kadar harcamayı düşünüyorum çünkü yeni cihazlar çok pahalanmış. Aynı özellikteki telefona 2500 - 3000 lira vermek koyuyor adama.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: evrime inanmayan maymun

    Telefonu çok temiz kullandım. Mart ayında almıştım. Garantisi yok. Pazartesi telefonculara bakacağım, ana kart bulabilirsem değiştireceğim. Tamir olamayacağını düşünüyorum herkes öyle yazmış. 700 liraya kadar harcamayı düşünüyorum çünkü yeni cihazlar çok pahalanmış. Aynı özellikteki telefona 2500 - 3000 lira vermek koyuyor adama.

    Tamir olamaz diye bir sey yok. Yazılım yükleyerek donanıma zarar vermek imkansızdır. EDL moddan olmuyor, yetkili hesap kurtarmıyor falan diyenlere inanmayın.. Yanlıs bir rom'un vendor dosyaları xiaomi tarafından gönderilmis ve cihaza yüklenmiş.. EDL'den tekrar yazılım yüklenebilir en fazla 200 - 250 lira karsılıgında telefoncular yaparlar.. Hatta internette bu seyleri uzak erisimle yapanlar da var.. Cihazları atmayın satmayın anakart falan değiştirip kazıklanmayın cünkü yeni anakart alacak kadar masraflı bir durum yok.. Çözüm bulunmuş zaten aşağıdaki videoda mevcut.. internette bir sey bilmeden sallayan cahillere ya da telefonları ucuz ucuz toplayıp sonra düzeltip, ilerde satacak olan dolandırıcılara inanmayın diyorum..





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 3 Ocak 2021; 8:36:49 >




  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt

    Yalnız video da diyor ki: EDL mod ile yazılım yüklememe rağmen değişen bir şey olmadı düzelmedi durum yine aynı diyor, bu sebeple asla güncellemeyin diyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Ocak 2021; 10:26:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theVerge

    Yalnız video da diyor ki: EDL mod ile yazılım yüklememe rağmen değişen bir şey olmadı düzelmedi durum yine aynı diyor, bu sebeple asla güncellemeyin diyor..

    Nerede diyor hocam? benim PC'de ses açmıyorum hangi dakika da söylüyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Böyle acıkladılarsa doğrudur hocam.. Yazılımla donanıma zarar verilemez ama cihazın kurtarma yapan yazılım kısımları da bozulduysa, yani orada kernel calısmıyorken firmware yüklenmez diyor o durumda cihaz yine fiziksel zarar görmemistir ama yeniden rom yüklemek mümkün olmaz tabii ki..


    Mesela zarar görmüş PC BIOS'larında, aynı PC üzerinden BIOS yazılamıyor, chipe eeprom programlayıcıyla direkt müdahale etmek gerekiyor aynı hesap.. Yine aynı sekilde, belki anakartın üzerindeki NAND chipini ısıtıp söküp, o sekilde yazmak mümkün olabilir ama bununla uğraşmazlar anakartı değiştirmek gerekir tabii durum böyleyse




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 3 Ocak 2021; 12:45:35 >
  • Hocalarım, android 11 güncellemesi sonrası benim telefonda tuğlaya dönmüştü, şikayetlerim arasında pil ve kendi kendine reset atma ve takılmaları da yazmalı mıyım?

  • Şuan bu sorunlu güncelleme halen indirilebilir durumda mı? Xiaomi geri cekmedi mi. Benim anlamadığım sey bu.

    Bide güncellemeyi yapmamak için ne yapacağız. Telefon kendi yapıyor güncellemeyi. Yapmasa bile uyarı veriyor yaptırmaya zorluyor.

    Xiaomi Mi A3 kullaniyorum. Memnunum ama bu durum tadımızı kaçırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.