|
Xiaomi 13 Ultra, Avrupa'da satışa sunuldu: İşte fiyatı
-
-
Kameranın lensi merceği iyi yazılımı çöp 14 pro max varken kimse bakmaz
-
Hocam 14 Pro Max ın takozdan farkı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iphone 14 pro ve pro max
s23+ s23 ultra
varken bu cihazın 1500 eurodan satması mümkün değil
_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Buna para vericeğime ikinciel iphone alırım daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Steve Jobs Reis -
1 sene sonra takilma 2 sene sonra yazilim update desteğini bulmazsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İstediğim şeyi almak için bahane üretmem istediğim için alırım :) -
MIUI denen sıkıntılı arayüzden artık vazgeçip doğru dürüst bi arayüz yapmak yerine ancak donanımla telefonu şişiriyorlar akıl alır gibi değil
asparagas
-
2019 yılından itibaren 1 tane takılan amiral gemi telefon söyleyebilir misiniz? Yazılım desteğini bilmem ama takılan amiral gemisi diye birşey kalmadı. Ki yazılım desteği de eskisi gibi değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dedikleri fiyatti türkiyede hayal etmek istemiyorum,max 50-60k arasi:)) şakamisin la xiaomi=kücük pirinç neydin ne oldun da şimardin fiyat performans cihazlariyla yurtdişindan getirtenler vardi.ah ah kendisine 1500$ avrupa 1500 euro hahahah la de get.!!
Hocam zaten 1250 Euro ya iPhone 14 promax 128 gb alıp, kalan 250 Euro ile de pasaport kaydı yaptırıp sıfır iPhone sahibi olabiliyorsunuz.
-
Amiral gemi telefonlar da rakiplerine göre rekabetçi olması beklenen bir firmanın, 1500 euro’ dan telefon satışa çıkarması, kelimenin tam anlamıyla ZIRVA.
-
Ben kullanıyorum amiral gemisi. Mi 11 ultra var bende şuan.
Daha önce oneplus, HTC, LG, iphone, Samsung kullandım.
Bugüne kadar kullandığım telefonlar içinde en kotu arayüz MIUI 'mış. Net anladım. Bu kadar mükemmel donanım koyup yazılımı da aynı mükemmellikte kötü yapabilmek büyük başarı.
Xiaominin o mükemmel hızlı yazılımını da unutmayalım lütfen :)quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806iphone 14 pro ve pro max
s23+ s23 ultra
varken bu cihazın 1500 eurodan satması mümkün değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Hakiki dost sıkıntılı zamanlarda,senin gurur ve izzet-i nefsini kırmadan sana yardım edendir. İMAM ALİ
Kalp temiz olursa dilden güzel sözler çıkar. İMAM ALİ
Ne zaman bir bardak soguk su içerseniz beni hatırlayın İMAM HÜSEYİN -
Xiaomi ne yaparsa yapsın , yazılım problemleri çok fazla. Bu parayı donanım hak etse de yazılım ve firma hak etmiyor. Dolayısıyla S22 - S23 serileri alınsa daha mantıklı.
_____________________________ -
Bunun farkındalar adamlar ama görmek istiyorlar ne kadar talep göreceğini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ YURT DISI -
Aslında eskiden fiyat olarak uygun olduğu için kabul edilebilir bir durumdu bu lakin artık fiyatları çok fazla arttı, Çok güzel telefonlar yapıp yazılım ile hiç ilgilenmiyorlar anlaşılan, Fiyat olarak rakipleri olarak görülen cihazlardan daha uygun olması lazımki talep görsün, Bu şekilde sadece donanım reklamları ile bir yere kadar.
_____________________________ -
tasarımı çok iyi
_____________________________ ... -
Hocam nasıl beceriyorlarsa ekran altı parmak izi okuyucu koyuyor, yazılım sayesinde zorla okuyor.120 hz ekran yenileme hızı var. Arada sırada kafasina göre 60 hz'e düşüyor. İlk defa böyle bir şey gördüm. Boşluk tuşuna 1 kere dokunuyorum, kendiliğinden 3 5 tane daha basıyor. Anlamsız şeyler oluyor. benim gibi yazılıma önem veren insanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
iphone 14 pro ve pro max s23+ s23 ultra varken bu cihazın 1500 eurodan satması mümkün değil |
|
Hocam 14 Pro Max ın takozdan farkı yok |
|
2019 yılından itibaren 1 tane takılan amiral gemi telefon söyleyebilir misiniz? Yazılım desteğini bilmem ama takılan amiral gemisi diye birşey kalmadı. Ki yazılım desteği de eskisi gibi değil.
|
|
MIUI denen sıkıntılı arayüzden artık vazgeçip doğru dürüst bi arayüz yapmak yerine ancak donanımla telefonu şişiriyorlar akıl alır gibi değil
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı