Şimdi Ara

XBOX360 mı alayım yoksa PS2 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman bencede x360 al full hd de oynican nası olsa ps2 cok kötüü oluyor ben 226bw de bile upscale etmeden oynuom pes6 yı falan yoksa rezil görünüyor...
    en iyisi xbox360 al tabii almadan önce 3 kırmızı garantisinii all mutLaka satan yerden
    M G S 4 12062008
    sagorap OUT K.i.T.S İN
  • Sağol dostum. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu alıcam elbette. Gerçi nedenleri ilk mesajda detaylı bir şekilde yazdım neyi neden almak istediğimi. Konuyla ilgilenen arkadaşlar için sonsuz teşekkürler.

Orjinalden alıntı: Cyrax

Dalga falan geçtiğim yok, bana denyoca cevap veren birine hakettiği cevabı veriyorum sadece. İnsan gibi cevap yazmayı öğren ondan sonra bu tarz forumlarda takıl bundan sonrada denyovari mesajlara devam et istersen umurumda değil cevap verilecek birşey bile değilsin bu arada sağol konunun içine ettin gitte yakana altın madalya taksınlar.

Birincisi , Uslubuna Bakarak Senin ''Tabirinle'' Kimin ''Denyo'' Olup Olmadığı Tartışılır !!!! İki Dikkat Edersen Sana ''Denyo'' Falan Gibi Gayet Sığ Tabirlerle Hitab Ve Hakaret Etmediğimi Görmüşsündür !!!! Üç 1000 'in Üzerinde Post Yazan Sen Bu Soruyu Sorarak Ancak Sivri Zekalı Bir Adamın Zeki'ce Bulacağı Provake Edici Sinsi Bir Soruyu Sorduğun İçin Birşeyler Yazma Gereği Hissetim Bilmem Anlatabildim'mi

Not: Bu Arada Seni Bu Uslubundan Dolayı Şikayet Ediyorum Karar Yöneticilerin

• Ben burada ciddi bir soru sordum amacım ortalığı karıştırmak olsaydı XBOX360 VS PS3 diye konu açardım zekası üst düzey arkadaşım benim ama nerde...

Bu forumun sana ihtiyacı var aman sana birşey olmasın. Şikayet ettiğin içinde ayrıca teşekkür ederim.

Ben burada ciddi bir soru sordum amacım ortalığı karıştırmak olsaydı XBOX360 VS PS3 diye konu açardım zekası üst düzey arkadaşım benim ama nerde...

Bu forumun sana ihtiyacı var aman sana birşey olmasın. Şikayet ettiğin içinde ayrıca teşekkür ederim.

Benim İçin Yazdığın ''Zekası Üst Düzey Arkadaşım'' İltifatına Bir Yorum Yapmayacağım Fakat Arkadaşım Diye Hitab Etmemeni Rica Ediyorum Zira Senin Arkadaşın Falan Değilim !!!

Senin yerinde olsam 360 alırdım.Ps2 ne kadar kralda olsa artık oyun yapımı olmayacak.Artı Ps3'te geriye dönük Software üzerinde yapılan daha iyi düzeltmelerle zaman içinde tüm Ps2 ve Ps1 oyunları Ps3 üstünde düzgünce oynanabilecek hale gelicek.En kötü oynamadığın Ps2 oyunlarını biraz daha zaman sonra Ps3'te oynama imkanın olacak.Aslında desteklememe rağmen 360'ta Firmware kullanarak Back Up'la kolayca oyun oynayabilirsin.Ama Live olayı o zaman yalan oluyor.Benim zaten 360'ta en büyük eğlencem Live üstünden oynamak bu yüzden 360'ta bu olaylara girmedim girmemde.Xbox 360 alırsan özel Exclusive oyunlarınıda oynarsın.Hem böylece Ps3'te olmayıp 360 olan oyunları hemde 360'ta olmayıp Ps3'te olan oyunları oynama imkanın olur.360'ın şuanda oyun çeşidide çok.Kısaca iki konsolun güzel oyunların tadını alırsın.Bana sorarsan bence senin için en iyisi böyle olur.Bende Ps2 ve 360 var ama açıkçası bir iki ay sonra Ps3 almayı düşünüyorum.Olmadı zaten yılbaşına doğru kesin bir Ps3 alacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Errolflyn

quote:

Ben burada ciddi bir soru sordum amacım ortalığı karıştırmak olsaydı XBOX360 VS PS3 diye konu açardım zekası üst düzey arkadaşım benim ama nerde...

Benim İçin Yazdığın ''Zekası Üst Düzey Arkadaşım'' İltifatına Bir Yorum Yapmayacağım Fakat Arkadaşım Diye Hitab Etmemeni Rica Ediyorum Zira Senin Arkadaşın Falan Değilim !!!

Ne olur benim arkadaşım ol çok yalnızım yalvarıyorum. Off ne yapışkan birşeysin ya uzatma artık şikayetini etmişsin daha ne......

• ps3 ün varsa ps2 ne alaka yahiçbişey alma en kralını almışsın zaten
    God of War, Resident Evil 4, Shadow of the Collosus, Burnout,Fahrenheit,Shadow of Rome, Black, Syberia, Still life, Adventure, psp, cnbc-e, NTV, Biri Bana Anlatsın, O an, Makina, Beyaz SH, SpongeBob, Simpsons, Married With Children, Seinfeld, Discovery CH, National Geographic
  • quote:

Orjinalden alıntı: alex_webster

@Cyrax

Senin yerinde olsam 360 alırdım.Ps2 ne kadar kralda olsa artık oyun yapımı olmayacak.Artı Ps3'te geriye dönük Software üzerinde yapılan daha iyi düzeltmelerle zaman içinde tüm Ps2 ve Ps1 oyunları Ps3 üstünde düzgünce oynanabilecek hale gelicek.En kötü oynamadığın Ps2 oyunlarını biraz daha zaman sonra Ps3'te oynama imkanın olacak.Aslında desteklememe rağmen 360'ta Firmware kullanarak Back Up'la kolayca oyun oynayabilirsin.Ama Live olayı o zaman yalan oluyor.Benim zaten 360'ta en büyük eğlencem Live üstünden oynamak bu yüzden 360'ta bu olaylara girmedim girmemde.Xbox 360 alırsan özel Exclusive oyunlarınıda oynarsın.Hem böylece Ps3'te olmayıp 360 olan oyunları hemde 360'ta olmayıp Ps3'te olan oyunları oynama imkanın olur.360'ın şuanda oyun çeşidide çok.Kısaca iki konsolun güzel oyunların tadını alırsın.Bana sorarsan bence senin için en iyisi böyle olur.Bende Ps2 ve 360 var ama açıkçası bir iki ay sonra Ps3 almayı düşünüyorum.Olmadı zaten yılbaşına doğru kesin bir Ps3 alacağım.

Dediğim gibi ben ilk mesajımda bütün olayı belirttim kimi arkadaş sormuş olduğum soruyu yanlış anladı (bu konuyu bilerek ortaya tartışma çıksın diye açtığımı düşünenleri söylüyorum) kimi arkadaşta gerçekten benim dile getirmek istediğimi anlayıp ona göre mantıklı yorumlarda bulundu. Duruma göre araştırmaya devam edeceğim ama tabiki artık büyük olasılıkla Xbox360 alırım ama son ana kadar ne olur bilmiyorum şartlar müsait olur inşallah Xbox360 almak için. Ayrıntılı mesajın için sağol baya bilgilendirici oldu en azından bir fikir verebilecek bir yazı. Tekrar sağol.

• cyrax

daha önce aldığın ps2ler bozuldu mu yoksa kafe filan mı işletiyorsun satttın şimdi yeni bir tane ps2 mi almak istiyorsun. çünkü ps2 ben kullanıyorum öyle çok zorlamadıkça bozulan bir alet değil üstelik ben slim olanı kullanıyorum .

bence artık ps2den alacağın tadı almışsındır 6 makineden sonra , 360 al bu sefer. bir ara ben de kafaya koymuştum ama 2008i bekliyorum.

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

cyrax

daha önce aldığın ps2ler bozuldu mu yoksa kafe filan mı işletiyorsun satttın şimdi yeni bir tane ps2 mi almak istiyorsun. çünkü ps2 ben kullanıyorum öyle çok zorlamadıkça bozulan bir alet değil üstelik ben slim olanı kullanıyorum .

bence artık ps2den alacağın tadı almışsındır 6 makineden sonra , 360 al bu sefer. bir ara ben de kafaya koymuştum ama 2008i bekliyorum.

Kafe işletmiyordum sadece kendime özel alıyordum PS2leri arada PS2'leri modluyordum falan sonra satarken tekrar ilk aldığım haline sokup öyle 2. el olarak satışını yapıyordum yani yanlış anlaşılmasın modlama derken kasa değişimi, hdd bağlama, butonları değiştirme gibi falan işler...

PS2'de hala oynayamadığım oyunlar var mesela bunların en başında God Of War 2 geliyor. Kimileri PS3'e alsana diyorlar ama God Of War 2'nin NTSC-J bölge olan üretimi olmayınca oyunu PS3'de oynama olayı ne yazık ki imkansız oluyor ve bu sebepten dolayı bir PS2 almak istiyorum veya XBOX360. Dediğim gibi duruma göre bakıcam artık...

• Cyrax önemli değil her zaman yardımcı olmaya çalışırım

quote:

Orjinalden alıntı: Errolflyn

quote:

Ne olur benim arkadaşım ol çok yalnızım yalvarıyorum. Off ne yapışkan birşeysin ya uzatma artık şikayetini etmişsin daha ne......

Yalnız Olduğun Belli !!!!!

Seni Amacına Ulaştığın İçin Tebrik Etmek İsterim Bu Amacına Ulaştın !!! Zaten Maksadın Tartışma Yaratmak Olmasaydı Aldığın En Ufak Olumsuz Eleştiriye Karşılık Olarak Çirkinleşme Yoluna Gitmezdin , İspat Arayanlar Yazdığın Yorumlara Bakabilirler !!!!! Bundan Sonra Bir Yorum Yazmayacağım Çünkü Senin Gibi Tartışmayı Bilmeyen Bir İnsanla Muhattap Olarak Zaten Yeterince Fazla Zaman Harcadım !!!!

Umarım Buradaki Yöneticiler ''Denyo, Salak '' Gibi İthamların Sebebi İle Gerekli Cezai Yaptırımı Uygularlar

• 360 al kalana da 2.el temiz bir ps2

360 al kalana da 2.el temiz bir ps2

Sorunda bu ya zaten iki tane konsol almama gerek yok sadece bir tane alıcam zaten PS3'üm var evde...
    PSN: UlasAsmadili
  • quote:

quote:

360 al kalana da 2.el temiz bir ps2

Sorunda bu ya zaten iki tane konsol almama gerek yok sadece bir tane alıcam zaten PS3'üm var evde...

Ben de 360 alacağım ama seninle aynı durumdayız , sorunlarından korkar oldum. Resmi giriş yapınca belki.

PS2'im vardı , sattım , tüm oyunlarını sindire sindire oynadığım için mutluyum.

Regamers'te DVDHacker'in sattığı makinelere bakmıştım , zımbırtılı Wii 550 YTL'ye. (Tabiki garanti dışı.) Daha çok eğlenceye baktığım için Wii düşünüyorum.

Şimdilik PSP oynuyorum , süper oyunları var. PS2'yi aramıyor cidden , Birde God of War ve Silent Hill çıksa , hasret bitse güzel olacak.

Bence 8. kez PS2 almak yerine , 1 yıl garantili 360 al kafan rahat olur oyun bolluğu içinde yaşarsın.

• @cyrax

sanırım sen full hd lcd tv alıcaktın o yüzden xbox360 al korsan korsan takılırsın ps3 e de orjinal alırsın hem geow bioshock gibi oyunlarıda böylece konsolda oynarsın sanırım başka bi forumda konsolda oyun oynamayı pc den daha çok sevdiğini söylemiştin al işte xbox ıtakıl lcd de pc ye bırakma oyunları
  • ps3 ün var o yüzden ps2 almak ölü yatırım olur dostum.. xbox 360 çok güzel bir konsol,kesinlikle xbox360 almanı tavsiye ediyorum.bioshock,lost planet,gears of war,kameo,the darkness(gerçi bu ps3 te de var),overlord vb gibi seni idare edecek bir sürü oyun var..Ve beklediğimiz halo ve mass efect gibi müthiş oyunlar da mevcut.. Benim tavsiyem kesinlikle xbox360..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.