< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil,
1 Android
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
TR rom olduğu için yok. Globalde durum böyle.. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
|
|
Bu TR Rom ne lanetliymiş hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
|
|
|
Ana ekranda boş bir yere basılı tut sonra aşağıda gelen seçeneklerden sırası ile "Ayarlar-Daha Fazla- Kilitlemek için boş bir yere iki kere dokun" seçersen ekrana iki kez dokunduğunda ekran kilitlemen aktif olur. Şarjının uzun gitmesi için aşağıda paylaştığım linkte yaklaşık 30 maddeden oluşan ayarları uygularsan alabileceğin maximum batarya süresine ulaşırsın. O maddelere ilave olarak debload ile istenmeyen uygulamaları silebilirsin onun dışında yapabileceğin başka bir şey yok maddeler tüm ayarları kapsıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0026. -- 23 Mart 2026; 22:32:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Anladım teşekkür ederim genişletme silme hepsi sorunlu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bakayım bi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba Günlük 5 saat civarı ekran süresi alıyorum wifi de kullanıyorum.Oyun yok sadece görüşme whatsap az birşey instagram .sabah 08.00 şarjdan alıyorum akşan17.00 gibi%10 kalıyor bu beni üzmeye başladı. |
|
Bizim telefonda alınan ekran süresi 24 saat içerisindeki kullanımlarda minimum 4.30 saat ile maksimum 8 saat civarında. 5 saat ve üzerinde kalıyorsanız normal bence. Ben genellikle 6 saat civarında alıyorum bazen 5.30 saate düşüyor bazen 7 saate çıkıyor. Ekran süresi kullandığınız uygulamalara + mobil / wifi kullanımına + telefonun çekmediği bir ortamda olup olmamasına bağlı değişebiliyor. Daha önce paylaştığım 30 maddeden oluşan ayarları yaptım ayrıca debloat ile istenmeyen uygulamalarıda sildim. Kendi kullanım senaryoma göre günlük aldığım ekran sürem hertürlü 1 günü çıkarıyor. Eksik gördüğüm diğer konu selfi kamerasının renkleri soluk çekmesiydi onuda Gcam uygulamasını indirerek çözdüm. Telefonda rahatsız olduğum bir konu kalmadı. Şimdilik çok memnunum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
benimde 1 gün ortalama kullanım ve ekran sürem ortalama 5-5.30 saat kadar EU rom hyperOS 3 yüklü, debloat gereksiz ne varsa silindi telefondan genel olarak memnunum herşey açık bt wifi nfc saat bağlı sosyal medya aktif kullanırım ona rağmen bende ön kameranın soluk çekmesinden bir nebze şikayetçiyim kullandığınız gcam sürümü yada direk uygulamayı buradan paylaşırmısınız |
|