C

Teğmen
13 Kasım 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar,

Asagida gorulen sistemi almayi dusunuyorum fiyat performans olarak iyi bir kombinasyon olmus mu acaba ne dersiniz?

Saygilar

Arkadaslar fotograftaki kulaklik gumruge takilir mi amazondan alsak? Yoksa import fee odedigimiz icin vergisini odemis mi oluyoruz bu yuzden adrese gelir mi kulaklik?

Annem yatak odasinin tozunu alıp dışarı çıkmış, evde kimse yok bu arada. Daha sonra 5-6 saat sonra eve geldiğinde yatak odasında yatagin resimde görülen bölgesini beyaz bir tozla kaplanmis olarak bulmus ve üzerine bu yazi gibi şeylerin yazıldığının farkına varmış. O arada eve kimse de girmedi. Baya bir kafamı karıştırdı, Bu ne olabilir sizce?

Satılık God of War Collection kutulu kitapcıklı tertemiz 60 TL. İstanbul içi elden satılacaktır.
http://www.bobiler.org/monte.asp?m=103958

assadkjdasjkdasljksajlkd yok böyle bişey ya.
Kewell'ın dün gece Bordeux ya attığı gol gecenin golüdür, hatta bu sene UEFA'da atılmış en güzel goldür mü diyorsunuz?

O zaman sizi dün Twente Marsilya maçında Hatem Ben Arfa'nın attığı müthiş gole yönlendirelim

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2144958/

Çok iyi ya!
Evet beyler var mı facebook da böyle bir şey. Profilimizde ne dinlediğimizi gösteren bi application bilmemne?
Dominos Pizza şubelerinde oturarak pizza yiyebilme olanağı var mı? Bir de bjk şubesinden alsak orda oturup yesek 1+1 bedava oluyor mu bilen var mı?
Evet resimdeki izzeti afet sizce kaçlı? İzlandalıdır kendisi.

94 lü.

Yarın kütüğümün bağlı bulunduğu askerlik şubesine tecile gidicem, okuldan gerekli belgeyi aldım. Yarın işim bittikten sonra direk tecilli mi olacağım? Zira ertesi gün pasaporta başvurucam, bana senin askerlik sorunun var pasaport alamazsın demesinler? Yoksa zaten bi önceki gün tecil işlemini yaptığım için database e hemen girilmiş olur mu tecilim? :p Yardımmm
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
reason666, Cybercab, prodowns
Hakkımda:
6F6204C5C2FA41F4926FDF943DA2478D.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.982
İkinci El Bölümü Mesajları: 129
Konularının görüntülenme sayısı: 82.919 (Bu ay: 549)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.