Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: TaKo
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
83.635
Cevap
834
Favori
4.262.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41214122412341244125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz erken davranmışım foruma yazmak için. Sabah baktım PC sürümleri dahil çok keskin değil. HDR ı ve alan derinliğini kapatıp keskinliği 3 yaptım daha hoş geldi gözüme. Oyun sardı ama beni. Daha önceki DOOM lar fazla hızlı geliyordu bana. Bunda biraz daha ağırlaşmış oyun.

• steam fiyatı 8 dolar 312 tl'ye geliyor

Vasilisa and Baba Yaga ürününü satın al | Xbox

• Benim oyun konsol kontrolcüsü arıza vermeye başladı, sol yönlendirme yukarı yönlü takılı kalıyor. Tamir etmek mi mantıklı yoksa yeni almak mı? Yakın zamanda tamir ettiren var mıdır? Fiyat ne tutar yaklaşık olarak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Storedan oyun almaya çalışıyorum ancak Tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin şeklinde hata alıyorum. İki farklı kart denedim kabul etmiyor. Ne yapmam gerek?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scarface58 S kullanıcısına yanıt

buraya da mesaj atmışsınız zaten buradan devam edin sorunuza hocam.

konsoldan veya webten almayı deneyin, mobil xbox uygulamasından da artık alınabiliyor oradan deneyin. Sanal kart oluşturup almayı deneyin. İnternette böyle çözümler var. Webten almayı deniyorsanız çerezleri temizleyin

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Her yerden denedim hocam. Farklı kartlarla da denedim, farklı tarayıcı ve cihazlarla da denedim. Bir de çerez temizleyip deneyeyim. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

• ctntas C kullanıcısına yanıt

Aldım bende, teşekkür ederim haber verdiğin için...

• savashistan S kullanıcısına yanıt

benzer durumdaki ps5 dualsense tamiri için geçen hafta 500 tl ödedim.

• savashistan S kullanıcısına yanıt

Tamir etmek tabi ki, 500 TL'ye içinde motoru değiştirirler.

Kart yurt dışı alışverişe kapalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Daha önce çok kez alışveriş yaptım. Son iki gündür problem yaşıyorum. İndirimden alacağım oyunların son günü ancak hiçbir türlü alamıyorum.

Bazen kisa surede ust uste alim yapinca boyle sorunlar oluyor.ben farkli kart deneyerek cozum bulmustum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Farklı kartları da denedim. Yine de olmadı. Farklı hesaptan deneyeceğim bir de.

daha önce bölge değişikliği falan yaptın mı? farklı bölgelere geçip ucuzdan oyun almaya calısanlar için artık böyle bloke olayları geldi. Belki onun hatasını alıyorsun olabilir

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Bu hesaptan yapmadım. Hesapla ilgili problem vardır diye farklı hesaptan farklı kart denedim yine aynı sorun maalesef. Çözemedim.

• indirimi kaçırmamak için hb'den kod alıp hesaba tanımlamıştım. durum acilse böyle deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drilldozer D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Hepsiburada'dan soyle bir sey buldum. Tasarimi cok hosuma gittigi icin buraya da paylasmak istedim. Belki birilerinin isine yarar

Crodle Siyah Ahşap ve Siyah Metal Gaming Ps4 Ps5 Xbox Joystick Controller Tutucu ve Kulaklık Dikey Standıhttps://app.hb.biz/tUmZZaqy79xH

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 27 Mayıs 2025; 16:35:40 >

• Gringo_ kullanıcısına yanıt

Xbox Galaxy Black mi var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Xbox Galaxy Black mi var hocam

Evet hocam, rengi o kadar cok hosuma gitti ki mevcut series x'i satip bunu aldim

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 27 Mayıs 2025; 16:45:15 >

• 
Sayfa: önceki 41214122412341244125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.