Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: katakulli_35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
9.722
Cevap
208
Favori
521.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #9
Giriş
  • Merhaba. Benim telefonun ayarlarında 3G\4G\5G seçme ayarı yok. Nedendir acaba? 14T Pro, TR Rom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

TR rom olduğu için yok. Globalde durum böyle..

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Bu TR Rom ne lanetliymiş hocam.

Orijinalden alıntı: ru.celebi

Bu TR Rom ne lanetliymiş hocam.

BL açıp global ya da Taiwan roma geçmenizi tavsiye ederim.

Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • Selam dostlar 14t kullanıyorum resimdeki sürüm versiyon yüklü. Şarjım biraz çabuk bitiyor önceki hyperous 2 ye göre. Yukarda bı arkadaş madde madde yazmış bunları yapın şarjınız uzun süre gidecek diye ama pek olumlu sonuç alamadım, sizlerin varsa ekran tema arka plan şu şu ayarları yapmanı öneririz gibi tavsiyelerinizi Rica ediyorum. Ve ekran çift tıkla açılıyor ama çift tıkla kapanmıyor.ayarlarda bu seçenek açık.... Çift tıkla ana ekranda nasıl ekranı kapatıyorsunuz yan tuşu kullanmadan ?
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana KonuBunun çözümü varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinstyle -- 22 Mart 2026; 20:6:42 >

• jinstyle J kullanıcısına yanıt

Ayarlar --ana ekran--sistem navigasyonu--en altta kısayollardan üç tuş seçeneğinden birine ekranı kapatı atayabilirsiniz.

Ana ekranda boş bir yere basılı tut sonra aşağıda gelen seçeneklerden sırası ile "Ayarlar-Daha Fazla- Kilitlemek için boş bir yere iki kere dokun" seçersen ekrana iki kez dokunduğunda ekran kilitlemen aktif olur.

Şarjının uzun gitmesi için aşağıda paylaştığım linkte yaklaşık 30 maddeden oluşan ayarları uygularsan alabileceğin maximum batarya süresine ulaşırsın. O maddelere ilave olarak debload ile istenmeyen uygulamaları silebilirsin onun dışında yapabileceğin başka bir şey yok maddeler tüm ayarları kapsıyor.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konudonanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162779719

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0026. -- 23 Mart 2026; 22:32:20 >
  • Arkadaşlar merhaba xiaomi 14t pro yu 1 yıldan fazladır kullanıyorum dün ilk defa bir sorunla karşılaştım bi fotoğraf çektim nesne silme yada kaldırma yapayım dedim indiriyorum ama yapmıyor çözümü var mı sayfayı tekrar kapatıp açın diyor

Anladım teşekkür ederim genişletme silme hepsi sorunlu

Bugün güncelleme aldı ve düzeldi.

Bakayım bi

Hala aynı bende düzelmemiş

Merhaba Günlük 5 saat civarı ekran süresi alıyorum wifi de kullanıyorum.Oyun yok sadece görüşme whatsap az birşey instagram .sabah 08.00 şarjdan alıyorum akşan17.00 gibi%10 kalıyor bu beni üzmeye başladı.

Sabah, 07.00 civarı şarjdan alıyorum. Konum, Bluetooth açık mobil veriye bağlı olarak, çoğunlukla X'te vakit geçiriyorum. DH, Reddit, oyun oynamıyorum, biraz WhatsApp. İşe gelip, giderken kablosuz kulaklık ile Spotify açık. Ekran süresini 5 saati bulduğunu pek sanmıyorum ama, şu an saat 16.00'ya gelmek üzere şarjım %67 mesela. Şu an için memnunum diyebilirim.

Zaman zaman değişiyor, anlayamadım gitti.

Hocam inanın ne söylesem yalan olur ya. Yılbaşında TR ROM'dan HPO3 EU ROM'una geçiş yaptım bu konuda anlatılan şekilde. Aynı şekilde bir çok uygulamayı kaldırdım EU ROM'da gelen. Kaan Hocam'ın verdiği liste vardı onları uyguladım (bulabildiklerimi). Ayarları kurcalarken 3G ayarı görmüştüm TR ROM'da yoktu yanlış hatırlamıyorsam, onu seçerek uzun bir süre kullandım, baktım değişen bir şey yok, hatta konum ve Bluetooth'u da kapalı şekilde kullandım, hâlâ daha şarjı içiyordu telefon boşta.

Daha sonra tekrardan 4.5G olarak seçtim, konum ve Bluetooth'u açık konuma getirdim Mi Band 7 Pro'ya bağlı olarak kullanıyorum şu an. Hani telefonu öyle ahım şahım yoğun kullandığımı söyleyemem, işten pek vakit olmuyor zaten molalarda falan yoğun kullanıyorum. Instagram vs. kullanmıyorum. X, Reddit ve burada takılıyorum.

Hâlâ daha boşta şarjı içiyor ama zaman zaman bir düzeliyor bir içiyor şarjı anlamadım gitti bu durumu. Bu aralar mesela gayet iyi gidiyor, pek şikayetim yok pilden. Ayarlardan pil kısmında da şarjı içen uygulamalarda görünen bazı uygulamaları kısıtladım, X ve Reddit fazla görünüyordu mesela onları tamamen kısıtlama yoluna gittim, tekrardan kendi kendine başlamıyor ve bana bildirim göndermiyorlar. Bu yol belki çözüm olabilir. Kullanmadığınız uygulamaları en azından ayarlarda pil sekmesinde görünen, en çok kullanılan uygulamaları bu şekilde bir kısıtlamayı deneyin, görün. Bunun dışında gün içerisinde bulunduğumuz konum telefonun çekim kalitesine göre de etki edebilir, bilemiyorum sinyal kalitesi vs. düşük kalıyorsa bunun da etkisi olabilir bilemiyorum. 🤷🏼

• giresunlu_28 kullanıcısına yanıt

Bizim telefonda alınan ekran süresi 24 saat içerisindeki kullanımlarda minimum 4.30 saat ile maksimum 8 saat civarında.

5 saat ve üzerinde kalıyorsanız normal bence.

Ben genellikle 6 saat civarında alıyorum bazen 5.30 saate düşüyor bazen 7 saate çıkıyor.

Ekran süresi kullandığınız uygulamalara + mobil / wifi kullanımına + telefonun çekmediği bir ortamda olup olmamasına bağlı değişebiliyor.

Daha önce paylaştığım 30 maddeden oluşan ayarları yaptım ayrıca debloat ile istenmeyen uygulamalarıda sildim. Kendi kullanım senaryoma göre günlük aldığım ekran sürem hertürlü 1 günü çıkarıyor.

Eksik gördüğüm diğer konu selfi kamerasının renkleri soluk çekmesiydi onuda Gcam uygulamasını indirerek çözdüm. Telefonda rahatsız olduğum bir konu kalmadı. Şimdilik çok memnunum.

benimde 1 gün ortalama kullanım ve ekran sürem ortalama 5-5.30 saat kadar EU rom hyperOS 3 yüklü, debloat gereksiz ne varsa silindi telefondan genel olarak memnunum herşey açık bt wifi nfc saat bağlı sosyal medya aktif kullanırım ona rağmen

bende ön kameranın soluk çekmesinden bir nebze şikayetçiyim

kullandığınız gcam sürümü yada direk uygulamayı buradan paylaşırmısınız

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.