Şimdi Ara

xbox360 480p'de daha az ısınıyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar play-asia'dan vga kablom gelene kadar evdeki 16-9 tv'de makinamı çalıştırdım ve doğal olarak 480p modunda xbox360 çok daha az ısınıyor. ben monitörümde oyunları 720p'de xcm marka vgabox ile oynuyordum ve makinam çok ısınıyordu.öyleki arka taraftaki fan çıkışına elimi götürdüğümde fön makinası gibi sıcaklık veriyordu ..ama tv'de durum böyle değil.belki konu daha önce açıldı ama bilgilendirmek istedim.benim merak ettiğim 720p'de bukadar ısınıyorsa 1080p yada i oynadığımızda gpu'nun halini düşünemiyorum.belkide kablo üzerinden tv modunda devamlı 480 p veriyorsa eğer hd modunda bi arkadaşında dediği gibi devamlı en yüksek çözünürlükte çalıştığı için yani oyun neye izin veriyorsa,(720,1080p,1080i v.b) oyüzden en fazla bu kadar ısınıyor da olabilir..neyse foruma gereksiz bi topic acmadım umarım..

• ben 1080i'de oynuyorum.alüminyum laptop fan standının üzerinde duruyor makine. stand çalışmıyorken bile hafif sıcak hava veriyor. çalışırken soğuğa yakın ılık hava veriyor.
  • evet biraz daha az ısınr ama 3 kırmızıyı önlemeyemez. sürekli tüplü tv de 480i de kullanan bir kişi 3 kırmızı aldığı söylemişti forumda.
  • e benim makina çok ısınıyo ozaman. bulunduğu odadaki kalörüferide kapattım.oda sıcaklığı yeterli zaten.egsoz çıkışından gerçekten fazla sıcak hava geliyor,elimlede makinanın alt kısmını yokladığımda (bord tarafını )hissedilir derecede sıcaklık var.aslında arkadan yüksek oranda sıcak hava vermesinin soğutmayı iyi yapıyor olmasına da bağlıyorum ama bakalım 3k'yı ne zaman görecez..
  • Ben 1080p de bile oynasam makinam ısınmıyor ama genelde 1280.1024 modunda oynuyorum
  • bunu kullanmanı tavsiye ederim. kesinlikle ısınma problemin olmuyor.
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RNC02
  • Benim makina havadar bir yerdeydi, dik kullanıyordum, az kullanıyordum. Ama hata oldu bozuldu gitti. Garantide değişti yenisi geldi ama yine aynı şekilde kullandığım için tekrar bozulacak diye düşünüyorum. Aslında Ps3 daha çok sıcak hava üflüyor. Kader demekki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dreampowder ; dostum bu önerdiğin fan standı 360a mı bağlanıyor bi şekilde, yoksa prizdenmi alıyor enerjisini ve sence uzun vadede işe yararmı bu alet yani 360ın kırmızı ışık vermesinin ana sorunu ısınmamı??
  • xbox360'a usb bağlantısından bağlanıyor. ama aygıtın üstünde yine bir adet usb çıkışı var yani makinanızdan usb portu eksilmemiş oluyor
  • Arkadaşın ELİTE'i çok hızlı sıcak hava üflüo dışarı bu sorun olrmu sizce ???
  • demin arkadasın dediği gibi bencede dısarı cok sıcak hava üflemesi iyi birşey.makina ısyı uzaklastırabiliyor.
  • Benim evlatta dikey duruyo ıntercoller fan var gücünü başka Adaptorden Alıyor..+ olmasada Fan ısınmıyor Şık durtduğu için fan kullanıyorum ama Fan açmıyorum
  • benim elit'te bayağı bir sıcak hava üflüyor fw attırdığım yere sorduğumda sıcak hava üflemesinin iyi olduğunu aslında üflemediğinde problem çıkacağını söyledi;netice itibariyle hepimiz ne aldığımızı ve en nihayetinde neyle karşılaşacağımızı biliyoruz bence 3 kırmızı çıkana kadar oynamaya devam heleki bu oyun yağmurunda bu tür şeylerle canımızı bence hiç sıkmayalım gittiği yere kadar...
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RNC02 işe yarar gibi duruyor, bunu dikmi yan mı kullanıyorsunuz.. tam oturuyor mu.lastik pabuçlar dışrda kalmıyor dimi.. bide şöyle bişi var play-asia'da http://www.play-asia.com/paOS-13-71-df-49-en-70-1gih.html ingilizcem pek iyi değil ama yıldızlara bakarak pek beğenilmemiş galiba..

• dediğin cok dogru benim sallantıda olan makinem hd tv ye geçytiğimde 1 saat içinde göçtüü..nedenii yuksek cözünürlükkte kullanmam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfclk

dediğin cok dogru benim sallantıda olan makinem hd tv ye geçytiğimde 1 saat içinde göçtüü..nedenii yuksek cözünürlükkte kullanmam ...

insanları bu şekilde yanlış yönlendirme, yok öyle birşey. zaten yüksek çözünürlük almak için tasarlanmış cihazlar, nasıl olurda hdtv' ye bağlandığı için göçer? burda saçmalarken insanları yanlış yönlendirdiğinizin farkında değilsiniz galiba?
  • beyler makinenizi 720p'de kullansanız bile xbox farkı anlamadığından 1080p çözünürlükte görüntü tv'ye yolluyor.sadece tv ayarında yani 480p ile kullandığınızda kendini daha az zorluyor makine.üst konu olan 3 kırmızı sorununu okursanız daha iyi anlarsınız.ps3'ü saatlerce açık bıraktığımızda benim gibi makinenin egzozundan acayip sıcak hava üflüyor.makinenin üstü özellikle çoook ısınıyor.bu kadar sıcak hava üflemesi iyi bence çünkü ısıyı hızlı dışarı atmış oluyor.
  • Bence çok saçma daha düşük çözünürlükte daha az ısınıyor falan.... Arkadaşım toplasan 30 kere açmamıştır makineyi 3 kırmızı vermesin diye yazın filan çok oynamıyodu çocuk. 3 kırmızı aldı. Birsürü sebepten dolayı 3 kırmızı verebiliyor makine. komplike olarak makinenin iç mimarisi hatalıymış. Yapcak bişi yok kralı gelse önleyemez 3 kırmızı olcak makineyi. Ben 1 senedir dik kullanıyorum hemde hiç bir soğutucu kullanmıyorum. Açtığımdada 4-5 saat açık kalıyo. Hiçbişi olduğu yok olursa da olsun yenisini alırız 400 ytl zaten... Bozulcak diye eğlencemden ödün veremem... Endişeyle oyun oynayamam. Oynadığımdan bir tat alamam ki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadgodinme -- 15 Kasım 2007; 22:52:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.