Series X'te de 1440p çalışıyor. PS5'te de aynı detaylarda 1200P falan çalışır demek bu. Konsol ile bir ilgisi yok hocam, beceriksizlik başka konu. Gerisi oran-orantı. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunun cevabını bende merak ediyorum series x için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Series S için 900p konusu bazı arkadaşların moralini bozmuş açıklık getirelim. Xbox One X ilk çıktığında Battlefied 1 popülerdi inanın oyun normal Ps4 te daha güzel gözüküyordu çünkü Enhanced güncellemesi almamıştı. Nitekim sonra güncelleme yayınlandı efsane bir görsel oldu. PS4 değil Pro yu bile tokatladı. Yakuza 2021 de alacakmış yeni nesil güncellemesini ondan sonra değişir işler. |
![]() Steam ID: aeyi Origin ID: andaceyi PSN ID: andaceyi |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bence en üstte yıldızlı olarak yazılmalı isim. Allah cüzdanına zeval vermesin reiz.. |
|
sadece yakuzada 900p diye konsola yarım konsol dedin ya başka birşey demiyorum |
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 13 Ekim 2020; 14:58:57 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır neden sıkıntı olsun? de. üzerinde siparişi iptal olan arkadaş ev kapı numarasını değiştirmişti. Sipariş detaylarında hediye çeki girme kısmı açık ise sorunsuz şekilde eklersiniz. |
![]() REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5 He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight. |
Bu oyunda 900p olayı nereden geldi, ne kadar doğru bilmiyorum ve anlamadım oyun firması kendi böyle resmi bir açıklama mı yaptı ? Aynı oyun için Xbox Series X hangi çözünürlükte ve kaç FPS verecekmiş ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 13 Ekim 2020; 15:11:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nihayetinde amazon cüzdanda kalmış olacak ve 10 yıl geçerliliği var. Elbet 1 hafta yada 1 ay sonra tekrar siparişe açılır. Siparişin iptal olması çok büyük bir sıkıntı yaşatmaz. |
Yeni nesil güncellemesi Mart ayında gelecek. Hem series x hem s hem de PS için. PS bir PS4 oyunu gibi oynatacak.ps için Frame rate bilmiyorum. Açıklanmadı sanırım. 1440p 60fps or 4K 30fps on Xbox Series X. 1440p/30 FPS and 900p/60 FPS series s gecen nesle ait bir oyun güncelleme almadan 900 p muhabbeti dönüyor şu an. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|