Şimdi Ara

Xiaomi 10000 mAh POWERBANK 49.99 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
10
Favori
4.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest_1999

bugün kargo geldi
    cihaz orjinal

foto koyabilir misiniz ? nasıl anladınız orjinal olduğunu
  • S.A Arkadaşlar merak ettiğim için ve bilmediğim için soruyorum; bu şarj cihazları gerçekten neyi kolaylaştırıyor? Zaten eve gelince akşam koy şarja sabah al işine git. Hani yurtdışına gidersin uygun priz bulamazsın bi nevi mecbur falan kalırsın diycem ama sürekli mi yurtdışındasınız? Ya da şarj olma süresini mi uzatıyor tam olarak ne işe yarıyor? İnanın tam olarak bilmediğim için soruyorum. Nazikçe cevaplayabilirseniz sevinirim. Vesselam.
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Evet. Bir önceki mesajımda belirtmiştim, ürünlerin seri numarası orijinal ama kutuların ağzı güvenlik bandrollü ile kapalı değil, @eediz açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

bugün kargo geldi
    cihaz orjinal

foto koyabilir misiniz ? nasıl anladınız orjinal olduğunu

üzerinde seri numarası yazan kazı kazan var
    internetten kontrol ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Evet. Bir önceki mesajımda belirtmiştim, ürünlerin seri numarası orijinal ama kutuların ağzı güvenlik bandrollü ile kapalı değil, @eediz açık.

satıcıya sordum. güvenlik bandrolünün olduğunu söledi.Belki size gelende öyle olabilir ?
  • konuyu arkadaş dün açmış aynı gün içerisinde ürün az önce elime ulaştı, kargo geldi orjinal gibi yorum atanlar var 1 saattemi kargolayıp getirdiler anlamadım :)

Bu arada ürün eğer orjinalse yurtdışı siteleriyle uğraşamam diyenler için iyi fiyat, ürün güzel kullanıyorum.
  • 4 tane aldım,
    Başlangıçta dikkat etmemiştim ancak n11de alanlardan birisinin yorumunu okuyunca farkettim bende de olmadığını. Ürün orijinal dediğim gibi(seri numarası + şarj yeteneği) ama bandrol kısmı düşündürüyor. Size geldiğinde dikkat edip bildirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

4 tane aldım,
    Başlangıçta dikkat etmemiştim ancak n11de alanlardan birisinin yorumunu okuyunca farkettim bende de olmadığını. Ürün orijinal dediğim gibi(seri numarası + şarj yeteneği) ama bandrol kısmı düşündürüyor. Size geldiğinde dikkat edip bildirirseniz sevinirim.

hocam kazıyınca açılan seri nosu girişi ilk kez yapıldıysa bence zaten ok.
    tabi ki cihaz degil kutu üzerinde ve kutu kapalı degil demek istiyorsun sanırım bandrollu degil derken?
    ama orjinal kutu yani seri no kullanıp da içine sahte cihaz koymak nasıl bir fantazi olur ki satıcı için
    sonra içindeki orjinali ne yapıyor? seri nosuz ama valla orjinal diye mi satıyor

bence ok ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 23 Mart 2016; 16:24:34 >

• oylesine64 kullanıcısına yanıt
    bir kaç örnek vereyim:
    fotoğrafçı arkadaşım var. dış çekimlere gidiyor telefonu hiç susmuyor doğal olarak sürekli yanında bunlardan en az 1 tane bulunduruyor.
    inşaat müh. bir arkadaşım durmadan şantiyede bulunduğundan yanından ayırmıyor.
    tam bunu yazarken aklıma geldi bir tane de elektrik müh. var böyle arkadaş :D
    istanbuldaki trafik malum. başka bir arkadaşım ise istanbulda evden işe yaklaşık 2saatte gidiyor bu süre içinde doğal olarak telefon ile oyalanıyor. dönüşte de böyle. aynı zamanda yüksek lisans yaptığı için bazen işten okula geçiyor doğal olarak böyle iğrenç bir yol ve trafik kalabalığında telefonu ne ara şarj edecek.
    kendim eskiden dağ, bayır, dere, tepe dolaşmak mecburiyetindeyken bolca kullandım. artık öyle bir durumum olmadığı için evde yatıyor cihaz. fakat gerçekten bunlara ihtiyaç duyan insanlar var olay sürekli yurtdışında olmak değil ki daha çok ömrü yollarda ya da işi gereği elektriksiz alanlara gidip gelmek mecburiyetinde olan insanlar için bir de outdoor sporcular için vazgeçilmez şeyler olduklarını düşünüyorum.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    burdan değil ama başka yerden iki tane 10.000 lik aldım ikisindede kazıma yeri vardı seri no ile
  • asus un zenpower 10050 ile ebatları aynı mı acaba;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erho95

asus un zenpower 10050 ile ebatları aynı mı acaba;?

Evet aynı. Zenpower a göre köşeleri daha yuvarlak.

• quote:

Orijinalden alıntı: atheet

burdan değil ama başka yerden iki tane 10.000 lik aldım ikisindede kazıma yeri vardı seri no ile

arkadaşın bandrol diye bahsettiği bu değil.

kutunun daha önce açılmadığını belli etmek için açılan kapakla gövde kısmını birleştiren bandrolden/stickerdan bahsediyor. ama ben 10400 almıştım zamanında 3-4 tane, onlarda da bu tip birşey yoktu.
  • Kutuda bandrol/etiket yok, ama bağlantı girişlerinde beyaz bir bant var komple kaplamış.

• Arkadaslar bu kalin olan versiyon mu ?

• bu modellerde powerbankin kendi kalan pil gucunu ogrenebiliyoruz degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudan bi haber dün öğlen saatlerinde siparişimi verdim gittigidiyordan. Bugün öğlen saatinde elime ulaştı.(İstanbulda olmanın avantajı olabilir). Ürün için kargo ödemedim. Gelen kutunun yanında seri numarası vardı. Kazıdım ve sitesinden sorgulattığımda tutuyor. Eve geldim 5 saatt,r sarjda. Doluyor bakalım.
  • Hangisi güzel beyler?
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Xiaomi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiempold

bu modellerde powerbankin kendi kalan pil gucunu ogrenebiliyoruz degil mi?

Dün sipariş verdiğim 2 adet 10.000 mAh Xiami powerbank elime geçti, kargolama çok hızlı oldu.

Geçen sene aldığım 10.400'lük modellerden %25 daha küçük ve hafif diyebilirim.

Önceki modelde olduğu gibi kapasite durumunu gösteren 4 adet led ışık mevcut.

Kutuda MI bandrolü, ve seri numara barkod etiketi mevcut ve orijinal olduğuna şüphe oluşturacak hiçbir durum yok.

Son çıkan yassı modellerden değil ama 49TL'ye gayet güzel bir ürün diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.