Teğmen
06 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 91 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar,

Arkadaşım MSI A10SC-075TR marka bir bilgisayar aldı. Özellikleri canavar gibi ama oyun oynarken aşırı ısınma sorunu(90 95 derece) oluyormuş kapatında düzeliyormuş sizce normal mi? Ekranın önündeki kısma dokunulmuyor o derece kalorifer gibi ısı yayıyor cihaz arkadaş beğendiği için iade istemiyor kronik bir sorun yoksa değişim talep etmekten yana. Cihaz yeni çıktığı için yorum vs bulamadık ısınma sorunu ile ilgili.

Tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba arkadaşlar LG G3 (Android 6.0) kullanıyorum telefonum rootlu bir süredir Wifi bağlantılarında sorun yaşıyorum, telefonum sürekli wifi bağlantısından kopuyor(özellikle indirme yaparken ve snapchat kullanırken) tekrar wifi ayarlarına girdiğimde bazen kullandığım wifi ağı görünmüyor bazen ise kaydedildi yazısı geliyor ama bağlanmıyor sorun modemde değil çünkü kardeşim aynı model ve android sürümüyle yanımda sorunsuz internete girebiliyor ve ben nerede internete girersem gireyim hep aynı hatayı alıyorum bu hata ile daha önce karşılaşan var mı?

PS: 2 kere format attım 1 kere wifi datalarını temizledim hâla aynı hatayı alıyorum artık çıldırma raddesine geldim..

Video Link:https://youtu.be/ynCsmAytZkY
Merhabalar, öncelikle belirteyim yeni bir Mac kullanıcısıyım,

13 inç Mac'ime iinux kurmak istiyorum, USB veya Harddiskime Linux kurup Mac de nasıl boot edebilirim ?

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
iMac
Otomobil
bmw
Mobil cihaz
xiaomi
Oyun Platformu
PlayStation
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.527 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Markalar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.