Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ugurcan890
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.626
Cevap
834
Favori
4.261.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41234124412541264127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reward oduller kisminda gift cardlarda 2 secenek var biri normal gift card 10$ 9500 points, digeri outo reedem 10$ 8750 points bunlar arasinda fark varmidir( gerci outo olanda sadece 10$ kart var digerinde secenek daha fazla), biri digerinden daha yuksek point istiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • indirim vermiş işte, farkı o.

• Phill spencerdan çok konsol satıyor olabilirim bir arkadaşı daha gamepass ve series x ile tanıştırdım quick resume özelliğine bayıldı bir tane daha yeşil katıyor gibiyim firmaya Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• KonsolMania kullanıcısına yanıt

hocam bu yöntemle split screen oyunları aynı konsolda 2 farklı monitor 2 farklı görüntü şeklinde oynayabilyor muyuz?

• Dr. X kullanıcısına yanıt

Hayır hocam oynayamıyoruz. Bu sistem sadece konsolu 2 ekrana bağlayıp hangisinde kullanmak istiyorsanız görüntüyü o ekrana aktarmaya yarıyor. Kısacası hdmi kablo değiştirme derdinden kurtarıyor. İster tv de oynuyorum ister monitörde. Ama iki ekrana aynı anda görüntü verme olayı yok.

• KonsolMania kullanıcısına yanıt

Zaten her iki ekrana verse de konsolun split screen oyunlar için çift monitör desteği de yok. Adı üstünde bölünmüş ekran. Çoklu ekran değil Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 29 Mayıs 2025; 14:8:1 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Arkadaşa cihazı verdim hemen kendime beyaz çektim aynı fiyata denk geldi şansıma hızlıca satan birini yakaladım yeni cihaz aşırı şık duruyor ve daha sessiz muhteşem alet

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

güzel günlerde kullan , 3 senedir siyah modeli kullanıyorum hiç bi fan sesi duymadım daha sessizi nasıl oluyor Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Saiki kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
    Valla hiç yok bu sefer fanı çıkarmışlar sandım o derece mübarek

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Bu kontrolcüyü kullanan var mı ?
    Yorumları oldukça iyi ve özellikleride fena durmuyor

Kablolu iyi gamepad'lerden. Çok kullanan var. Bu SE. Bundan sonra HE modeli de çıktı. Artı ve eksileri var.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bende zaten fps oyunları için kablolu kol bakıyordum galiba alinabilecek en iyi modellerden birisi biraz daha araştırdıktan sonra alabilirim

• Razer Wolverine V2 Chroma’yı 2.500 liraya resmen bedava kapatmışım 5-6 ay önce. 4700 liradan aşağı yok hiçbir yerde. Bilsem 2 tane alırdım. Kablolu falan ama standart kolu elime alaşım gelmiyor ondan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam 1,5 sene kullandım bu kolu sonra sattım Series X i satınca. çok pişman oldum sattığıma. Çok iyi bir kol. Hall effect yani drift sorununu ortadan kaldıran analogları var. Kesinlikle öneririm.

Şuan bende bu var. 1,5 aydır kullanıyorum. Sizin paylaştığınız ile tek farkı benim aldığımda tuşlar mekanik. yani çok yumuşak. xbox kollarında ki gibi değil. Ben çok memnunum inşallah bunu da sorunsuz kullanırım.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Xbox Insider Hub’a girerek REMATCH oyununun betasını oynayabilirsiniz. Ben oyunu hiç beğenmedim. Çok çabuk sıkıyor ve herkes bireysel oynuyor kimse pas atmıyor. Bir cacık olmaz bu oyundan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Çok övmüşlerdi bende denedim beğenmedim.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Zaten oyunun halinden belliydi ya. benim zerre umudum yoktu bu oyundan..

• El konsolunu işini geri plana atmışlar. Asus un ürettiğini hayatta almam üzerine Xbox logosu basılmış Ally oluyor sadece.

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamswww.xbox.com
    Disney Illusion Island Starring Mickey & Friends ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/disney-illusion-island-starring-mickey-friends/9PK36S3N5T1D/0010

XBOX+PC:85

PS5:1049

• 
Sayfa: önceki 41234124412541264127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.