< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (444. sayfa)

-
-
Telefon uygulaması düzgün çalışmıyor aramaları bazen kapatamıyorum kişileri uygulamayı kapatıp açmadan göremiyorum tamamıyla sorunlu çalışıyor.
Şuan 12.0.5 kurulu. 11 ve 10 u da yeni kurmuştum şimdi 12 ye geçtim hepsinde aynı sorun devam ediyor bu konu ve çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bahsettiğin sorunu hiçbir sürümde yaşamadım. 12.5.2 kullanıyorum ve bu sürümde de bahsettiğin sorunla karşılaşmadım. Ayrıca telefon uygulaması google play üzerinden sürekli güncelleniyor, sabit kalmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Keşke 1 sene önce de bulunabilseydi. 2 kere batarya değiştirdim, dikiş tutmayınca önce OnePlus 9 Pro (büyük hata oldu) sonra da S23 Ultra aldım (doğru seçim)
-
Bu çok iyi oldu işte benim telefon neredeyse 5 sene oldu yogun kullanım da güç tassaruf moduna alıp öyle kullanıyorum 1 günü rahat çıkarıyor şarjı az giden arkadaşlar güç tasarruf modu denesin wifi de rahat 10 saati görüyorsunuz
Bu arada kullandığım rom da eu 12,0,6 androit 10 hiç bir donma takılma yok şarj en iyi giden rom denediklerim arasında bunda karar kılıp neredeyse 3 senedir rom kurmadım eğer batarya tam anlamıyla biterse o zaman ben öldüm beni bırak derse o zaman değişirim
Bu telefon değiştirmek için hala bir sebep bulamadım kamerası iyi gündüz çekimlerin de gece eh işte babama yeni a55 aldım 9 t pro daki hız kendisinde yok kamera evet daha iyi ama o kadar da ahım şahım değil bataryası gayet iyi samsung a55 in
ekranı da daha güzel ama durduk yere 18 bin bir telefona vermek parayı çöpe atmak gibi geliyor bu devirde para kolay kazanılmıyor asgari ücretlinin 1 kazancını 1 telefona vermek hiç akıl karı değil elinizdekinin kıymetini bilin canı çıkana kadar devam edin biraz uzun oldu kusura bakmayın
...
-
-
Mi 9t pro için yapılan google kamerayı ve ideal bir config dosyasını kullan. Kendi kamerasından daha iyi. Kendi kamerasında fotoğraf çekerken hafif bir sarsıntıda bile görselde blur efekti olabilecekken google kamerada hdr+ özelliği ile bu sorun yaşanmıyor. Ayrıca normalde 60 fps de çalışmayan eis özelliği google kamera ile çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 24 Mayıs 2024; 15:56:14 >
Arkadaşlar rom işlerinden pek anlamıyorum. Telefonu imei değişim işlemi yapıldığından beri global romda kullanıyorum ama wifi call gibi çalışmayan ve benim için önemli olan özellikler var ve romu değiştirmek istiyorum. ilk sayfalarda nasıl yapıldığı detaylı olarak anlatılıyor peki bu bilgiler güncel midir ? Videolar var ama çoğu uçmuş. Sizin faydalandığınız güncel video ya da yazılı kaynak varsa bana gönderebilir misiniz ? Ya da istanbulda olup yardımcı olabilecek varsa yazarsa çok sevinirim.
-
Arkadaslar 9t pro icin kullandiginiz ve onerebileceginiz guncel rom onerisi alabilir miyim ?
arkadaşlar merhaba. mi 9t pro cihazını satmak isteyenler bana ulaşabilir. ekran kırık olması vs fark etmez anakart için alacağım.
-
WhatsApp resmi uygulama değil hatası alip çözüm bulan var mı ben atmadım ancak cihaz muhtemelen rootlu olabilir çift sim kart girişi tek IMEI var
Hocalarım merhaba. Bu telefondan bende var ve hâlâ ilk bataryasında, değiştir(e)medim ne yazık ki. Şimdilik telefonda bir sıkıntı yok gibi ancak bataryası yıprandı bayağı, ayrıca sanırım şarj entegresinde de sıkıntı var, Type-C kabloları kulaklık olarak algılıyor ve hızlı şarj olmuyor, Type-A üzerinden şarj ediyorum 4-5 aydır. Artık iflah olmaz gibi ancak yine de bir servise göndermeye çalışacağım, ama her türlü yeni bir cihaz almak istiyorum artık. Benim için önemli olan şey, ekranının iyi olması ve batarya konusunda sıkıntı yaşamamam. Gündelik yoğun görüşme trafikleri oluyor, WhatsApp, IG, X, FB gibi sosyal medya kullanımı çok yoğun. Kafamda S24 FE, realme GT6T ve biraz zorlarsam 14T var. Bu telefonu bırakıp, bu cihazlardan birine geçen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3BKT -- 11 Kasım 2024; 1:43:34 > -
Yakın zamanda Deji batarya satın aldım. Bataryayı telefoncuya taktırdım. ilk şarjında Accubattery uygulaması yüzde 90 sağlık gösterdi. 5 şarj ve deşarj döngüsüne rağmen artış olmadı hep yüzde 90 gösterdi. bataryayı Dejinin kendi sitesinden satın almıştım. şikayetimi gidip kendi websitelerinde yorum olarak yazdım ve bana ulaşıp hemen değişim yapabileceklerini söylediler. bende bir süre pil değişimi yaptırmadan telefonu kullanmam gerektiğini söyledim, o zaman 1 sene içerisinde değişim yapabileceklerini belirttiler. bu markanın ürünlerinin arkasında durması gerçekten güzel bir hareket. accubattery uygulamasının tamamen doğru veriler vermediğini hepimiz biliyoruz zaten ama insanın yinede içine kurt düşüyor. deji müşteri hizmetleri de accubattery nin doğru veriler vermediğini ayrıca zaten belirtti, uygulamadaki veriden çok önceki bataryaya göre nasıl farklı bir deneyim yaşadığınıza, kullanım süresinde artış olup olmadığını dikkat edin dedi. haklılar tabiki ama yinede insanın içine kurt düşüyor. orijinal bataryayı kullanırken ilk 3 senesinde şarj yüzde 1 den bir süre sonra telefon uyarı verirdi telefonu şarja takmamızı söyler ekranda kapanmak için süre sayardı. tabi orijinal batarya da yıpranınca uyarı vermeden kapanıyordu. deji bataryada denedim bu olayı maalesef uyarı vermedi ama yüzde 1 de bile bir süre dayandı batarya helal olsun. bir süre kullanayım deji batarya için değişim isteyeceğim. bu arada cihazımda fastboot ile yüklediğim eu rom yüklü. 5 yıldır telefondan ciddi bir yazılımsal şikayetim yokken eu rom kurduktan bir süre sonra root yaptım, pil odaklı marisa r23 kernel kurdum. magisk ile bazı modüller kurdum o şekilde kullanıyorum. pil sağlığını daha doğru gösterecek rootlu bir yöntem var mı diye bakınıyorum henüz net bir bilgiye ulaşabilmiş değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 30 Aralık 2024; 3:12:21 >
-
14t yi bilmiyorum ama ben şimdi kullandığım redmi note 13 pro 4 g 512 /12 yi bazı noktalarda arar oldum. Bu eski telefonlar hem batarya konusunda daha iyiydi hemde işlemci.
Bir an mesajı ben yazdım zannettim.
Tam olarak 3449 mAh.
Hayal kırıklığımı yorum olarak woyax'a yazdım ama yayınlamamışlar, sansürün daniskası. Siz kontrol ettiniz mi yayında mı yorumunuz?
Tamam, beni de aradı bir yetkili, neredeyse birebir aynı konuşmaları yaptık, "kaç senelik telefon, sıfır performansı zaten beklemiyorum" dedim. Memnun değilseniz gönderin bakalım minvalinde konuştu ama olmayacak birşey teklif ettiklerini muhtemelen kendileri de biliyordur, telefonsuz yollasan "biz ölçtük sorun yok" denir, "telefonla yollayın öyle bakalım"a kadar gider, mantıklı değil.
Eşimde mi9T modeli var, onun pilini takmaya vaktim olmadı, bakalım onda kapasite nasıl olacak.
Bu arada pil sağlığı konusunda kendinizden şüphe duymanıza da gerek yok, ölçüm doğru. usb ölçüm cihazı da çok yakın değerler verdi, 5v yavaş şarj testinde de rakam 3500 bulmuyor bile.
Ama bende 1% olduktan bir süre sonra 30 geriye sayım başlıyor. belki yüklediğiniz rom ile alakalı olabilir.
-
-
Merhabalar. Geçen süre zarfında ve şu anda bataryadan memnuniyetiniz nasıl? Tavsiye eder misiniz? Memnun değilseniz, alternatif olarak hangi marka bataryayı tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
Zamanının en iyi telefonu bedavaydı telefonlar o zamanda. Şimdi 14t kullanıyorum tek kaliteli yanı kamerası 9t zamanında işlemci olarak daha iyiydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X