Şimdi Ara

Xiaomi 13 Ultra, Avrupa'da satışa sunuldu: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 13 Ultra, Avrupa'da satışa sunuldu: İşte fiyatı
    Geçtiğimiz Nisan ayında amiral gemisi Xiaomi 13 Ultra modelini duyuran Xiaomi, kullanıcılardan olumlu yorumlar toplamayı başarmıştı. Bunun ardından tüm gözler küresel pazara çevrildi diyebiliriz. Bugünse sessizliğini bozan akıllı telefon devi, Xiaomi 13 Ultra'nın Avrupa'da siparişe açıldığını duyurdu. Gelin Xiaomi 13 Ultra özelliklerine ve fiyatına göz atalım.

Xiaomi 13 Ultra'nın Avrupa fiyatı belli oldu

Xiaomi’nin uzunca bir süredir sızıntılarla gündemde olan Xiaomi 13 Ultra modeli için heyecanlı bekleyiş yavaş yavaş sona eriyor. Bildiğiniz üzere Xiaomi, Xiaomi 12S Ultra modelini Çin pazarına özel tutmuştu. Xiaomi 13 Ultra ise bugünden itibaren Fransa, Almanya, İspanya ve İtalya dahil olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde ön siparişe açıldı. Sevkiyatlar ise 21 Haziran'dan itibaren başlayacak.

Akıllı telefonun fiyatına gelirsek, Siyah ve Zeytin yeşili olmak üzere iki farklı seçeneğiyle gelen Xiaomi 13 Ultra, Avrupa'da 1.500 euro (38.129TL) fiyat etiketiyle listelendi. Ek olarak bu fiyatın 12 GB RAM ve 512 GB depolama sürümüne ait olduğunu belirtelim.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 13 Ultra en iyi kameralı telefonlar sıralamasında 14'üncü oldu

Ayrıca amiral gemisi telefon, ön siparişe özel 200 Euro değerinde takas bonusu, ücretsiz altı aylık 100 GB Google Cloud depolama alanı, Airport Exclusive Dinlenme Salonuna erişim hakkı ve ücretsiz 3 aylık YouTube premium ile geliyor. Cihazın Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı. 

Xiaomi 13 Ultra özellikleri

Xiaomi 13 Ultra, ön tarafta 120Hz yenileme hızı ve QHD+ çözünürlük sunan 6.73 inç boyutlarında AMOLED ekrana sahip. Ayrıca bu panel, 2.600 nit tepe parlaklığı ile Xiaomi 13 Ultra'yı en parlak telefonlardan biri yapıyor. Kaputun altında ise 16 GB'a kadar LPDDR5 RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama ile eşleştirilen telefona, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 platformu eşlik ediyor

Xiaomi 13 Ultra, Avrupa'da satışa sunuldu: İşte fiyatı
    Xiaomi 13 Ultra'nın en dikkat çeken özelliği ise kamera tasarımı. Leica ile yapılan ortaklıkla birlikte Xiaomi 13 Ultra, 1 inç boyutlarında değişken diyafram açıklığına (f1.9-f4.0) sahip Sony IMX 989 birincil sensörden destek alıyor. Bu sensöre ise ultra geniş, telefoto ve periskop lenslerden oluşan üç adet 50 MP Sony IMX 858 kamera eşlik ediyor. 

Xiaomi 13 Ultra'nın diğer özellikleri arasında Android 13 tabanlı MIUI 14, 90W kablolu ve 50W kablosuz şarj sunan 5.000mAh pil ve Wi-Fi 6 ve 5G desteği yer alıyor. Akıllı telefon hakkında merak edilen tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/06/12/flagship-xiaomi-13-ultra-arrives-in-europe/

• Kameranın lensi merceği iyi yazılımı çöp 14 pro max varken kimse bakmaz

• aydinsukru kullanıcısına yanıt

Hocam 14 Pro Max ın takozdan farkı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

s23+ s23 ultra

varken bu cihazın 1500 eurodan satması mümkün değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mustafacoban M kullanıcısına yanıt
    2019 yılından itibaren 1 tane takılan amiral gemi telefon söyleyebilir misiniz? Yazılım desteğini bilmem ama takılan amiral gemisi diye birşey kalmadı. Ki yazılım desteği de eskisi gibi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedikleri fiyatti türkiyede hayal etmek istemiyorum,max 50-60k arasi:)) şakamisin la xiaomi=kücük pirinç neydin ne oldun da şimardin fiyat performans cihazlariyla yurtdişindan getirtenler vardi.ah ah kendisine 1500$ avrupa 1500 euro hahahah la de get.!!

• Amiral gemi telefonlar da rakiplerine göre rekabetçi olması beklenen bir firmanın, 1500 euro’ dan telefon satışa çıkarması, kelimenin tam anlamıyla ZIRVA.

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum amiral gemisi. Mi 11 ultra var bende şuan.

Daha önce oneplus, HTC, LG, iphone, Samsung kullandım.

Bugüne kadar kullandığım telefonlar içinde en kotu arayüz MIUI 'mış. Net anladım. Bu kadar mükemmel donanım koyup yazılımı da aynı mükemmellikte kötü yapabilmek büyük başarı.

Orijinalden alıntı: hamza5806

iphone 14 pro ve pro max

s23+ s23 ultra

varken bu cihazın 1500 eurodan satması mümkün değil

Xiaominin o mükemmel hızlı yazılımını da unutmayalım lütfen :)

Kalp temiz olursa dilden güzel sözler çıkar. İMAM ALİ

Ne zaman bir bardak soguk su içerseniz beni hatırlayın İMAM HÜSEYİN
  • Xiaomi ne yaparsa yapsın , yazılım problemleri çok fazla. Bu parayı donanım hak etse de yazılım ve firma hak etmiyor. Dolayısıyla S22 - S23 serileri alınsa daha mantıklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aslında eskiden fiyat olarak uygun olduğu için kabul edilebilir bir durumdu bu lakin artık fiyatları çok fazla arttı, Çok güzel telefonlar yapıp yazılım ile hiç ilgilenmiyorlar anlaşılan, Fiyat olarak rakipleri olarak görülen cihazlardan daha uygun olması lazımki talep görsün, Bu şekilde sadece donanım reklamları ile bir yere kadar.

• Hocam nasıl beceriyorlarsa ekran altı parmak izi okuyucu koyuyor, yazılım sayesinde zorla okuyor.120 hz ekran yenileme hızı var. Arada sırada kafasina göre 60 hz'e düşüyor. İlk defa böyle bir şey gördüm. Boşluk tuşuna 1 kere dokunuyorum, kendiliğinden 3 5 tane daha basıyor. Anlamsız şeyler oluyor. benim gibi yazılıma önem veren insanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.