Biraz erken davranmışım foruma yazmak için. Sabah baktım PC sürümleri dahil çok keskin değil. HDR ı ve alan derinliğini kapatıp keskinliği 3 yaptım daha hoş geldi gözüme. Oyun sardı ama beni. Daha önceki DOOM lar fazla hızlı geliyordu bana. Bunda biraz daha ağırlaşmış oyun. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4123. sayfa)

-
-
-
Benim oyun konsol kontrolcüsü arıza vermeye başladı, sol yönlendirme yukarı yönlü takılı kalıyor. Tamir etmek mi mantıklı yoksa yeni almak mı? Yakın zamanda tamir ettiren var mıdır? Fiyat ne tutar yaklaşık olarak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar. Storedan oyun almaya çalışıyorum ancak Tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin şeklinde hata alıyorum. İki farklı kart denedim kabul etmiyor. Ne yapmam gerek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
buraya da mesaj atmışsınız zaten buradan devam edin sorunuza hocam.
konsoldan veya webten almayı deneyin, mobil xbox uygulamasından da artık alınabiliyor oradan deneyin. Sanal kart oluşturup almayı deneyin. İnternette böyle çözümler var. Webten almayı deniyorsanız çerezleri temizleyin
-
Her yerden denedim hocam. Farklı kartlarla da denedim, farklı tarayıcı ve cihazlarla da denedim. Bir de çerez temizleyip deneyeyim. Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Aldım bende, teşekkür ederim haber verdiğin için...
-
benzer durumdaki ps5 dualsense tamiri için geçen hafta 500 tl ödedim.
-
Tamir etmek tabi ki, 500 TL'ye içinde motoru değiştirirler.
-
Kart yurt dışı alışverişe kapalı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce çok kez alışveriş yaptım. Son iki gündür problem yaşıyorum. İndirimden alacağım oyunların son günü ancak hiçbir türlü alamıyorum.
Bazen kisa surede ust uste alim yapinca boyle sorunlar oluyor.ben farkli kart deneyerek cozum bulmustum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farklı kartları da denedim. Yine de olmadı. Farklı hesaptan deneyeceğim bir de.
daha önce bölge değişikliği falan yaptın mı? farklı bölgelere geçip ucuzdan oyun almaya calısanlar için artık böyle bloke olayları geldi. Belki onun hatasını alıyorsun olabilir
-
Bu hesaptan yapmadım. Hesapla ilgili problem vardır diye farklı hesaptan farklı kart denedim yine aynı sorun maalesef. Çözemedim.
indirimi kaçırmamak için hb'den kod alıp hesaba tanımlamıştım. durum acilse böyle deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
Hepsiburada'dan soyle bir sey buldum. Tasarimi cok hosuma gittigi icin buraya da paylasmak istedim. Belki birilerinin isine yarar
Crodle Siyah Ahşap ve Siyah Metal Gaming Ps4 Ps5 Xbox Joystick Controller Tutucu ve Kulaklık Dikey Standıhttps://app.hb.biz/tUmZZaqy79xH
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 27 Mayıs 2025; 16:35:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Xbox Galaxy Black mi var hocam
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X