|
9 ekimde ZayıfBatarya'dan almış olduğum ve 11 kasımda bir anda düşürme darbe vs. olmadan kendiliğinden siyah ekran arızası veren Xiaomi 15T Pro yurtdışı cihazımdan bundan daha önce üstteki konularda bahsetmiştim ürünü 12 ekim tarihinde sevgi gsm isimli pendikte bulunan tamirciye gönderdim kendileri cihaz tamiri konusunda çok iyidirler.Cihazın türkiyede şu anda ekran yedek parçası yok 7 ila 10 gün içinde gelir demişlerdi parça için.Ancak bugün itibariyle hala yok yedek parçayı bulamıyoruz.Kimseyi yaptığı işten yada sattığı üründen dolayı kötülemiyorum ki durum onlardan kaynaklanan bir durum değil ancak yedek parça olarak ekranın olmayışı ve geçen 15 günde hala ortada olan belirsizlik haliyle beni gerçekten çok üzdü ve bugün araştırma yaparken şikayetvar isimli sitedeki aşağıdaki linkteki şu şikayeti gördüm orjinal cihaz alan vatandaşın iade talebi kabul edilmiyor ve cihazı yazdıklarından yola çıkarak tahmini 21-22 ekim gibi yetkili servise göndermiş şu anki tarihle üzerinden 1 ay geçmesine rağmen çok büyük ihtimalle servisinde elinde parça olmayışından dolayı vatandaşın cihazı tamir edilememiş yani bu cihazı kullananlara tavsiyem cihazı çok dikkatli kullanın ekran kamera vs. arızalarında parça olmayışından dolayı Xiaomi 15T Pro kendi yetkili servisinin bile tamir edemediği bir cihaz konumunda şu an. https://www.sikayetvar.com/xiaomi/xiaomi-15t-pro-ekran-arizasi-sonrasi-uzun-suren-belirsizlik ----------------------------------------------------------------------------- Şimdi yurtdışından ekran araştırıyorum almanyadaki bi arkadaşım aracılığıyla getirmeyi düşünüyorum sizce bu site yamuk yaparmı bizdeki shopify aracılığı yapan bir sistem var shop app diye Ürünün shop app linki Satıcının kendi sitesindeki ürünün linki https://spare-parts.mi.com/products/xiaomi-15t-pro-front-cover-display-module?variant=52277507817811 ----------------------------------------------------------------------------- Ve son olarak bulunduğunuz yerde Xiaomi 15T Pro cihaz kullanan arkadaşlar yedek parça olarak ekran sorabileceğiniz tamirci, satıcı vs. varsa benim için sorup pm'den dönerlerse çok sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 27 Kasım 2025; 3:57:32 > |
|

Yeni Kayıt

Onurat.
2 iOS
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt