Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
271
Favori
776.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svs

Merhabalar,

Cihaz inşallah pazartesi günü elime ulaşacak. Ufak bir soru var kafama takılan. Mesela biz bein connect e üye olmak istesek smart tv destekli şekilde mi üye olmamız gerekiyor? Yoksa web, cep, tablet olan üyelik mi yapmamız gerekiyor mi box da yayınları izleyebilmek için? Aralarında 10tl lik fark var aylık olarak.

Destekleriniz için teşekkürler.

Önceki sayfaları tek tek bakamadım. Cevaplanmışsa bu soru şimdiden kusura bakmayın.
    Bein connectin android tv uyumlu uygulaması olmadığı için telefon/tablet versiyonunu kuracaksınız. Normal üyeliğiniz ile izlersiniz. Yalnız normal uygulamada kumanda ile kullanım zor. O yüzden mouse veya air mouse kullanmanız gerekir.

İleride uyumlu uygulama çıkarırlarsa muhtemelen smart tv sınıfına sokarlar ve ekstra ücret isterler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam çok teşekkürler cevabınız için. Kesin öyle bir durumda da digiturk çok ugrastirir geçiş için...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi box 3 kumanda kılıfı satan varsa iletişime geçebilir.

• mrb ustalar bende almayı düşünüyorum bi sorum olacak acaba gse iptv uygulaması varmı içinde
  • Bu cihaza kablolu İnternete bağlanmak için aparat alan arkadaşlara soruyorum, tam verim alabiliyor musunuz? Gözle görülür bir fark oldumu? Yani önceden wifi ile bağlanmadan dolayı yayında donma takılma olan kanallar düzeliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 28 Ağustos 2020; 15:43:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam arkadaşlar çocuk odası için düşünüyorum.mi tv stick, yada mi box s4k aklımdan geçiyor hangini tavsiye edersiniz tv 1080p smartsız led tv, net 40~50 mbps arası modem 2.4, 5ghz 866mbps destekli
    çogunluğu netflix youtube izliyorlar.
    oyun olarak minecraft, roblox, brawlstars oynuyorlar, bu oyunlar oynayabilirmi?
    birde xbox one s kolu bağlayabiliyormuyuz.
    tavsiyeleriniz?

• Youtube ve netflix için mi tv stick, oyunda oynayabilirsin. Dışardan apk yüklerim dersen mi box 4s alabilirsin. Xbox one s kumandasını destekliyor. Geforce now kurup(usb yoluyla) kolla oynayabilirsin. Mi box stickte usb portu yok, 4s modelinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki3715 -- 28 Ağustos 2020; 17:26:21 >

www.hepsiburada.com
    Wechip Tanix Tx6 Mini 4G/32G Android Tv Box Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wechip-tanix-tx6-mini-4g-32g-android-tv-box-pm-HB00000MZ9IE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 28 Ağustos 2020; 21:18:3 >

İşletim sistemi, Android TV. (Bu avantaj mı? Tartışılır. Harici diskin sınırlı kullanımı, kumanda uyumlu olmayan uygulamaların dolaylı yoldan yüklenmesi falan...)

Netflix kullanılmayacaksa, Mi Box dışındaki seçenekler düşünülebilir. Bununla birlikte, Android 7 yüklü bir Wechip'te, Mi Box'ın video akıcılığını bir türlü yakalayamadığımı da söylemeliyim.

Orijinalden alıntı: akndgn

Mi Box'ın Netflix lisansı var. Yüksek çözünürlük izlenebiliyor.

İşletim sistemi, Android TV. (Bu avantaj mı? Tartışılır. Harici diskin sınırlı kullanımı, kumanda uyumlu olmayan uygulamaların dolaylı yoldan yüklenmesi falan...)

Netflix kullanılmayacaksa, Mi Box dışındaki seçenekler düşünülebilir. Bununla birlikte, Android 7 yüklü bir Wechip'te, Mi Box'ın video akıcılığını bir türlü yakalayamadığımı da söylemeliyim.
    Benim tavsiye ettiğim cihazın zaten Google lisansida yokmuş yani yaramaz hocam sonradan okudum. Bu arada yeni bir güncelleme gelmiş xiaomi Mi TV boxa kumanda problemleri çıkmış doğru mudur?

Hocam mi TV stick sizin için uygundur diye düşünüyorum fakat mi TV stick te 1gb ram var bu sizin Netflix ve YouTube izlemeniz için yeterli olacaktır. Bahsettiğiniz oyunlar play Store üzerinde yok bunları APK olarak yüklemek zorundasınız bu oyunların ne kadar stabil çalışacağını bilmiyorum. Xbox kolu bağlayabilirsiniz.

üstad ilgine teşekkür ederim.

m
    i box s4k sipariş verdim fakat bu oyun mevzu kafama takıldı çocukların odasında kullanacağım için önemli. benim tv philips 50 pus 7304 özelliklerini ekliyorum. roblox ve brawlstarsı oynattı sorunsuz minecraftı yükleyemedim.
    biraz arastırdım tv nin grafik işlemcisi mali g51, (2016 da çıkmış), işlemci arm a53 1500mhz; box gpu su mali450, 2012 de çıkmış, işlemci yine a53 ama 2ghz diyor. yani bilemedim. tavsiye edebileceğin, oyun performansı iyi, netflix, youtube (1080p de olsa lisanlı) google lisanlı olan bi ürün varmı

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yine mi box s tavsiye ederim. Sizin bahsettiğiniz oyunlar dışında ben 10 dan fazla oyun yükledim oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

bende lisans problemi çıkartmıcak, bu fiyatlarda bi ürün bulamadım. çin markalarınada bulaşmak istemiyorum. ii alan markalarda 600 den yukarı bide vergi v.s, lisans var yok belli değil, var diyolar sıkıntı çıkıyor. hayırlı bakalım. teşekkür ederim.

Yeniden başlatma a rağmen durum değişmedi ne yapılabilir?

• Merhabalar,

Bir tanıdığımız çocuklar EBA uygulamasını takip edebilsin diye mi box s alma düşüncesinde fakat aklımıza aşağıdaki sorular takıldı yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı

- Telefonlardaki EBA uygulaması yüklenir mi? APK olarak bulup USB üzerinden mi yüklememiz gerekir?
    - Herhangi bir web tarayıcı var mı?
    - Ses çıkışından mikrofonu olan kulaklık bağlasak çalışır mı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.