Şimdi Ara

Xerath mi Brand mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar 6300 oldu ve bu ikisi arasinda kararsiz kaldim. Sizce hangisini almaliyim?

• Elbette Brand.
  • brand
  • Brand'in ultisi yeter
  • brand akar her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Evet arkadaslar 6300 oldu ve bu ikisi arasinda kararsiz kaldim. Sizce hangisini almaliyim?

soruyor musun
    BRAND
  • Konu açacağına ;http://forum.donanimhaber.com/m_42234075/tm.htm buraya sorsaydın birde ha ?

Ayrıca tabikide Brand !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    vla mi kennen mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • branddddddd
  • ben xerath ın da yabana atılamayacak kadar iyi olduğunu düsünüyorum sadece elin alısması gerekiyor brz.stun u var ya herseye bedel xerath ın.ama brand mid lane dominant herosudur
  • Brand tabiki.Harras desen w ile çok sağlam.stun desen var.Ulti zaten direk op.Hele ultiyi yanan adamlara atarsan çok daha hızlı sekiyor.Direk Triple kill
  • Brand tabi.Ama xerathı da çöpe atma xerath da boru değil
  • kesinlikle Brand
  • Oynak bir adamsan çok rahat brandin üstesinden gelirsin q kaçırsa yeter stun vuramaz ve combosu iptal olur. Xerathın range acayip ya e atıyo sonra kaçtığını sanıyosun taa ebesinin şeyinden q sallıyo stun üstüne ulti fln atıyo. Ultiside güzeldir xerathın 3 kere atabildiğin için. Etkili bir combosu var ama brand daha sağlam burst e sahip brand alman daha iyi olur.
  • ikisinide çok sevmeme rağmen brand diyorum. brandın comboları daha güzel , xertah kaçanı range sayesinde avlıyor brand pasifiyle( max hp % olarak ingite veriyor skilleri) xerathla harraslamak bana göre daha kolay çünkü kendinize yaklaştırmıyorsunuz kimseyi. midde xerathla gankten kaçma olasılığınız daha yüksek çünkü zaten çok uzaktan skill kullandığınız için çok ilerde yakalanmıyorsunuz. gank atmakta kolay. bushtan çıkmadan gank atıyorsunuz range iniz sayesinde. bunlar xerathın artıları. şimdi bunun karşısında neden brand diyorsun diceksin. çünkü takımı taşıyamıyor bana göre. xerathla az önceki oyunum 16-3 bitti ama kaybettik. xerath eğlence için kazanmak içinse brand. doğru anda atılan ulti tüm fightın kaderini değiştiriyor. takımımda bir xerath mı brandmı görmek istersin deseler brand derim.
  • brand

oyundaki bi kaç sn yede rakibin butun oyuncularınıo %10 hp yle bırakacak champ ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 13 Kasım 2011; 0:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancelot71

Brand'in ultisi yeter

brandin ultisini iki champ arasına sıkıştırınca cok etkili oluyor dağıldıkca etkiside dagıılıyo ikisine kullanıyorum brandle rakip ne olursa olsun geride tutabiliyosunuz millet mid diyor ama ben solo bot yada top deniyorum ha zor oluyor ama karşı taraf tutuştukca geri düşüyo arada bi gank gelip süpürüyo herşeyi kuleler düştügündede brand cok etkili her zaman karşı tarafı en azından kısmen geri itiyosunuz itemezsenizde yawaşlatıyosunuz wswsw denildigi gibi ablaze olmus dusmana q tuttur hele tekde denk geldiysen karşı tarafı alırsın alamdıysan sen olursun senin peşine o olur :D :D ama işte rangi düşük ben rangeine gelen nerfin geri alınması bufflanması gerektigini düşünüyorum cunku aşırı range bi hero sıkıstırıyor zikzag cizmek zorunda kalıyor insan...xerathsa daha range denildigi gibi onunda stunu mevcut aynı şekilde onunda stununu kacırmamak lazım fakat ultisinin üç taksit olması bence avantaj xerath ile oyle geri itiyim gibi bi düşüncesi yok direk adamı alıcaksın yanındayken degilse kaçarken range skillini basıp en olursa olsun ikiside manın dibine wuruyo tabi hasarında xerath da her koridorda gider brandde bence ama brandle daha kolay geri çekiliyo sanırım surekli gelen hasar karsı tarafta baskı olusturuyo melee warsa az dokunuyosun iki sn tutuyo ws yanasıyo stun yiyo daha beter oluyo....sonucda bende brand derim ama xerathıda kucumsememek lazım oda cok iyi iş cıkarıyor teke tekde karşı taraf tank degilse bütün skilleri indirince alıyosunuz ama brandla daha rahat kill alınıyor su devam eden hasarından dolayı kacarken adam oluyo xerathda mana dipse range acamıyorsanız adam kacmıs demektir ....brand tamamen oyun basından domine etme herosudur bence direk acılacak bi skilli yokdur duruma gore ilk iki skill acılır sıkınca e q aclır kule dibine kadar dusulup first killde alınır ama xerath ıcın boyle bişi diyemem... kuleye dusmeye gerek kalmaz onda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 13 Kasım 2011; 0:30:18 >

• Skill shot kabiliyetin varsa Xerath'ın önünde hiç bir AP caster duramaz. Chauster'in geçen hafta elemelerde yaptığı şovu izlediyseniz zaten anlarsınız.
    Elemelerde Xerath aldığı maçlardaki skorları;
    13/1/10 (Spawn poola yürüdü maç biterken)
    11/0/4
    7/1/4 (Spawn pool yine)
    4/0/2
    8/1/6

Zaten yine eğer oyundaki ünlü AP'cilerin streamlerini izlerseniz hepsi Xerath'a övgü yağdırır. Ocelote, MoMa, Salce'dan kendim duydum şahsen. Sorun oynamakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Skill shot kabiliyetin varsa Xerath'ın önünde hiç bir AP caster duramaz. Chauster'in geçen hafta elemelerde yaptığı şovu izlediyseniz zaten anlarsınız.
    Elemelerde Xerath aldığı maçlardaki skorları;
    13/1/10 (Spawn poola yürüdü maç biterken)
    11/0/4
    7/1/4 (Spawn pool yine)
    4/0/2
    8/1/6

Zaten yine eğer oyundaki ünlü AP'cilerin streamlerini izlerseniz hepsi Xerath'a övgü yağdırır. Ocelote, MoMa, Salce'dan kendim duydum şahsen. Sorun oynamakta.

Bencede hocam Xerath kötü bi hero değil W skili range arttırması ve +statları sayesinde yeterli verim alınabilecek bi champion. Diğer yönden brand'da kötü değil hatta bi çok mageden daha kullanışlı genede sen bilirsin tavsiyem xerath

• Brand aldim beyler yedek hesaba Xerath alirim belki bilmiyorum :D Herkes Brand dedi sizden once
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Brand aldim beyler yedek hesaba Xerath alirim belki bilmiyorum :D Herkes Brand dedi sizden once

Keşke yeni çıkcak olan champi bekleseydin.Onu almıcaktım zaten dersen brand alıp iyi etimşin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 13 Kasım 2011; 5:18:10 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.