Şimdi Ara

Xiaomi 15T Pro / Xiaomi 15T Ana Konu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Onurat. , Onurat. Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil2 iOS
5 sn
2.021
Cevap
98
Favori
110.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • authy kullanabilen var mı? güvenlik gerçeklerini taşımıyor uyarısı veriyor sürekli. root yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Temu zaten gümrük dahil rakamı belirliyor ancak minimum herhalde 530 TL alışveriş yapma şartınız var tahmin ediyorum 430 TL'ye falan geldi galiba
    Amazon'da da aynı 1000 TL civarında satışa çıkmış galiba
    Telefon tutacağını kılıfa ben kendim ekledim yalniz şöyle bir sorun var: normalde bu kılıf magsafe özellikli kablosuz şarjı destekliyor ancak xiaomi'den aldığım 50 wattlık kablosuz şarjı görmedi ben de içindeki yuvarlak metal halkasını çıkararak denedim çalıştı. Xiaomi 15T Pro / Xiaomi 15T Ana Konu Xiaomi 15T Pro / Xiaomi 15T Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kırılmaz olarak da yine Temu dan bu ekran koruyucusunu aldım ama henüz takmadım kaliteli bir şeye benziyor, aldığım hidrojeller ise telefon üzerinde gelen jelatin koruyucu ile aynı gibi . Xiaomi 15T Pro / Xiaomi 15T Ana Konu

まんぷくれんたろうyoutube
    #4【Xiaomi】Xiaomi 15T ProとXiaomi 15Tのディスプレイとかスピーカーとか充電とか
    https://youtu.be/2jsWEExZi-4?si=LpdhOflR47VMmrrI

Mediatek işlemciler için o düşünceler eskide kaldı hocam . Yeni nesil mediatekler şahsi fikrim mükemmel işlemciler . Eğer piyasada olmasalardı qualcom yerinde sayıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 29 Kasım 2025; 20:51:33 >

Bana gelmedi hocam vosmixm kodlu olan

Siyah ekran sorunu yaşayan arkadaşın yaşadıkları tabii ki gerçek ama bu kişisel bir talihsizlik ve genele yaymak doğru değil.

Buradaki asıl sıkıntı ; Xiaomi Türkiye'nin yedek parça ve servis anlamındaki yetersizliği.

Bu telefon bu flyat bandında gerçekten keyif veren bir telefon olmuş ve özellikle fotoğraf çekim kalitesi ile müthiş keyif veriyor...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System

Bendeki Tr sürüm ama hala yok...

• İthalatçı garantili yurt içi cihaz nasıl oluyor? Benim bildiğim garantiyi sadece distribütör verir. Yani cihaz ya distribütör garantilidir yada kaçaktır. İthalatçı garanti olayı sadece kandırmadan ibaret. Cihaza bir şey olursa yan sanayi parça takan Eminönü, Doğubank, Tahtakale esnafı bunlar. Bildiğin telefoncu yahu.

Bu resimden de zaten anlayabilirsiniz. Amazon kampanya yapmasına rağmen arada fark var. Neden? Çünkü ithalatçı garanti denen şey telefonu yollayan telefoncunun kendisi demek. İsterseniz alın deneyin. Götürün evofone mağazasına baktırın. Bu garantili cihaz değil derler %99

Hatta akakce1000 kodu ile cihaz 41.5k oluyor. Bu cihazın bu fiyata garantili satılmasının imkanı yok arkadaşlar. Evet satılsa harika olurdu. O zaman bende derdim @Zayıf Batarya cihazın fiyatı 41k oldu sende bir şeyler yap diye ;)

Dipnot : @Zayıf Batarya satıcısını şahsen tanımam. Babamın oğlu da değil. Hiç ticaretimiz olmadı. Ticaretine ortakta değilim. Sadece forumdaki konusunu takip ediyorum ve sağlam bir satıcı profili var. Ben onu savunmuyorum. Sizi uyarmak istedim sadece.

Xiaomi 15T Pro / Xiaomi 15T Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anestesien -- 30 Kasım 2025; 23:36:21 >

• arkadaşlar, ana ekrana kişiyi hızlı arama kısayolu ekliyorum. eski xiaomi telefonumda direkt arardı. Bunda tıklayınca bu seçenekler çıkıyor, sadece arama yapmasını istiyorum,var mı bir yolu?

Tabi ki garantisinde sıkıntı olabilir ancak yasal yollarla yurda getirilmiş kapanma derdi olmayan orjinal imeisi kayıtlı olan cihaz alıyorsunuz. Şimdiki telefonumu da bu şekilde almıştım ve 2017 den beri kullanıyorum. Garantilik bir durum olmadı ve imesinin kapanma riski yok çünkü yasal ve faturası elimde zaten.

• Mediatek işlemcilerde custom rom yuklenebiliyor mu bilgisi olan var mı acaba? 5 seneyi geçti sanırım 9t pro cihazımı hala rahatça kullanabiliyorum, 15t pro güncelleme desteği kesildiğinde custom rom yükleme imkanı olur mu merak ediyorum.

Nokia 2110 &gt; 6110 &gt; Panasonic GD52 &gt; Nokia 7110 &gt; 3310 &gt; 6510 &gt; 3510 &gt; 6610 &gt; 6600 &gt; 6260 &gt; N8-00 &gt; Microsoft 950 XL &gt; Huawei P40 Lite &gt; Poco F7 - WAP &gt; GPRS &gt; 4.5G &gt; ADSL &gt; VDSL &gt; GigaFiber - 5G / Wi-Fi 7 / Wi-Fi 6 / Bluetooth 6.0 / USB Type-C

❤️ [Deleted from big topics] ❤️
  • Telefonu 40 gün önce falan aldım. 4-5 gün kullandıktan sonra görüntülü görüşme yaparken ekran yanıp sönmeye başladı ve sonunda tamamen gitti. Bildirim alıyor telefon çalıyor ama görüntü yoktu. YD Cihazı olduğunu için tahtakale de ekran toptancılarını gezdim ama 15t ekranı vardı ama 15T pro ekranı yoktu. Bende anadolu yakasına baktığımda sadace bir tamiricin elinde olduğunu söyledi. Üstüne basarak hiç bir toptancıda olmadığını emin olup olmadığını sordum o da eminim elimde var dedi. Neyse telefonu getirip bıraktım 1 saat sonra bana dönüş sağlayıp sorunun ekran kaynaklı değil ekran entegrelerin de olduğunu söyledi. Onun parçasını düne kadar bekledim. Dün itaberi ile telefonu aldım. Ama bana kalırsa tamirci düz 15t ekranını ikisinin de aynı sandı ama öyle olmadığını anlayınca beni bekletmek için böyle bir yola gitti 1 aydan uzun süredir tamircideydi muhtemelen 15t pro ekranları piyasaya girmeye başladı. Neyse işin özü telefon kullanımı güzel kamera iyi ama kronik olarak ekran sorunlu geliyor. Forumda bile benle baraber 1 kişi daha varsa bu normal bir sorun sayılmaz. Son olarak telefonu 1 aydır bende olmadığı için telefonu açtığımda bir güncelleme geldi. Günceleme sonrası sanki kamera da eskinden 100x kadar zoom vardı o 15x mi düşmüş yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

@karayel90 @sevgigsm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 1 Aralık 2025; 11:46:25 >

• Forza kullanıcısına yanıt
    Eğer kamera beklentisi yüksek değilse o fiyat bandındaki en iyi cihaz poco f7 dir. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

• Bu arada 15t pro modelini 2 haftadır kullanıyorum. Her konuda tatminkar bir cihaz pil performansı, kamera yetenekleri, ekran kalitesi fiyatına göre muazzam. Kafasında soru işareti olan varsa yardımcı olabilirim.

Arkadaşın başına da öyle bir durum gelmiş fakat ekran gelmiş olsa bile versiyon seçiyor şayet ana kart sağlamsa. Cihaz çok yeni olduğu için ekran tezini çürütmek zorundayız fakat piyasadaki hiç bir ekranla çalışmıyor malesef. 15T pro ekranları düştü piyasaya fakat sonuç alamadık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

yazılım ve donanım konularında yaklaşık 25 yıldır hizmet vermekteyim.
  • K.PAŞALI kullanıcısına yanıt

telefonu yaptırabildiniz mi anlamadım sonucunu

Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.