Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: TaKo
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
83.635
Cevap
834
Favori
4.262.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41204121412241234124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Monitörlerdeki HDR'ın TV'lerdekinden düşük olmasının sebebi izleme mesafesinin daha kısa olmasından olabilir. Öyle 800-1000'lere çıkan monitör ben görmedim açıkcası...

Diğer yandan oyunların HDR ayarları oluyor. Orda görünürlük testi ile parlaklığı kısıp artırıyorsunuz; o ayar ile HDR'dan keyif alınabilir. YouTube uygulamasında sanırım bu ayar kendi içinde var. Örneğin Samsung telefonlarda video parlaklığı diye bir özellik vardı. Video oynatıldığı zaman parlaklığı ekstra artırıyordu...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

evet hocam aynen dediğiniz gibi tabi ki. HDR deneyimini arkadaşın 30 bin tl lik monitöründe yaşadım bir ara series x ile :) Ama benim bahsettiğim monitörde de HDR açınca görüntü çok güzelleşiyordu. Özellikle dediğiniz parlak alanlar falan dengeleniyordu. Mesela şuan ki Monster monitörümde o deneyimi o Acer monitörün yarısı kadar bile yaşıyamıyorum. O yüzden indirime girince her yerde o monitörü şiddetle tavsiye ediyorum devamlı :D

• 3 yeni arka plan gelmiş

trueachievements
    Xbox gets three new dynamic backgrounds that look incredible
    https://www.trueachievements.com/news/xbox-dynamic-backgrounds-may-2025

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Microsoft.account kisminda kayitli hicbir cihazimi goremiyorum. Onceden konsol, kulaklik ve gamepadlarin hepsi garanti sureleriyle birlikte gozukurdu. Yeniden ekle dedigimde de gozukmuyor. Sistemsel bir hata mi ki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gringo_ kullanıcısına yanıt

Muhtemelen geçicidir. Ben de bir sorun yok.

• Arkadaşlar merhaba. Series X yeni çıktığında aldığım konsolla birlikte gelen kolda 3-4 aydır sol analog ve LB tuşu tam çalışmıyordu. Antalya'da 2 yere telefon açtım fiyat öğrenmek için ikisi de1.000tl civarı fiyat çıkarttılar 3. aradığım 600-700 civarı tutar getir bakalım dedi ben de götürdüm ve 4-5 saat sonra gidip aldım. Kolu götürürken nolur nolmaz diye pil takılan yerin altındaki menşei vs yazan yerin farklı yerlerine 3 tane küçük iz bırakmıştım. Kolu alırken ustamız bana "evde kedi mi var kolun içi çok kirlenmiş kedi tüyü girmiş onları da temizledim" dedi ki doğru 2 kedim var ikisi de tüy döküyor. 600tl ödedim ve çıktım adamın da esnaflığını beğendim güvenilir bir imaj verdi. Mesajlara hızlı dönüş yaptı vs. Her neyse dönüş yolunda kırmızı ışıkta aklıma geldi çıkardım pilleri o jelatine baktım bıraktığım izler yok içime kurt düştü tabi ama sonra dedim ki zaten 4.5 yıldır kullanıyorum adam napsın benim eski kolumu belki içi pis olunca o kısmı da değiştirmiştir vs diye düşündüm.

Çok uzattım farkındayım sizce neden böyle bir şey yapmış olabilir iyi niyetli bir insanım herkesi de kendim gibi görüyorum ama kandırılmaktan da nefret ederim. Amacı ne olabilir?

Ayrıca eve gelip kolun xbox tuşuna basınca kolu tanımadı yeniden tanıtmam gerekti. Pazartesi adamı arayıp ustam benim kolun pil kısmında küçük bir çizik vardı bunda yok bu benim kol değil bir karışıklık olmasın? Demeyi düşünüyorum.

• ozbeybugrasaglam kullanıcısına yanıt
    Bıraktığınız işaretten ziyade seri numarası ile hakkınızı ararsanız daha isabetli olur. Xbox'ı aldığınızda Xbox ile beraber gamepadi de Microsoft hesabınıza kaydettiyseniz orada gamepadin seri numarası duruyordur. Ordaki seri no ile elinizdeki gamepadin pil yuvasındaki etikette olan seri no'yu karşılaştırabilirsiniz.

Karşılaştığınız durumu;

İyi düşünelim derseniz usta sizi bekletmemek için hazırda çalışan bir gamepadi vermiş veya tamir için bırakılmış gamepadleri karıştırmış diyelim.

Kötü düşünelim derseniz gamedi onarırken aksilik oldu, tamir edilemeyecek hasar oluştu. Onun yerine size başka bir gamepad verdi ve size de bunu söylemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 24 Mayıs 2025; 16:41:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Sadece cihazı kaydetmişim onun seri numarasını görebiliyorum ama kontrolcüyü kaydetmemişim malesef.

• ozbeybugrasaglam kullanıcısına yanıt

Pil yuvasının ortasında etiketin altında bir vida var. Etiketi söküp yanlış etiket takmış da olabilir. Gamepad'in kendinde belirleyici bir iz yok ise yapabileceğiniz çok bir şey de yok.

Ben de ayni sorunu yasiyorum, garanti suresi vs gorunmuyor.

Ustaya güvenmeyi tercih edelim bakalım ne kadar dayanacak :)

Bende görünüyor belki sizde görünmemesi sistemsel bir hata olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 aydır gamepadim bozuk diye konsolu açmıyordum zamanın Amazon.de den aldığım gamepadi yeni açtım. Orjinal şarj kiti vardı onu yeni kola taktığımda batarya şarj almadığını gördüm belki yeni kolun şarj devresinde bir sorun vardır diye analogu bozuk koluma taktım orada da şarj olmuyordu. Durduğu yerde takılı bile olmadan batarya bozan ilk insan olabilirim

• camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt

Uzun süre şarjda bırakın. Dolmaya başlayacaktır. Standart adaptör kullandıysanız onu değiştirin yada bilgisayardan yavaş şarj edin.

Hocam cevabınız için teşekkürler. Pinlerini iyice temizleyerek geri taktım kola çalıştı görünürde kontağı engelleyecek bir kir yoktu ama nedense temizleyince düzeldi

• Doom oynamaya başladım SX fe fakat kaplamalar çok çamur gibi garip geldi bana. Herhangi bir ayar göremedim.

• BjKs1903 kullanıcısına yanıt

Youtubedan baktin mi ayni mi

• Ücretsiz olmuş. Sanırım 2 gün içinde bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ctntas

Ücretsiz olmuş. Sanırım 2 gün içinde bitiyor

Edindim oyunu teşekkür ederim. Böyle oyun veriyor mu Microsoft ilk defa denk geldim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt

Şuan tüm platformlarda var galiba bu ücretsizlik durumu. Dün baktım PS de de vardı

• 
Sayfa: önceki 41204121412241234124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.