Şimdi Ara

XFX'in çift grafik işlemcili Radeon HD 4870 X2 modeli detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia'nın önde gelen partnerlerinden biriyken stratejik bir hamleyle ATi tabanlı ekran kartları hazırlayacağını da açıklayan XFX'in Raden HD 4870'den sonra çift grafik işlemcili Radeon HD 4870 X2 modli de görüntülendi. Performans segmenti için Radeon HD 4850 haricinde özel tasarım çözüm hazırlamayan XFX'in Radeon HD 4870 X2 modeli de AMD-ATi'nin referans modelini temel alıyor ve standart çift slot soğutma ile geliyor.

55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV770XT GPU'sunun çiftine sahip olan ekran kartı, 2x 256-bit bellek veri yolu desteğine, 2GB GDDR5 belleğe ve 1600x paralel işlem birimine sahip. Tasarım özelliklerinin yanı sıra saat hızlarıyla da AMD-ATi'nin referans modelini takip eden ekran kartının grafik işlemcileri 750MHz'de, bellekleri ise 3600MHz'de görev yapıyor ayrıca uyumlu anakartlarda Quad-Crossfire desteği de sunuluyor.

DirectX 10.1 destekli olan ayrıca Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen ekran kartının yanı sıra XFX'in özel tasarım 4870 X2 modeli hazırlayacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

• Kartın Etiketi Güzel Duruyor Yakışmış Fakat Özel Soğutucu Olsaydı Güzel Olurdu Vede Standart Hızlarda..
  • Piyasa artık doydu HD48xx modellerine çok farklo bişey olmadıkca daha yeni olmadıkca satılmaz bu kartlar bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xfx ten daha guzel ve şık sogutucu beklerdım dıledımız gıbı bıse olsa belkı bundan alrdım ama kafamda suan ınsallah hıs cıkartır 4870x2 ıcq 4 du merakla beklıyorum ama hıc haberde de yayınlanmıyor bunla ılıglı acaba bılen arkdaslar varmı hıs 4870x2 ıcq 4 model cıkarıcakmı bende ona gore kendımı fazla kasmıyım :)
  • bu xfx gelişmeleri neden 3 ay sonradan takip ediyor

Orjinalden alıntı: fatihcanery

4870x2 i zorlayan oyun var mı,çok eskidi diyorsunuz bence en az 2 yıl çok rahat gider.ama şu olur en yüksek ayardan yüksek ayara düşer,o da çok fark etmez sanırı

crysista 1900 çözünürlükte 16xq aa aç bakalım zorluyomu zorlamıyomu ha bide gta 4 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 31 Ocak 2009; 23:23:01 >

With Donanımhaber since 2005
  • ii de xfx in kalite farkı var
    dimi
    ?
  • @Fatihcanery

Sürücü problemleri nedeniyle bazı oyunlarda 4870 X2, düz 4870 gibi çalışıyor. Ve de bu yüzden bu kartta yarı yolda kalıyor. Ati sürücü problemlerini bir türlü aşamadı gitti...
  • x2 olayı zaten gereksiz birde standart fan ile xfx iyi yolda değil
  • XFX yakında AMD çipsetli anakart da üretmeye başlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.