Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: katakulli_35 , AKINLASINN Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
9.722
Cevap
208
Favori
521.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #9
Giriş

Beklemedeki şarj tüketimini azaltıp ekran süreni ve batarya ömrünü artırmak istiyorsan paylaştığım linkteki 30 maddeden oluşan ayarlara bak seni etkilemeyecek olan maddeleri tek tek uygula pil süren 1.5-2 saat artar.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konudonanımhaber forum
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162779719

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0026. -- 4 Mart 2026; 0:43:27 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14T HyperOS 3.0.9.0 kullanıyorum duvar kağıdı döngüsünü uygulamalar kısmından kaldır seçeneği ile kaldırdım geçen gün. Avrupa romuna özel mi bilmiyorum ama hoşuma gitti basit şekilde kaldırdım yerine de kilit ekranında ekranı sağa kaldırınca görsel de ki ekran geldi.

• 14t pro kullanıyorum. Oyun oynarken 60 FPS sorunu olan varsa araç cubuguna pil tasarruf modunu koyun, oyundayken pil tasarruf simgesine tıklayarak açıp kapatın ekran 120hz oluyor FPS kısıtlaması kalkiyor. Ya da geliştirici seçeneklerinden MIUI optimizasyon kapatınca yine kısıtlama kalkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ho3 çıktığı gibi yukledim eea romunu. Umre icin arabistana gittim orda vpn yukledim 15 gun boyunca telefon pert oldu, donma takilma ne ararsan vardi. Gelince vpn yi sildim xihaz biraz toplandi ama eski akıcılığı yok ve bataryam 2 gunu rahat çıkarıyordu simdi 1 gunu zor çıkarıyor. Yeni guncelemeyle birlikte format aticam insallah kendine gelir.

Xiaomi mi6
    Nothing phone 1
    Samsung 55cu7200
  • OpsMuDeDiN kullanıcısına yanıt

demekki yüklediğiniz program sorunlu vpn uygulamaları sağlam olsa bile arka planda sıkıntılıdır, telefonda sorun yok tamamen programdan kaynaklı sıkıntı yaşamışsınız

Günlük nekadar ekran süresi alıyorsun eğer 5.5-6 saat ve üzerindeyse iyi durumdasın 5 saatin altına düşüyorsan beklenenin altındasın demektir. Tabi Kullanımın wifi mı yoksa mobil internet üzerindenmi buda önemli. Dijital denge , AccuBattery, Battery Guru gibi programlardan ekran sürenin takip edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 13 Mart 2026; 12:50:43 >

Xiaomi mi6
    Nothing phone 1
    Samsung 55cu7200
  • Bayağı süredir telefon işlerinden uzak kaldım ve 2 gündür cihaz bakıyorum. Gördüğüm, 18/20K arasında ikinci el temiz bulunabilen en f/p cihaz 14T PRO şu anda. Benim için önemli olan kamerası ve kolay kayıt olması. Sosyal medya ve telefon işleri için kullanacağım oyunla vs. işim olmaz. Burada cihazı kullanan bi sürü insan var sormak istedim, ikinci el alırken şurasına dikkat et, burasında kronik sorun var vs. tavsiye edeceğiniz bir durum var mıdır ? Ayrıca bu değil de o fiyatlara şu cihaza da bakabilirsiniz diyeceğiniz cihaz var mıdır, saygılar.

Belirttiğin fiyata 2. elde alabileceğin en mantıklı telefon bence.

+Güçlü işlemcisi

+Kolay kayıt yapılabilmesi

+Ekran kalitesi ve 4000nit olması

+Hızlı şarjı

+Arka kamerası

+Metal kasası öne çıkan artıları,

-Selfi kamerasının renklerinin biraz cansız olması

-Bataryasının da beklenenin biraz altında kalması eksi yönleri.

Diğer özelliklerinin yanında bende bataryasının biraz geride kaldığını düşünüyorum. Senin de belirttiğin gibi bu açığı hızlı şarjı ile kapatıyor.

Aslında 14T Pro'nun ekran süresini kıyaslarken S24+, S25fe, S23-24Ultra gibi 5000mah bataryaya sahip rakiplerinin ekran sürelerine bakmak lazım.

Bildiğim kadarıyla bu telefonlarla aldığı ekran süresi arasında çok fark yok. Hatta onlardan bazılarını geçiyor bile.

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana KonuTechNickyoutube
    How does the A18 Pro powered iPhone 16 Pro Max (4685mAh) stack up against the iPhone 15 Pro Max (4441mAh), Pixel 9 Pro XL (5060mAh), Samsung Galaxy S24 Ultra (5000mAh), Huawei Pura 70 Ultra (5200mAh), Xiaomi 14 Ultra (5000mAh), and Xiaomi 14T Pro (5000mAh) in this ULTIMATE Real Life Usage 100%-0% Battery Drain Test?!? All Phones are Set to the Exact SAME Brightness Level (Using a LUX Meter). If a phones display looks brighter or dimmer than another, it's due to my studio lighting OR because it dimmed due to overheating. I run through 15 APPS which include System Apps, Media Apps, Social Media Apps, Camera Apps, Benchmark Apps (to simulate High Performance Gaming), and Games. Intervals are clocked at every 30 minutes and at each interval I show the percentage of each phone as well as their temperature in degrees celsius using an Infrared Heat Gun! Buy one of these phones here: https://techwarehouse.co.za/ (if you live in South Africa) X (Twitter) Link to wallpaper: https://x.com/technickbrazer/status/1847300447104913532?s=46&t=njSAbxlis0HTWCsnHSuKwg 00:00 - Intro / LUX Meter Readings / Settings 01:04 - Battery & Temps at the Start 01:36 - FULL 100-0% Battery Drain Test 13:12 - Final Results (Worst to Best) 14:26 - Temperature Results 14:43 - Results compared to First Time Tested Results 15:18 - Results compared to Predecessors BEST Results 16:45 - Results if all Phones had the same Battery Capacity 17:25 - Outro & Final Thoughts Stay tuned for more videos on these SEVEN devices in the weeks to come! Be sure to like, comment, and subscribe. Until next time, this is TechNick :) Social Accounts: https://linktr.ee/tech_nick ⚠️Don’t be fooled by SPAM accounts. Please only take comments and posts seriously from my account “TechNick” and my teams account “TechNick Studio”🙏
    https://www.youtube.com/watch?si=uYufEodUSTCT-cFG&v=82AIZUhoF-c&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0026. -- 14 Mart 2026; 14:28:29 >

hocam batarya nasıl az gidiyor, telefonun bataryasını 24 saatte bir şarj ediyorum %100 yaparım %15-20 lerde bazen %10 da takarım, şarj etmeden ayarlardan pile bakarım ne kadar süre olmuş diye genellikle 24 saat ve fazlasıdır

gereksiz uygulamaları hep kaldırdım,

kullanım senaryom

konum açık 7/24, BT açık saat bağlı 7/24 sosyal medyada fink atarım telefonla da görüşürüm ona rağmen bitiremem şarjını

Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz önemli olan bu. 24 saati çıkarıyorum demek tam referans olmaz. Ben maximum 5.5-6 saat anca ekran süresi alabiliyorum. Sürekli Wifi de kullanırsam 6 saati geçebiliyorum. 5000Mah bataryadan beklentim o ayarı bu ayarı kısmadan 7-8 saatten aşağı olmamasıydı.

Aşağıda paylaştığım linkteki 30'a yakın ayarı yaptım ilave olarak istenmeyen uygulamaları debloat ile sildim. Cihazda EU rom ve HyperOs3 yüklü. Pil sağlığı 99

donanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162779719

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0026. -- 14 Mart 2026; 17:15:5 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.