Şimdi Ara

Xbox Türkiye'ye 'Resmen' Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır merakla beklenen büyük buluşma bu sene gerçekleşecek gibi. Windows 8 ve Windows Phone 8'den önce servisleriyle birlikte Xbox 360 Türkiye'ye gelecek.

Türkiye'ye resmi olarak gelişi adeta yılan hikayesine dönen Microsoft'un oyun konsolu Xbox 360, sonbahar aylarında garantili olarak piyasaya sürülecek. Resmi satışla birlikte konsolun bazı özellikleri Türk kullanıcılarına da açılacak.

Son yıllarda dönem dönem haberini yaptığımız 'Xbox Türkiye'ye geliyor' dedikoduları yeniden alevlendi. Dünya çapında Windows 8'in lansmanı ile ilgilenen Microsoft, işletim sisteminin telefon sürümü olan Windows Phone 8'i de aynı anda tüm ülkelerde piyasaya sürecek.

Windows Phone modellerinin yeni versiyonları Türkiye'de de satışa sunuluyor. Telefonların en önemil özelliği ise Xbox entegrasyonu. Xbox entegrasyonunun tamamlamak için cihazların resim kanallardan Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Microsoft Türkiye resmi olarak bir açıklama yapmasa da edindiğimiz bilgilere göre resmi satış başladıktan sonra Xbox servislerinin birçoğu ülkemizde de kullanılmaya başlanacak. Bunlar arasında özellikle Xbox Music ve Xbox Videos'un olacağını tahmin ediyoruz. Hatırlarsanız E3 sonrası yaptığımız haberde Zune isminin artık bittiğini, yerine Xbox Music ve Videos sisteminin başlayacağını duyurmuştuk.

Kaynak burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 21 Haziran 2012; 11:48:32 >

• Windows Phone'un resmi olarak TR'ye girmesi iyi olacak. Elimdeki teli satıp Windows Phone alabilirim.

Ayrıca XBOX360 konusuna girsek ne girmesek ne ? El mahkum US veya UK hesap kullanıyoruz daha en başından beri. TR hesap açacaklar buyursun açsın ama içerik Afrika bölgesi ile aynı olacaktır.
  • 360 a gerek yok artık yeni nesili resmi olarak ülkeye getirsinler.8 yıldan sonra bir anlam taşımıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından bi daha ki nesilde tr live alırız.
  • TR Live için migration seçeneği vereceklerdir daha önce Brezilya ve Yunanistan için vermişlerdi.İçerik US yada UK kadar olmasada ben ilk geçiş yapanlardan olacağım,TR Live'a ne kadar destek verirsek o kadar hızlı gelişir.Gelsin artık geç bile kaldı.
  • Zaten Microsoft Live yollarını açmaya başlamış. Önceden kredi kartı Türkiye üzerine ait olduğu için alışveriş yapamıyorduk. Daha 3 gün önce direkt olarak kredi kartılya 1 aylık Xbox Live üyelik aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berqo -- 21 Haziran 2012; 13:00:09 >
  • Şimdi resmi olarak getirip,ardından önümüzdeki sene yeni nesli duyururlarsa bu zaman aralığında resmi olarak buradan satın alanalara büyük ayıp olur.Milletin elinde patlar demiyorum ama yeni nesil çıkınca Xbox 360'a olan destek daha ne kadar sürer belli olmaz.Hem Xbox 360 almak yerine,1 sene daha bekleyip üstüne para ekleyerek yeni nesil konsolu almakta var.

Tabi herşeyden önce yeni nesil Xbox'ın 1 sene sonra geleceğinin kesinleşmesi de lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 21 Haziran 2012; 13:10:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berqo

Zaten Microsoft Live yollarını açmaya başlamış. Önceden kredi kartı Türkiye üzerine ait olduğu için alışveriş yapamıyorduk. Daha 3 gün önce direkt olarak kredi kartılya 1 aylık Xbox Live üyelik aldım.

Evet GeoW 3 çıktığında,Microsoft oyunlarında olan DLC region lock olayını kaldırdılar.Kredi kartlarının çoğunu kabul ediyor,ülkeye özel video servisleri hariç hemen hemen herşey var bizim IP'lerede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 21 Haziran 2012; 13:14:34 >
  • Bu saatten sonra getirse ne olur getirmese ne olur .Zaten işimizi görüyoruz US hesap üstünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir türlü gelemediler. Pek çoğumuz şu ana kadar başarıyla gelmiştik halbuki. Microsoft'da ciddi sağlık sorunları olabilir. 5'inci girişimlerimi bu ? Sayamadım.
  • 2006-2007-2008-2009 -------

military packler geldi geçti hala türkiyede haberleri , biz mail atmaktan bıkmadık microsofta onlar bize kolpalamaktan bıkmadı .

x360 türkiyeye gelmez.
  • Bence birazda endişe var Microsoft firmasında malum vergiler kol gibi herkes kaçak oyun alır ve Microsoft pişman olabilir yani
  • Bi gelmediniz
  • quote:

Bence birazda endişe var Microsoft firmasında malum vergiler kol gibi herkes kaçak oyun alır ve Microsoft pişman olabilir yani

Banlasınlar o zaman FW kullananları,engelleyenmi var,kendileri böyle istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Şimdi resmi olarak getirip,ardından önümüzdeki sene yeni nesli duyururlarsa bu zaman aralığında resmi olarak buradan satın alanalara büyük ayıp olur.Milletin elinde patlar demiyorum ama yeni nesil çıkınca Xbox 360'a olan destek daha ne kadar sürer belli olmaz.Hem Xbox 360 almak yerine,1 sene daha bekleyip üstüne para ekleyerek yeni nesil konsolu almakta var.

Tabi herşeyden önce yeni nesil Xbox'ın 1 sene sonra geleceğinin kesinleşmesi de lazım.

Başka söze gerek yok,eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

quote:

Bence birazda endişe var Microsoft firmasında malum vergiler kol gibi herkes kaçak oyun alır ve Microsoft pişman olabilir yani

Kendileri böyle istemiyor aslında.Eğer FW Kullananları banlarlarsa doğal olarak Live'dan kazandıkları para da beraberinde aşağılara düşecek. FW kullanan adam banlansa da yine makineyi FW'li kullanmaya devam edeceği için onun kaybedeceği bir şey yok ama MS'nin kaybedeceği milyon dolarlar var.

• Kaçak oyundan kastım yurtdışından gelen oyunlar, FWli değil. Zaten FWde genel olarak başka ülkelerde bu kadar yaygın değil, Türkiye'de fiyatlar bu kadar uçuk olmasa çoğu kişi fw yapmak zorunda kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

quote:

Kendileri böyle istemiyor aslında.Eğer FW Kullananları banlarlarsa doğal olarak Live'dan kazandıkları para da beraberinde aşağılara düşecek. FW kullanan adam banlansa da yine makineyi FW'li kullanmaya devam edeceği için onun kaybedeceği bir şey yok ama MS'nin kaybedeceği milyon dolarlar var.

Aynen öyle,FW kullanan single player devam eder,oyuncu online servisleri microsoft para kaybeder.Bazen kendime neden orjinal kullanıyorum diye soruyorum,insan kendini enayi gibi hissetmiyor değil.

• quote:

Kaçak oyundan kastım yurtdışından gelen oyunlar, FWli değil. Zaten FWde genel olarak başka ülkelerde bu kadar yaygın değil, Türkiye'de fiyatlar bu kadar uçuk olmasa çoğu kişi fw yapmak zorunda kalmaz.

Sonuçta o para Microsoft Türkiyeye direkt gelmesede dolaylı yoldan Microsoftun kasasına giriyor.Eğer düzgün piyasa araştırması yaparlarsa Aral'ın mantığında hareket etmezlerse,düşük kar marjı,yüksek adet şeklinde pazarlama yaparlarsa olumlu sonuç alırlar.Sonuçta yurtdışından yada spottan oyun alırkende normalin az biraz üzerinde ödüyoruz,bunu microsoft kendisi yapsın olsun bitsin.
  • Tamamda sonuçta Microsoft'un Türkiye'den karı düşük olacak ve bu olay şirketi iyimi yaptık diye düşündürebilir bence. Yani anlatmaya çalıştığım buydu benim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.