Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
760.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden deki ilan sahibi 1 yıllık kurumsal üye sıkıntı olurmu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fazla karamsarız... hb, n11, migros gibi yerlerden aldığınızda telefonu sim kartınızı takın, uygulamalarınızı kurun ve keyfinize bakın... ha tel herhangi bi şekilde rootlu mu, kaç yıldır rootlu telefon kullandığımı unuttum bankacılık uygulamaları da kullanıyorum, her türlü alış veriş de yapıyorum hiç bi problem yaşamadım. Biraz durup memlekette kaç kişi mi6 kullanıyor bi düşünün, mi8 de bi kaç haftaya kadar satışı iyice oturacak sadece biraz daha bunun için sabredin sonra fiyatı işinize geliyorsa alın ve cihazın keyfini sürün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omegafi -- 6 Ağustos 2018; 22:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi burada soruma verdiği cevap

****numaralı siparişinizde yer alan Xiaomi Mi 8 64 GB (İthalatçı Garantili)-Siyah-64 GB isimli ürünün garantisi için, ürünü teslim aldıktan sonra garanti belgesi üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ürün İngilizce dil desteklidir.

Saygılarımızla.

Ben iptal ediyorum arkadaşlar siparişi dalga geçer gibi cevap veriyorlar ne zaman türkiye garantili gelecek o zaman satın alacağım
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, siz aldınız mı cihazı ?

Sizinle Diablo 3 oynamıştık zamanında hatırlar mısınız bilmiyorum

Hepsiburada gibi yerlerde satılan cihazlarda sıkıntı yaşamıyoruz anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihceylan93

Hepsi burada soruma verdiği cevap

****numaralı siparişinizde yer alan Xiaomi Mi 8 64 GB (İthalatçı Garantili)-Siyah-64 GB isimli ürünün garantisi için, ürünü teslim aldıktan sonra garanti belgesi üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ürün İngilizce dil desteklidir.

Saygılarımızla.

Ben iptal ediyorum arkadaşlar siparişi dalga geçer gibi cevap veriyorlar ne zaman türkiye garantili gelecek o zaman satın alacağım
    HB'den alınmaz demek ki.

Hem 3k para verip hem de bir şeyler için uğraşmak istemiyorum ben. Ağustos sonuna kadar cihaz almam gerekiyor bu arada. Huawei tarafında da beğendiğim cihazlar var ama beğendiklerim yüksek fiyatlı hep

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Teşekkürler, siz aldınız mı cihazı ?

Sizinle Diablo 3 oynamıştık zamanında hatırlar mısınız bilmiyorum

Hepsiburada gibi yerlerde satılan cihazlarda sıkıntı yaşamıyoruz anladığım kadarıyla.
    Ben Çin'den hediye gelmiş birinden almıştım 1.5 ay oluyor.

Hatırlamaz olur muyum?

HB gibi TR kayıtlı cihazlarda sorun olmaması lazım ama üstteki arkadaşın HB'dan aldığı cevap beni şaşırttı açıkçası, benim bildiğim Türkçe menüsü olmayan cihazlar resmi olarak satılamaz ama o mesajda cihazın İngilizce olduğu yazıyor, burada bir sorun var ya ben yanlış biliyorum ya cevabı veren kişi bilmiyor cihaın durumunu. Bunu netleştirmek lazım...

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Görsel varsa ekleme şansınız var mı ? Bu markayı da malum mağazalarda bulmak imkansız. Hayalimde note8 almak vardı ama fiyatlar artınca kaldı o iş. Eve telefon lazım olunca benim 6s'i bırakıp kendime alacağım bu yeni cihazı. Ekran kalitesi ve ön/arka kamera performansı ile müzik performansı önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat.batin

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kapali-kutulu-2-yil-garantili-adiniza-faturali-sinirli-say-594664375/detay

Ankara'da olan arkadaşlar bi baksın 256 gb kayıtlı garantili 2900 tl. Ben güvenemedim.
    Buradan telefon sipariş eden oldu mu?

• fatihceylan93 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl iş, resmen saçmalık. HB nasıl ingilizce cihaz satar anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HB nin cevabı anladığım kadarıyla cihazin İngilizce olduğu değil, İngilizce seçeneği de olduğu yönünde.

Her telefonda zaten o destek var. Ayrıca HB değişik firmalardan telefon sattigindan hangi firma olduğunu ekranından goremediyse standart cevap vererek geçiştirme gibi.

Bence olağan bir durum.

• arkadaşlar 64 gb modeli için 2650 nasıl fiyat? kayıtsız tabi ki
  • Dunden beri kullaniyorum muazzam bir cihaz olmus. Sadece kamerasi huawei p20 ye gore bana kotu geldi uzuldum biraz. P20 sanki fotograflar uzerinde bir islem yapiyor mukemmel cikiyor fotograflar.

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Sipariş vermedim ama pek güvenilir durmuyor hocam. En ucuz satılan çin mi store da 3299 yuan yani 2520 tl civarına denk geliyor şu anki kurla kayıtsız olarak. 2 hatlı imei kaydı içinde 2 x 170 tl mi oluyor onu tam bilmiyorum ama tek hat kayıtlı bile olsa 2700 e geliyor en düşük olarak. Açıkçası bunun pek mümkün olan bir satış olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cthun

Dunden beri kullaniyorum muazzam bir cihaz olmus. Sadece kamerasi huawei p20 ye gore bana kotu geldi uzuldum biraz. P20 sanki fotograflar uzerinde bir islem yapiyor mukemmel cikiyor fotograflar.
    Mi8 de işlem yapıyor, fotoğraf çekerken üstte ortada bulunan AI seçeneğini kapatıp deneyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Buradan telefon sipariş eden oldu mu?

Alıntıları Göster

Sıfır iPhone X i 4750 den satılıyor. Bu fiyata bence mümkün değil bir sıkıntı var bu işte.

• fabrikadan çıkışlı global sürümlü cihazlar ne zaman ülkemize gelir ?
  • Bugün migros tan 3400 TL ye mi 8 aldım içinden stabil global rom çıktı . Sorularınız varmı ?

• Mi 8 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum var . Yardımcı olabilecek varmı ?

Yüz tanıma yok mesela en büyük eksiği nasıl aktive edebilirim

• aliefe_1963 A kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan bölgeyi Hong Kong yapın. Telefonu kapatıp açın gelecektir.

• aliefe_1963 A kullanıcısına yanıt
    ayarlardan bölgeyi Hongkong yap, sonrada saati tekrar ayarla tamamdır.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.