Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence ne olur ne olmaz siz işinizi garantiye alın ve dediklerimi bir deneyin çünkü güncelleme sonrası cihaz hiçbir şeye tepki vermiyor servise yollamak zorunda kalırsınız.
  • Hocam, benim indirme tamamlanmamış. Durdurmuşum, başlatınca devam ediyor kaldığı yerden. Yine de sıkıntı olur mu?
    Birde hiç kimsenin mi düzgün bir şekilde yükselmemiş?
    Çekildi dediler ama duruyor bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nameless0 N kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şekilde devam ettirmeyin cihazı kapatmayın kendine kendine güncellemesin arada kontrol edin.
  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Hocam şu anda böyle oldu

Tavsiyem cihazı fabrika ayarlarına döndürmeniz en temiz şekilde kurtulmanın yolu bu aksi takdirde güncellemeyi indirmiş yanlışlıkla unutup kapatsanız cihazı kuracak.
  • Hocam hard reset atsam olur mu? Birde kimsenin mi yüklenmemiş android 11, hep mi tuğla?

• Hocam bir anlık salaklıkla hard reset atayım diye telefonu kapattım... Sonrası malum...

• Maalesef benim cihazım da brick olmuş, hiçbir şekilde tepki yok. Kim ilgileniyor şu yazılım işiyle stajyer çocuk mu, XDA'daki geliştirilere saygım sonsuz gerçekten.

Hadi ya geçmiş olsun. Keşke kapattıktan sonra cihazı açmadan recovery üzerinden sıfırlasaydınız veya fastboot üzerinden stok rom atmayı deneseydiniz.
  • NemesiS_81 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum ki o işleri çok... Birde HB'dan onarım talebinde bulundum, incelemeye aldılar. Direk kabul etmiyorlar mı?

• eyvallah hocam... bu arada servisten stock android 9 yapmalarını isteyebilir miyim?

Yıllar önce LG kullanırken servisten bir önceki sürümü istemiştim kurmuşlardı (Android 5 ten 4 e) bunda servisle hiç işimiz olmadı ama şansınızı deneyin
  • hocam evofone'a göndereceğim, hb beni oraya yönlendirdi

• garantisi olanlar korkmasın ama kaçak alan birkaç kişi var telegram gurubunda felaket bir durumdalar. Çözüm yok tepki bile vermiyormuş cihaz.

• hay ben bunların yapacağı işi... neyse ki şarjım az neredeyse indirecektim kazayla izin vermedi, sonra hemen buraya koştum ve xiaomi şaşırtmadı. ucundan kurtardık Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] 

• Geliştirici seçeneklerinden otomatik güncellemeyi kapatabilirsiniz arkadaşlar. Cihaz yeniden başladığında yükleme seçeneği var hiç yoktan iyidir.

• Otomatik güncelleme yapmaması için nereden kapatmanız gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.