Şimdi Ara

Xiaomi Smart Band 10 Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Smart Band 10 Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı
    Xiaomi'nin 26 Haziran tarihli etkinliğinde tanıtılan akıllı bilekliği Xiaomi Smart Band 10, Türkiye'de satışa sunuldu. Band 10, şık tasarıma, 21 güne kadar süren pil ömrü ve güçlü fitness takibi özelliklerine sahip. İşte tüm özellikleri ve fiyatı…

Xiaomi Smart Band 10 Türkiye fiyatı

Gece Siyahı, Mistik Pembe, Buz Gümüşü ve İnci Beyazı seçeneklerine sahip olan Xiaomi Smart Band 10, 1.999TL fiyattan Xiaomi'nin online mağazasında satışa sunuldu. İnci beyazı versiyonu içinse 2.799 TL Türkiye fiyatı açıklandı. 

Xiaomi Smart Band 10 özellikler

Xiaomi Smart Band 10, 1.72 inçlik neredeyse çerçevesiz AMOLED ekranıyla önceki modele göre daha geniş ve parlak bir görüntü sunuyor. 1500 nit parlaklık ve 60 Hz yenileme hızı korunmuş. Standart ve NFC’li sürümlere ek olarak ilk kez seramik kasa seçeneği de mevcut. Akıllı bileklik, 150'den fazla spor modunu destekliyor; yüzme takibinde kalp atışı ölçümü ve stil tanıma gibi yeni özellikler eklenmiş.

Ayrıca Bkz.Xiaomi'nin hisseleri rekor kırdı: Kurucusu, Çin'in en zengin kişisi oldu

Dayanıklılık konusunda Band 10, 50 metre suya dayanıklılık sunuyor. Doğru kalp atış hızı, SpO₂ ve gelişmiş uyku takibi için yüksek hassasiyetli sensörler kullanılıyor. Son olarak yeni 3D örme ve ipek kayış seçenekleriyle gelen bileklik, 200’den fazla kadran desteği sunuyor. Pil ömrü standart kullanımda 21 gün, AOD açıkken 9 gün, yoğun kullanımda ise 8 gün seviyesinde. 

Kaynak:https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-smart-band-10/buy

• Ohara diyorum yuhara diyorum bu nedir arkadaş huawei gt alırsın o paralara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi de çakal esnafa döndü sadece fiyat değişiyor özellikler aynı kalıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlardan 3 tane aldım üçüde kayıp bi dahada almam

• Band 3, 8 kullandım, şu an 9 kullanıyorum. Bileklik tarzından menunum, yuvarlak tasarım bilek hareketimi kısıtlıyor. Muhtemelen 9'u letgoda satıp fiyat biraz düşünce 10'a geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 29 Haziran 2025; 15:55:44 >
  • Üstüne aynı miktarlarda ekleseniz zaten akıllı saat alacaksınız birçok şeyi yapabilen bu bir. İkincisi ise ekstra kablo,aparat istemiyorum. Lüzumu yok. Kablosuz şarj desteklememesi itici. Yani ucube bir bileklik. Zaten bileklikler hep öyleydi.

• Görsel olarak Temu da satılan 50liralık çocuk saatleri gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sene2025 S kullanıcısına yanıt
    Üstüne aynı miktarlar dediğiniz %100 daha pahalı oluyor zaten :) Bir de bu spor için yapılmış bir cihaz. Tek şarjla 1 hafta kullanıyorsunuz. Akıllı saatlerde bu batarya ömrünü verebilen bir model bilmiyorum. Fiyatı normal mi ben de bilmiyorum ancak akıllı saatle kıyaslamamak gerek.

• 1000-1200 arası olması gerekirdi fiyat çok yüksek

• Mi bandlerin en önemli özelliği fiyat olarak hep rakipsiz olmasıydı. Ancak bu fiyata hatta daha ucuza birsürü alternatif var. Hatırladığım kadarıyla hiçbir mi band bi önceki modelin iki katı fiyatla girmemişti. Anlamsız bir fiyat olmuş yoksa ben de almayı düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Huawei ve Xiaominin 15 gün civarı giden saat modelleri var. 3 yıllık watch gt2 saatim tüm fonksiyonlar açık şekilde 12 13 gün gidiyor.

• o değil kardonu bari saglam olsa..silikon kordon dayanmıyor...

• El_domingo kullanıcısına yanıt
    Şu ucuz kumaş kordonu tavsiye ederim. 6 aydır Band 9 ile kullanıyorum:
    amazon
    Rongep Xiaomi ile Uyumlu Mi Band 9/8 İçin Hasır Örme Kordon Terletmeyen Nefes Alabilen Hafif Yapı Cildi Tahriş Etmeyen Cırt Cırt Tasarımlı Deformasyona Dayanıklı Rahat Kumaş Kayış (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47G5WKP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.