Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.864
Cevap
145
Favori
428.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kajmeran89

    Valla hocam yine hızlı gitmeye başladı ilk başlarda güzeldi fakat artık ortalama kullanımda %15 lerde falan 6.30 7 saat ekran süresi alıyorum normal kullanımda, WiFi mobil veri karışık oyun pek yok genelde youtube, chrome üzerinden İnternet falan miui 9 sürümünde ki gibi 8.30-9 saatler hayal gibi ayrıca yukarıda ımei atılan cihazlar ile ilgili batarya performans düşüşünden bahsedilmiş ben kendim ımei attım atarken tel sıfırladım mecbur bataryada ya da performansta herhangi bir değişiklik gözlemlemedim bununda ayrıca not olarak düşmek istedim

    Hocam bende imei attım öyle bir durum olmadı yazılım güncellemedim güvenipte çünkü önceki xiaomi cihazlarımın hepsinde aynı sorunları bende yaşadım, 1 aydır kullandığınız için size sormak istedim teşekkür ederim.





  • Atılan imei band 20 desteklemezse zaten çok şarj kullanıyor çünkü band20 Türkiye'de en verimli hat telefon ona ulaşamazsa güzel çekmiyor çekmeyince gücü arttırıyor yine ulaşamıyor ama güç arttığıyla kalıyor hatta farklı bantlar bulamazsa çekmiyor haliyle

  • İkinci el 3k bütçem var bundan daha iyisini bulamam değil mi? Önerisi olan var mı? Sıfır almayı düşünmüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha iyisi pocofone f2 pro var ama 3500 civarında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda diyelim arama geldi ve aramayı ses kısma tuşuyla sessize aldım ve kapama tuşuyla ekranı kapadım. Fakat ekran kapalı kalmıyor 1 saniye bile olmadan kendini geri açıyor. Bunu nasıl çözebiliriz?

    Bir diğer konuda diyelim biriyle telefonda konuşuyorum ve o sırada başkası da aradı. Konuşmakta olduğum kişiye benim sesim gitmiyor fakat karşı tarafın sesi geliyor. Neden olabilir?
    Uygulama Google Telefon uygulaması

    Çözüm: Problem Rom ya da uygulama kaynaklı. Romu değiştirip Eu stable rom v12.0.5.0 yaptığımda MIUI arama uygulamasıyla geliyor bu uygulamada ve romda yukarıda bahsettiğim problemler yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@cKLioN -- 10 Aralık 2020; 20:54:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu 1 senedir kullanıyorum. Garantili cihaz. Telefondan memnunum. Son zamanlarda pil sorunum var biraz ama sanırım yazılımsal formatla çözerim gibi geliyor ama ahizeden hiç memnun değilim. Karşıdakini duyamıyorum kulağıma bastırıyorum resmen. Hele dışarıdaysam hiç duyulmuyor. Birkaç kişi daha şikayetçiydi bu durumdan sanki. Servise vermem işe yarar mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    Hocam bir diş fırçası alın. Kolonya ile ıslatıp ahizeyi bir güzel fırçalayın. Sonra yarım saat kurumasını bekleyin. Ses normale dönecektir. Ahizenin Üstündeki açıklık çok dar zamanla ter ve kir birikiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FastegL F kullanıcısına yanıt

    Tikaniyor pislendiginden. İnce uclu dis fircasi ile fircalayin, faydasi olacaktir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyeceğim hocam teşekkürler. Dediğiniz gibi baktım şimdi kahverengi bildiğin. İş gereği çok cebime sokup çıkarıyorum. Pantolonun yününü tozunu topluyor demekki. İlk zamanlarda böyleydi ama bu kadar değildi sanki. Tıkanmış demekki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FastegL

    Telefonu 1 senedir kullanıyorum. Garantili cihaz. Telefondan memnunum. Son zamanlarda pil sorunum var biraz ama sanırım yazılımsal formatla çözerim gibi geliyor ama ahizeden hiç memnun değilim. Karşıdakini duyamıyorum kulağıma bastırıyorum resmen. Hele dışarıdaysam hiç duyulmuyor. Birkaç kişi daha şikayetçiydi bu durumdan sanki. Servise vermem işe yarar mı?

    Hocam ben iphone kullanırken serviste patafix hamurlar ile temizlemişlerdi efsane olmuştu onu da deneyebilirsin.

  • arkadaşlar bende 2. el olarak aldım telefonu. miroom 11.0.8 yüklüymüş cihazda. bu rom için iyi diyorlar genelde. ancak ben şöyle bir sorun yaşıyorum. örneğin forumdan bir sayfa açtım, aşağı doğru hızlıca kaydırınca sayfanın en altına hızlıca yapışması lazım ama gitmiyor. kaydırma çok yavaş ilerliyor. eski cihazımla kıyslayarak söylüyorum bunu. redmi note 5 onda da miui 11 yüklüydü. bu durum rom'dan kaynaklı olabilir mi? ya da bu ayarı yapabileceğimiz bir ayar var mı veya başka bir sorun olabilir mi telefonda?


    bir de custom rom olarak hangisini tavsiye edersiniz? ekran süresi / akıcılığı iyi olan sorunsuz bir rom olarak hangisini kurmalıyım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 13 Ekim 2020; 2:17:21 >
  • Ben çok rom denedim ama sonunda ya stock roma döndüm ya da eu stabil e döndüm. Şu an eu stabil 12.0.4 sürümünü kullanıyorum. Gayet akıcı, sorunsuz bi rom. Sadece şarj eskisi gibi değil artık. Miui 10 ve 11 deki Süreleri göremiyorum. Ama görsel olarak çok daha iyi durumda 12 ile birlikte...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 13 Ekim 2020; 11:36:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer25

    Ben çok rom denedim ama sonunda ya stock roma döndüm ya da eu stabil e döndüm. Şu an eu stabil 12.0.4 sürümünü kullanıyorum. Gayet akıcı, sorunsuz bi rom. Sadece şarj eskisi gibi değil artık. Miui 10 ve 11 deki Süreleri göremiyorum. Ama görsel olarak çok daha iyi durumda 12 ile birlikte...

    hocam teşekkürler eurom'da arama kısmı miui arayüzü mü? yani aramaları otomatik kaydetme özelliği yüklü olarak mı geliyor? bu özellikle gelen romlar hangileri bilginiz var mı? miroom bu şekilde mesela.

  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Eu romda da aynı şekilde. Miui uygulamalari mevcut.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar 1080 60fps video cekiyorum. Video cekerken kameriayi sagdan sola hareket ettirdigimde cekerken sorun yok fakat izlerken minik takilmalar var. Tik tik tik böyle kesik kesik gidiyor. İnstagrama hikaye olrak yuklerken daha fazla belli oluyor. Titresim hertz herseyi denedim yok ayni. İnsta pro kullaniyorum cozunurluk sorunu icin ama bu instagram hikaye cok kullaniyorum isim gereğı. Sanirim satip dandikte olsa bi iphone alicam. 6s bile daha iyi video yukluyor instagrama. Bu videodaki tik tiklanma nasil gecer yasayan bilen varmi. Sikinti ois eis mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o1yasin kullanıcısına yanıt
    Videoları kısa video modunda çekmeyi ve o videoyu yüklemeyi deneyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar 128 gb imei klonlu ikinci elleri temiz ortalama ne kadara satiliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o1yasin kullanıcısına yanıt

    3000 TL 4000 TL arasi isteniyor telefon temiz ve orjinalse tabi 2500 TL satanlar var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmeileri kapanmış, bootloader kilidi kapalı olup imei repair işlemi yapamayanlar iletişime geçerse pasaport ile kullanım süresi uzatma işlemi için yardımcı olabilirim.

  • Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu

    Eu stabil rom dialer görüntüsü. Özellikle ses seviyesinin arttırılması gürültülü ortamlarda işime yarıyor.

    Ayrıca Google dialer gibi saçmalıklar da yapmıyor (sessize alınca ekranın açılması, başka bir uygulama kullaniyorken ekranı kaplaması gibi.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesci_663 -- 20 Ekim 2020; 12:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.