Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam kilifin fotoğrafını çekmek imkânınız var mı kamerayı koruyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3,199 TL'den 128 GB alanlar kendini şanslı saymalı.

Şu saatten sonra en fazla 1 ay içinde dolar kuru 6 olacak.

Geçmiş olsun. Ekonomik kriz kapıda.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

3,199 TL'den 128 GB alanlar kendini şanslı saymalı.

Şu saatten sonra en fazla 1 ay içinde dolar kuru 6 olacak.

Geçmiş olsun. Ekonomik kriz kapıda.
    Kriz. Kismina katilmasamda diğerlerine katiliyorum... Fiyat begenmeyenler begenmedikleri fiyatlari mumla arayacak... Kriz meselesine gelince bizde bagisiklik yapmistir bize bisey olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekin0x

Kriz. Kismina katilmasamda diğerlerine katiliyorum... Fiyat begenmeyenler begenmedikleri fiyatlari mumla arayacak... Kriz meselesine gelince bizde bagisiklik yapmistir bize bisey olmaz :)

Alıntıları Göster
    Kriz kesinlikle yaşanacak. Krizden kastım 2 aylık maaşı ile iPhone alanlar artık 3 aylık maaşı ile almak zorunda kalacak. En etkilenen kesim fakir ve orta gelirli kesim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 6 Ağustos 2018; 21:15:5 >
  • Şuan bende çentik kısmı yazılım ile kapatılmış onu nasıl açabilirim?

• Selam arkadaşlar, benim için çok önemli bir özellik var ve bu cihazda varmi sizlere sormak istiyorum.

Normalde google playstore da ekran videosu kaydetmek icin bir çok uygulama var ama hiçbiri cihazın sesini kaydetmiyor(mikrofon değil cihazın sesinden bahsediyorum)

Xiaomi mi 8 alırsam cihaz hangi miui sürümüyle gelir ve ekran videosu kaydetme uygulaması sesleridd kaydediyormu? Mikrofon ile kayıt almaktan bahsetmiyorum. Mesela bir oyunu oynarken video olarak kaydedeceğim ve video da oyunun seside olsun istiyorum ama dediğim givi mikrofondan değilde dahili sesi kaydetsin istiyorum. Böyle birşey varmı xiaomi mi 8 de?

• quote:

Orijinalden alıntı: new_yorker

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kapali-kutulu-2-yil-tr-apple-garantili-adiniza-faturali-594665060/detay

Sıfır iPhone X i 4750 den satılıyor. Bu fiyata bence mümkün değil bir sıkıntı var bu işte.

Alıntıları Göster
    Valla iki gündür butarz ilanları arayıp konuşuyorum hiç tekin cevap vermiyor satıcılar.

Bu ilana whatsapptan yazdım 12saat geçti hala cevap yok.

Çoğunluğu dolandırıcı çıktı aradıklarımın. Konyada 2100tlye satan vardı birtane pasaport kayıtlı 128gb :) adama yazdım birsürü önce gelip elden alabilirsiniz diyordu sonra yan çizdi. Elimizde kalmadı 500tl gönderin getirteyim sonra gelir elden alırsınız diyor ben nerden bileyim alacağınızı diyor elimdekileri satmak için kaç takla attım diyor (2100tlye 128gbı zorlanmış satarken!) Neymiş stoklu çalışmıyorlarmış letgoda ilanları duruyor hala yazık bu insanlara para kaptıranlara.

Bu ilandan da cevap gelmedi hala. Arayıp soranlar olmuş birkaç mesaj önce yazdılar. Doğru olduğunu bilsem yarın arabaya atlar alır gelirim elden. Hepsi yan çiziyor elden almaya çalışınca :)

• Arkadaşlar İstanbul'da elden gidip Mi 8 alabileceğim Migros yada başka bir mağaza var mıdır ithalatçı garantili? Varsa konum ve adres bilgilerini iletebilir misiniz kredi kartımın limiti yetmiyor üstünü nakit tamamlayıp tek çekim almam lazım internetten sipariş veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

arkadaşlar 64 gb modeli için 2650 nasıl fiyat? kayıtsız tabi ki
    Help

• Bu dolar kurunda 64 lüğü bırakın 3099 u 3399dan bile zor açarlar

• barocker kullanıcısına yanıt
    Evet kayıt ediyor

• barocker kullanıcısına yanıt
    Evet kayıt ediyor

• 5,33 oldu milllet 3 bine düşermi diye baslik konu acar oldu
  • Dolar böyle giderse 3000küsürlü fiyatlar mumla aranacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Valla iki gündür butarz ilanları arayıp konuşuyorum hiç tekin cevap vermiyor satıcılar.

Bu ilana whatsapptan yazdım 12saat geçti hala cevap yok.

Çoğunluğu dolandırıcı çıktı aradıklarımın. Konyada 2100tlye satan vardı birtane pasaport kayıtlı 128gb :) adama yazdım birsürü önce gelip elden alabilirsiniz diyordu sonra yan çizdi. Elimizde kalmadı 500tl gönderin getirteyim sonra gelir elden alırsınız diyor ben nerden bileyim alacağınızı diyor elimdekileri satmak için kaç takla attım diyor (2100tlye 128gbı zorlanmış satarken!) Neymiş stoklu çalışmıyorlarmış letgoda ilanları duruyor hala yazık bu insanlara para kaptıranlara.

Bu ilandan da cevap gelmedi hala. Arayıp soranlar olmuş birkaç mesaj önce yazdılar. Doğru olduğunu bilsem yarın arabaya atlar alır gelirim elden. Hepsi yan çiziyor elden almaya çalışınca :)

Alıntıları Göster
    Zaten Ankara / Şereflikoçhisar / Akseki Mahallesini google street ile gezdiğinizde dolandırılacağınızı anlarsınız. Hep aynı taktik ulaşılması zor bir köy yada kasaba. Nedense hiç merkezde olmazlar. Eee parayı gönder kargoyu vereyim mantığı :D Sonra soğuk su.

Verilen adres burası, size yardımcı olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 6 Ağustos 2018; 23:29:54 >

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    kılıf ince bu nedenle kamera kenarları yüksekte kalıyo
  • SanTieG0 kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın bir piyasaya bakayım ben de alacağım bitane görürsem soylerim

• _conscript_ kullanıcısına yanıt
    128 GB ise güzel 64 ise normal bence dolar bu seviyedeyken

• rainoffire R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bana kamerayı kapatacak kılıf lazm

• Yuz tanimanin başka bir ayari var mı? Saatin kaç olduğuna bakmak için bile ekrani açtığımda inabilmaz hOzli telefonu açıp ana ekrana grçiyor. Bende tekrar kilitlemek zorunda kalOyorum

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.