https://www.itopya.com/msi-optix-27-g271-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-ips-freesync-gaming-monitor//
Fiyat iyi gibi ama hareket özelliği yok.
Leon FR motor kısmından gelen ses
Herkese merhaba,
Aracım Leon FR DSG 2019 1.5 ACT TSI motor. Ankara'da sıkışık trafikte otomatikte 1. viteste giderken ya da yarı otomatiğe aldığımda yine 1. viteste araç hızlansa mı yavaşlasa mı kararsızlığı yaşadığı zamanlarda motor kısmından ya da vites kutusundan (hangisi tam anlayamıyorum) 1-2 sn'lik "darrrrr" diye tabir edebileceğim bir ses geliyor. Sanki bir parça diğerine çok sık ama kısa süre boyunca vuruyor ya da sürtüyor. Bu vurmanın şiddeti çok değil ama rahatlıkla duyulup hissediliyor. Motor devri ise hem otomatikte hem de yarı otomatikte bu ses duyulurken 1000 civarlarında oluyor. Bunun dışında herhangi bir hızda ya da vites geçisinde bir sorun yok.
DSGyi trafikte kararsız kullanmayayım diye yarı otomatiğe alıyorum. Kararsız bir aralıkta kalmayacak şekilde hızımı ayarlamaya çalışıyorum ama bazen de trafik insanı buna zorluyor. Benim aklıma vites kutusunun hızın 1e mi 2ye mi düşeceğini bilememesinden kaynaklanır gibi geliyor. Ama bir yanımda "auto hold" mu devreye girmeye çalışıp buna sebep olabilir diyor. Bu durumu daha önce yaşayan var mı? Sebep ne olabilir tam olarak? İlerde sorun yaratır mı? Nasıl önlenebilir?
Teşekkürler.
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 267
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.300 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar