Şimdi Ara

XBOX360'ta FPS Oyun Keyfi için SCORCH360

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Basis Shop olarak yaklaşık 4 aydır PS3 kullanıcılarının FPS Oyunlarda PC'deki keyfi alabilmeleri için icat edilmiş Fare ve Sol Çubuktan oluşan FRAGnStein'ın XBOX360 için olanı SCORCH360'ı, talep olması durumunda ithal edeceğiz.

Lütfen, http://www.basisshop.gen.tr adresinden ürünü talep ediniz.

• hiç ergonomik gözükmüyor.
  • bence çok güzel gelse alırdım
    quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

hiç ergonomik gözükmüyor.
  • 360'ın gamepad'i FPS'ler için en iyisi olduğundan,bu aleti burada satamazsın dostum.PS3 sahiplerinden gördüğün ilgiyi sakın bekleme çünkü onların gamepad'i ile FPS oynamak işkencedir

Saygılar..
  • Çok iyi bence.
  • Keşke M$ bir update ile klavye-mouse desteği versede insanlar gönüllerince mouse kullanabilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Keşke M$ bir update ile klavye-mouse desteği versede insanlar gönüllerince mouse kullanabilse.

O dediğin keşke gerçek olsada strateji hatta çok sevdiğim simulasyon oyunları da konsollara gelse Aslında teorik olarak çok zor bişiy olmaması lazım ama nedense yapmıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox 360 da her oyun müthiş oynanıyor böyle aksesuarlara hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Xbox 360 da her oyun müthiş oynanıyor böyle aksesuarlara hiç gerek yok.

aynen
  • Fiyat 200 TL gibi olacak zannedersem. Çok pahalı gerçekten. Bu fiyata alabileceğimi hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

360'ın gamepad'i FPS'ler için en iyisi olduğundan,bu aleti burada satamazsın dostum.PS3 sahiplerinden gördüğün ilgiyi sakın bekleme çünkü onların gamepad'i ile FPS oynamak işkencedir

Saygılar..

Dostum ben tam tersini düşünüyorum. Hatta xbox kolu ile siz nasıl fps oynuyorsunuz anlamıyorum.

Elimde her iki konsol da var. Evet xbox gamepad'i çok daha ergonomik ve çoğu oyunda çok daha eğlenceli fakat analogları ile micro aiming yapmak tam bir işkence. Nedeni xbox kolunun analogunu belli bir noktaya hareket ettirene kadar hareketi algılamıyor. Hareketi algılamadığı için nişan almak zorlaşıyor.

PS3'ün analoglarının kötü tarafı mantar şeklinde olmasından dolayı zamanla elden kayması. Fakat analogları birazcık hareket ettirince ekrandaki görüntü de hareket ediyor. Bana göre micro aiming yapmak ps3 kolunda çok daha kolay ve rahat.

senn kol bozulmuş en iyisi yenisini al bendeki baya baya hüflesen kayıyo :)

• strateji için alınabilir ama yüksek fiyata değmez
  • bence gereksiz, xbox360 kontroller in üzerine yok. ben yarım saatte alısmıstım. ps2 de black oynamak ölümdü, ozman olsa alırdım belki.
    ama xbox için gereksiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

360'ın gamepad'i FPS'ler için en iyisi olduğundan,bu aleti burada satamazsın dostum.PS3 sahiplerinden gördüğün ilgiyi sakın bekleme çünkü onların gamepad'i ile FPS oynamak işkencedir

Saygılar..

Dostum ben tam tersini düşünüyorum. Hatta xbox kolu ile siz nasıl fps oynuyorsunuz anlamıyorum.

Elimde her iki konsol da var. Evet xbox gamepad'i çok daha ergonomik ve çoğu oyunda çok daha eğlenceli fakat analogları ile micro aiming yapmak tam bir işkence. Nedeni xbox kolunun analogunu belli bir noktaya hareket ettirene kadar hareketi algılamıyor. Hareketi algılamadığı için nişan almak zorlaşıyor.

PS3'ün analoglarının kötü tarafı mantar şeklinde olmasından dolayı zamanla elden kayması. Fakat analogları birazcık hareket ettirince ekrandaki görüntü de hareket ediyor. Bana göre micro aiming yapmak ps3 kolunda çok daha kolay ve rahat.

Valla dostum 5 arkadaşım da alışamadı o gamepad'le FPS oynamaya.Ben de ısrarla alışamıyorum:)PS2'de de oynayamıyordum zaten.Half-Life'ı almamla satmam bir olmuştu bu yüzden:)Oynayabilenlere helal olsun,ben beceremiyorum dediğim gibi.

Saygılar..

• Gereksiz şeyler. XBOX360 gamepad'i FPS oyunları için bir nimet niteliği taşıyor.
  • bencede o kadar gerekli değil x box un gamepadi ile gayet rahat nişan alınabiliyor
  • xbox360 gamepadi varken su aleti bedava veriyorum al oyna deseler dahi elimi surmem...
  • quote:

Saygılar..

Bak sen hele. İşkence öyle mi?
  • Ps3'ün analogları söylendiği gibi kötü değil bence.Haksızlık ediyorsunuz.Çok daha hassas bulduğumu söyleyebilirim.Ayrıca ds 3 analoglarının 10-bit,360 joypadinin ise 8 bit olduğunu hatırlatırım.
  • Ps3 te nişan alana kadar canım çıkıyo analoglar zaten çok yumuşak azıcık itiyom ta ekranın sonuna gidiyo...

Ama xbox da full HeadShot
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.