Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
272
Favori
765.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben sizin cihazında 4K modeli olduğunu düşünmüştüm. Sizin cihaz gibi bir önceki model olan Mi Box 3 modelini kullanan arkadaşlar için muhtemelen dışarıdan uygulama yüklenebiliyorsa kullanılabilir onun dışında üretici firmanın güncelleme vermesini beklemekten başka çözüm görünmüyor.

Birde kumandada amazon prime tuşu olmayan bizzat benimde kullandığım ilk üretim Mi Box S 4K cihazlarda prime uygulaması yoktu, cihazlar yanlış hatırlamıyorsam android 8 versiyonuyla fabrika çıkışlıydı. Son yazılım güncellemesiyle(android 9) yerleşik olarak gelmişti.
    Bilmeyenler veya cihazını güncellemeyenler için bilgilendirmek için yazmış olduk diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 16 Eylül 2020; 19:51:26 >
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    iyi yaptınız.. elinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi box 4knın eski tip cihazı var bende. Hani şu android 8 güncellemesinde kalanlar. Amazon prime'ı şu apotide marketten yükledim. Fakat ultra hd dizileri izlerken hata veriyor. Netflixi 4k kullanıyorum 2 senedir. Ama amazonda hata veriyor. Sebebi büyük ihitmal uygulama kaynaklı. Stabil çalışan prime video uygulaması versiyonu söyleyebilir misiniz? Googledan bulup aynısını indiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirkul20

Arkadaslar merhaba,
    Bu cihazdan alacagim.
    Ancak kumanda da amazon prime logolu olanini istiyorum. Daha once aldiginiz, prime logolu satici var mi ?
    Evet bu sorunun cevabını bende bekliyorum. Piyasada eski yeni bir sürü ürün var sanırım.

• nty35 kullanıcısına yanıt
    Bu sürüm çalışıyor bende,
    apps.evozi.com
    APK Downloader [Latest] Download Directly | September 2020 | (Evozi Official)
    https://apps.evozi.com/apk-downloader/?id=com.amazon.amazonvideo.livingroom

Düzeltme: 1080 HD izliyoruz. Ultra'yı atlamışım. Yukarıdaki, uygulamanın kumanda uyumlu TV sürümü bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akndgn -- 17 Eylül 2020; 18:11:56 >
  • Mi box a 4K kullanıyorum Amazon prime da film dizi açınca ekrana görüntü gelmiyor ama ses geliyor. Çözümü bilen var mıdır

• getbusy06 kullanıcısına yanıt
    Sanırım sorun mi box'ın çözünürlük ayarından, hdmi kablosundan ya da internet bağlantı hızından kaynaklanmakta.
  • arkadaşlar cahilliğimi maruz görün, mi box s ekran yansıtmada sadece xiaomi telefonlarda oluyor başka marka telefonlarda ekran yansıtma olmuyor dedi mağazadaki görevli bende samsung telefon var bu doğru mu?

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    İphone için airpin uygulaması ile ekran yansıtabiliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Google Home uygulamasıyla yansıtabilirsin, satıcı yanlış biliyor.

samsun telefon ile de google home kullanarak yansıtabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

samsun telefon ile de google home kullanarak yansıtabiliyorum
    teşekkürler arkadaşlar. satıcı sallamış. bana da saçma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Eski serilerin kumandada netflix ve live tuşu var. Yenilerinde de netflix ve prime video tuşu var. Ben de eski tip var, live tuşunu kullanıyorum. Yeni kumanda olsaydı Amazon video kullanmadığım için gereksiz bir tuş olacaktı benim için.

Alıntıları Göster
    Yeni seri dediğiniz (kumandada prime tuşu olan) cihazı tr de satan var mı? Ben nereye baksam live tuşu olan model var. alanlar nereden alıyor bu cihazı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoversOfTheGreen -- 21 Eylül 2020; 10:37:38 >
  • 1-2 ay önce amazon.com.tr den aldığım cihaz prime olarak geldi yaklaşık altı ay önce aynı linkten aldığım ürün live tuşlu gelmişti.
  • Cihaza güncelleme geldi. 4K versiyonum var. Güncelleme sonrası cihazda takılma vs problem yaşıyor musunuz=?
  • selam mibox s4 k ya coreelec yükleyebiliyormuyuz. mi box ın s905L olarak görünüyor aidada .coreelec sitesinde 905 sekmesinde L uzantılı yok hangini indirmeliyim birde boot menüsüne nasıl girebilirim

• MIBOX4 Smart iptv mac adresini kumandadan nasıl öğreniyorduk?

• Cihaz Tercihleri>Hakkında>Durum diye tuşladığınızda cihazın Mac adresini görebilirsiniz.
  • Ethernet'le bağlanınca görünmüyor 8.0'da. Modemin arayüzünden öğrenilebilir bu durumda.
  • Arkadaşlar cihazın fişini çekince yıl 2017 saat 03:00 oluyor ve düzeltmeden wi fi başlanıyor.. var mı bir çözümü.. her seferde tarih ve saat düzeltmem gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.