Overclock xfx 7600gs maximum 535/1030 olmuş (ramleri ddr2) palit 7600gs sonic maximum 560/1510 (ramleri ddr3) oluyor. (benim makinede)
Tahminimce bu değerler, xfx'in palit'e bir alternatif olmadığını göstermiştir.
Bence sonic almak daha mantıklı.Birkaç gün içinde mavinin stoklarında tekrardan olacakmış. Biliyorum beklemek çok sıkıcı ama sonic gerçekten performanslı
orta sınıf kartlara alternatif demek istedim. sonic türkiye de yok.
quote:
Orjinalden alıntı: KATADE
Bence sonic almak daha mantıklı.Birkaç gün içinde mavinin stoklarında tekrardan olacakmış. Biliyorum beklemek çok sıkıcı ama sonic gerçekten performanslı
+1 7600 Gs soncic pclabs'ta incelemesi var bir bak istersen birde pasif soğutucu işini görmez gibi
quote:
Orjinalden alıntı: buffalo
orta sınıf kartlara alternatif demek istedim. sonic türkiye de yok.
Hocam mavibilgisayarda kart önsiparişte!Bu ayın 8.de geliyor kart.
anakartım yandı, pc eski olduğu için yeni bir tane alıyorum. işlemci, anakart vs. hepsi hazır. bir tek ekran kartı kaldı. 1 haftadır işi gücü bıraktım pc arıyorum. sıkıldım hem de acayip. o nedenle bekleyemeyeceğim. hem mavi sonic kartı pahalıya satacaktır. ya da bilemiyorum:)
quote:
ya arkadaşlar sonic nuhteşem. tamam. ama yok!
KATADE ayın 8inde geliyor dediyse mutlaka arayıp sormuştur, o da bu kartı bekliyordu en son
ankara ya da istanbul da yaşasam sorun yok da. ben internetten sipariş vereceğim. ben verene kadar biter o kart. herkes onu arıyor çünkü.
quote:
ankara ya da istanbul da yaşasam sorun yok da. ben internetten sipariş vereceğim. ben verene kadar biter o kart. herkes onu arıyor çünkü.
ön sipariş yaptıktan sonra hangi şehirde yaşadığının pek bir önemi yok, yani parayı veren düdüğü çalıyor
quote:
Orjinalden alıntı: sendorm
Neye alternatif? Fiyat olarak baktığımızda palit 7600gs sonic ile karşılaştırabiliriz evet. Ben yapayım madem.