< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4134. sayfa)

-
-
Olmazmi
www.xbox.com
Robots at Midnight ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/games/store/robots-at-midnight/9nc17sx06dcn?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
robocop 85 tl’ye düşmüş bu fiyata çok çok iyi bir oyun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyaz renk X almistik kuzenin icin, İngiltere cihazi. Konsol X|S oyunlarina girdigi zaman dashboard a donuyor, arizali cikti. Servis kaydi olusturdum ve cihazi Ups ile gonderdim. Konsol gittigi gibi geri geldi, kutusu dahi acilmamis. Destegi aradim ve soyle bir donus aldim:
Merhabalar.
Umarim iyisinizdir.
Konsolunuz icin bir olusturdugunuz servis kaydina istinaden konsolunuzun hicbir islem yapilmadan tarafiniza gonderildigini belirtmisttiniz.
Servis ile iletisime gecildiginde yurtdisindan satin almis oldugunuz konsolun Turkiye'de resmi satisinin olmadigini, dolayisiyla resmi satisi olmayan hicbir cihaza servis destegi verilemeyecegi bilgisini aldik. Resmi olarak satisi olmayan hicbir urun servis stogunda bulunmadigi icin konsolunuza destek saglanmasi ne yazik ki mumkun degildir.
Konuyla ilgili olarak saticinizla iletisime gecebilir ya da satin aldiginiz ulke uzerinden servis destegi alabilirsiniz.
Savoilarimizla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun , aldık koyduk hesaba :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi indirimdeki oyunu alsam fiyat dahada düşüyor 😂 Allahtan borsa ile falan ilgilenmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadiii...
Geçmiş olsun. Rog Ally öncesi bu hiç iyi bir haber olmadı.
Üstat 8 ay kadar önce beyaz konsol resmi olarak satılmıyor yazdığımızda "her şeyi ben bilirim" diyen üyeler, pazar yerlerinde satanları örnek gösterip bakın işte satılıyor diye kendilerini kandırıyorlardı.
Gelinen noktada Microsoft son zamanlarda konu içinde okuduğumuz sorunlara bir yenisini daha eklemiş oldu. Servise giden gamepad'lerin yenisi ile değişmediğini görmüştük. Şimdi Türkiye'de satışı olmayan Microsoft ürününe destek vermiyoruz diyorlar.
Bir sonraki aşama ne olacak bakalım.
-
Beyaz resmi olarak satışa çıkmamış mıydı hocam TR'de? Stoklarında beyaz X olmadığı için durum böyle oldu. Normal X olsaydı hizmet sağlanacaktı.
-
1 haftadir almanyada büyük tedarikcilerde normal series x stogu yok sadece beyaz dijital sürümü var. son dönemde fiyatlar bu yeni gümrük vergisi muhabbeti yüzünden 100 euro civarinda artmisti. konsol satislari mi artti yoksa ms yeni ürün göndermiyor mu merak ediyorum
-
Bendede beyaz var sisteme isledigimde 3 yil garanti verdi ilginc olmus, sisteme islemismiydiniz
Stok yok mu demişler yoksa bu ürünün TR’de resmi SATIŞI YOK mu demişler? Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.
"Resmi olarak satisi olmayan hicbir urun servis stogunda bulunmadigi icin" demişler.
-
Normal bir stok olmama durumu değil bu. Ellerinde gönderdiğiniz kol renginin stoğu yoksa size bilgi verilip … rengini yollayalım mı diye soruyor. Bu cihaz resmi olarak tr marketinde olmadığı için bizde böyle bir konsol yok demek. Resmi olarak satılana kadar ne kadar gönderse de boş yani. Kaldı ki muadil cihazlarla da değişim yapılıyor stok olmadığı durumlarda. Örnek veriyorum siyah series s yollarsın stok yoktur beyaz series s yollayalım mı derler.
Evet ben de sizinle aynı noktadayım. üstte yazdım zaten.
donanımhaber forum
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamshttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161495396 -
1 sene öncesine kadar servis olayı kusursuz bir şekilde avrupa standartında ilerliyordu. Maalesef içine ettiler. Erişilebilirlik açısından hâlâ iyiler ama laçkalaştılar biraz.
Yalnız bunda bizim insanımızın kötü niyetinin payı da çok fazla.... Ürün sağlamken garantisi bitiyor nasıl olsa ben 0 gamepad alayım şunu göndereyim de yeni ürün göndersinler vs muhabbetlerini çok gördük. Bize hak bunlar.. Az bile.. bu millet kadar şeytan düşünceli millet ben dünya da görmedim..
-
Bahsettiğiniz konu ancak bir bahane olabilir. Çok meraklılarsa böyle bir çakallığın yapıldığına, gönderilen gamepadleri alıp inceleyip sorun olmayanları geri postalarlar. Öyle olunca bakalım kimse sağlam kol gönderiyor mu.
Ülkede resmi garantili konsol satılması farklı belirli ürünlerin buraya getirilmemesi farklı sony de de bir çok koleksiyoncu sürüm veya aksesuar gelmiyor satış için.
Ülkemizde xbox resmi olarak satılmıyor diyip beyaz rengin gelmemesine konuyu bağlamak ta değişik olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam daha önce böyle konu açanları da gördük o yüzden diyorum . .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X