< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4125. sayfa)

-
-
indirim vermiş işte, farkı o.
-
Phill spencerdan çok konsol satıyor olabilirim bir arkadaşı daha gamepass ve series x ile tanıştırdım quick resume özelliğine bayıldı bir tane daha yeşil katıyor gibiyim firmaya
-
hocam bu yöntemle split screen oyunları aynı konsolda 2 farklı monitor 2 farklı görüntü şeklinde oynayabilyor muyuz?
-
Hayır hocam oynayamıyoruz. Bu sistem sadece konsolu 2 ekrana bağlayıp hangisinde kullanmak istiyorsanız görüntüyü o ekrana aktarmaya yarıyor. Kısacası hdmi kablo değiştirme derdinden kurtarıyor. İster tv de oynuyorum ister monitörde. Ama iki ekrana aynı anda görüntü verme olayı yok.
-
Zaten her iki ekrana verse de konsolun split screen oyunlar için çift monitör desteği de yok. Adı üstünde bölünmüş ekran. Çoklu ekran değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 29 Mayıs 2025; 14:8:1 > -
Aynen hocam.
-
-
güzel günlerde kullan , 3 senedir siyah modeli kullanıyorum hiç bi fan sesi duymadım daha sessizi nasıl oluyor
-
Teşekkür ederim hocam
Valla hiç yok bu sefer fanı çıkarmışlar sandım o derece mübarek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kablolu iyi gamepad'lerden. Çok kullanan var. Bu SE. Bundan sonra HE modeli de çıktı. Artı ve eksileri var.
-
Teşekkürler hocam bende zaten fps oyunları için kablolu kol bakıyordum galiba alinabilecek en iyi modellerden birisi biraz daha araştırdıktan sonra alabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Razer Wolverine V2 Chroma’yı 2.500 liraya resmen bedava kapatmışım 5-6 ay önce. 4700 liradan aşağı yok hiçbir yerde. Bilsem 2 tane alırdım. Kablolu falan ama standart kolu elime alaşım gelmiyor ondan sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Xbox Insider Hub’a girerek REMATCH oyununun betasını oynayabilirsiniz. Ben oyunu hiç beğenmedim. Çok çabuk sıkıyor ve herkes bireysel oynuyor kimse pas atmıyor. Bir cacık olmaz bu oyundan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok övmüşlerdi bende denedim beğenmedim.
-
Zaten oyunun halinden belliydi ya. benim zerre umudum yoktu bu oyundan..
-
El konsolunu işini geri plana atmışlar. Asus un ürettiğini hayatta almam üzerine Xbox logosu basılmış Ally oluyor sadece.
-
www.xbox.com
Disney Illusion Island Starring Mickey & Friends ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/disney-illusion-island-starring-mickey-friends/9PK36S3N5T1D/0010XBOX+PC:85
PS5:1049
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X