|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
_____________________________ |
|
_____________________________ |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 30 Eylül 2020; 10:8:21 > |
Enses requirimus saevos nos, nos ferrei reges servi fati, morta ex terra mortiferra tela in hostes bello ad moventes. Equos frenamus furentes Capi ta superba quatientes mortem hostibus et luctem date acrem di manes sternadis. Ave Nevis, ave ferrum, Ave tela, ave cruor, Ave pugna, ave moritur. Skylon!
![]() |
Merhaba Netflix, amazon prime, youtube olarak Ps4 kullanıyorum gayet memnunum ama Bein connect özelliği yok ve internet tarayıcısı da haliyle her siteyi açmıyor. İptv vb. olanaklar zaten yok. Televızyon Full Hd İnterneti Wifi ile kullanıyorum farklı odada ondan Wifi özelliğinin de iyi olması önemli Şimdi bana Ps4 aratmayacak ve "Bein connect özelliği yok ve internet tarayıcısı da haliyle her siteyi açmıyor." bu sorunuma Mi Box 4k çare olur mu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster6181 -- 3 Ekim 2020; 11:55:16 > |
|
Bein connect kullanılıyor. Tarayıcı çok sık kullanmıyorum. Bir sorun yaşamadım. Temelde, diğer android cihazlardan farkı yok aslında. Kumanda uyumlu olmayan, mouse gerektiren uygulamaları dışarıdan indirip kuruyoruz. Wi-fi sorunu yaşayanları duyuyorum. Ben kablolu kullanıyorum. |
|
Kullanışlı bir tv programı önerebilecek olan var mı Mi Box için babam için aldım kanal değiştirme vs hep sıkıntılı bazı bilinen uygulamalarda böyle sağ sol tuşa basınca yanda kanal listesi felan çıkacak rahatça istediği kanala ulaşabilecek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 4 Ekim 2020; 11:52:0 > |
![]() Galatasaray 2022-2023 #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi Okan Buruk |
IPTV için, KODI (pvr iptv simple client) fena değil bence. OK tuşuna uzun basınca liste çıkıyor. Yukarı-aşağı tuşuyla kanalları görüp, OK'le geçilebiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akndgn -- 4 Ekim 2020; 16:51:47 > |