Şimdi Ara

XBOX360 mı alayım yoksa PS2 mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alacağın Tv'ye göre 360 alman,PS2 ile kıyasladığında 360 alman yani her anlamda 360 alman daha mantıklı.PS2 oyunları için PSP alabilirsin ayrıca.

PS2 oyunları için PSP alabilirsin ayrıca.

şaka mı bu...

• quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

şaka mı bu...

Hayır şaka değil. PSP'nin oyunları genellikle PS2'den port ediliyor. Bilip bilmeden dalga geçmezseniz milletle iyi olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

quote:

quote:

şaka mı bu...

Hayır şaka değil. PSP'nin oyunları genellikle PS2'den port ediliyor. Bilip bilmeden dalga geçmezseniz milletle iyi olur...

Dalga geçmiyorum çünkü savunduğunuz konu saçma birşey. Hangi PSP oyunu PS2 versiyonuyla birebir ? Atıyorum MGS Portable OPS'mu ? Bana şöyle Playstation 2'de hit olan bir oyunun PSP versiyonunu gösterebilirmisin tek başına PSP aldırtmaya yetecek? Şu anda elimde PSP var ve bir köşede uyuyor resmen. Platin'den 1 haftalık garantili almıştım 370 ytl ye. PlayStation 2 ne kadar şu anda ? 350 ytl üstelik chipli+2 oyunlu. Yani PSP'nin oyunlarını seviyorum almak istiyorum kararımı veremedim deseydi PSP al PS2 alacağına denilebilirdi. Ancak PSP şu anda hem PS2'den pahalı hem de hit oyunu çok fazla yok...

• quote:

quote:

quote:

quote:

şaka mı bu...

Dalga geçmiyorum çünkü savunduğunuz konu saçma birşey. Hangi PSP oyunu PS2 versiyonuyla birebir ? Atıyorum MGS Portable OPS'mu ? Bana şöyle Playstation 2'de hit olan bir oyunun PSP versiyonunu gösterebilirmisin tek başına PSP aldırtmaya yetecek? Şu anda elimde PSP var ve bir köşede uyuyor resmen. Platin'den 1 haftalık garantili almıştım 370 ytl ye. PlayStation 2 ne kadar şu anda ? 350 ytl üstelik chipli+2 oyunlu. Yani PSP'nin oyunlarını seviyorum almak istiyorum kararımı veremedim deseydi PSP al PS2 alacağına denilebilirdi. Ancak PSP şu anda hem PS2'den pahalı hem de hit oyunu çok fazla yok...

Bak yazımı iyi oku ne demişim orda. Sen hala saçma diye laf yarışı yapıyorsun. PS2'nin port oyunları ağırlıkta PSP'de, ayrıca PS2'deki hitler de bir bir çıkıyor PSP'ye, hele sabırlı olun biraz...Ayrıca PSP bende de vardı, PS2'de var, ikisi de hiç iş yapmıyor köşede duruyordu, bende DS Lite ile takas ettim çok memnunum şimdi. Cyrax arkadaş belki Sony'nin oyunlarını seviyordur diye PSP önerdim, ama alacaksa farklı birşey alsın bence, yani ya Wii alsın yada DS Lite. Bir denemeni öneririm Cyrax.

• Yok sen git snes al.Soruya bak...

Razer Raptor 27' - Razer Basilisk Ultimate - Razer Nari Ultimate Lucio Ed.- Razer Huntsman Elite - Razer Goliathus Extended Chroma - Razer Base Station Chroma - Razer Nommo Chroma - Razer Seiren Emote

Xbox Series S - Playstation 5 - Nintendo Switch
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şaka mı bu...

Bak yazımı iyi oku ne demişim orda. Sen hala saçma diye laf yarışı yapıyorsun. PS2'nin port oyunları ağırlıkta PSP'de, ayrıca PS2'deki hitler de bir bir çıkıyor PSP'ye, hele sabırlı olun biraz...Ayrıca PSP bende de vardı, PS2'de var, ikisi de hiç iş yapmıyor köşede duruyordu, bende DS Lite ile takas ettim çok memnunum şimdi. Cyrax arkadaş belki Sony'nin oyunlarını seviyordur diye PSP önerdim, ama alacaksa farklı birşey alsın bence, yani ya Wii alsın yada DS Lite. Bir denemeni öneririm Cyrax.

Bana düzgün bir port oyun söyle dedim ama hala cevap vermemişsin ya neyse. Evet PSP güzel bir konsol ancak PS2'den PSP'ye transfer olan oyunlar genellikle saçma sapan oyunlar oluyor. GTA serisi dışında kaç oyun var PSP'ye PS2'den adam gibi port edilen ? Kesinlikle çok az var. Yani tutup PS2'deki X isimli oyunu alır X-Portable vs diye PSP ye çıkarırsan ve konu ps2 versiyonuna yakın olur da oynanış vs alakasız olursa buna port diyemezsin...

• Artık tartışmaya gerek yok Slim PS2 aldım. Tekrar tekrar söylemekten bıktım ama bu tarz konularda tartışma çıkması artık kaçınılmaz oldu ama hoş, ben konuyu ciddi bir şekilde açmıştım ama olaylar ne boyuta geldi...
  • daha once 7 tane aldım dıyorsun kardes ne oldu ne yaptın o kadar konsolu bozduysan sanan ps2 yaramıyor demek sattıysan ps2 artık senı sıkıyor demek, hediye ettiysen ps2 gercekten sevmıyorsun demek çeşke x box yada xbox 360 alsaydın hem alacagın tv de de bu xbox 360 super gıderdi 3 kırmızı olayına gelincede asla o ısık sende cıkmaz fps ni x 360 da oynadıysan yarıs oyununu ps3 unde oynardın VS... yaparak 2 konsolunda ısınmasına fırsat vermezdin sorunda kalmazdı ortada bnce yanlsı yaptın ps2 almakla ama neyse tabi birde fiyat farkı var genede hayırlı olsun artık diyecek bise kalmıyor
  • 3 kirmizi olayi olmasa 1 sn bile dusunmem xbox360 alirim, ama fan kullanarak ve fazla oynamadan bu sorun asiliyor nede olsa bu yuzden elite almayi dusunuyorum yada banlanmis ucuz bir xbox360 onunla kopya oynarim gta4, ac, tom clancy serileri ve bircok exc oyunu... ps3lede online oynanicak pes, killzone, ut3 gibi oyunlari oynarm die dusunuyorum.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.