Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2751. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: motokops , Gordi34
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.628
Cevap
834
Favori
4.261.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27492750275127522753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SX'te Xbox 360 oyunlarını oynayamıyorum. Cihaz internete bağlı olduğu halde live'a bağlanmıyor, haliyle de profil indir ekranını geçemiyorum. Şimdi ben bu oyunları boşuna mı satın aldım?

Ekleme: Hallettim arkadaşlar. Wi-fi ile bağlıydım nete, ethernetle bağlandım, hemen indirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 27 Ağustos 2022; 13:45:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Yeni paylaşılmış yakında açıklanır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Petyr Baelish kullanıcısına yanıt
    Metroidvania türünde en iyi oyun, yine adını bu türe veren Metroid serisidir :) Diğer oyunlar ancak bu türü örnek alabilir.

Mesela Castlevania: Symphony of the Night da güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Ben jrpg oyunlarını japon seslendirmesi ile oynuyorum zaten nier bitirdim benim favori oynum kesinlikle persona serisi efsaneler efsanesi her seriye 96 saat oynamışım dır game pass persona 5 royal geldiğin de sömürücem direk

• Petyr Baelish kullanıcısına yanıt

Microsoft gamepass üzerinden indie stüdyolara ciddi destek veriyor.Geçenlerde bir Microsoft yetkilisi , bugüne kadar indie stüdyolara 2 milyar dolar civarında destek verdiklerini söylemişti.Yine Kasım ayında gelecek Pentiment de gamepass sayesinde çıkıyor.Yoksa ne Microsoft böyle bir tutku projesine bütçe ayırırdı ne de yapımcı Josh Sawyer cebinden böyle bir riske girebilirdi.

Midnight Fight Express'i 1 kişinin yaptığını duymuştum ama bu oyunu bilmiyordum.Piyasada çok yetenekli bağımsız geliştiriciler var cidden.500 kişi ile yapılan ne vasat oyunlar gördük bu zamana kadar.

Midnight Fight Express da basit gibi görünse de oynaması baya eğlenceli.John Wick oyunu olsaymış sırıtmazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Bende XB Deals uygulamasından baktım. Orada dil seçeneklerinde gözüküyor ama oyuna sahip olan bir arkadaş aydınlatırsa süper olur.

Almak isteyen varsa ortak alabiliriz 12 saat sonra indirimi bitiyor görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Türkçe dil desteği Yok sadece görsel olarak paylaşım yapmışlar store için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar konsolda IP TV için en kullanışlı uygulama nedir acaba, kullanan var mı? Özelden de olsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• Leon FR kullanıcısına yanıt

O taç artık Hollow Knight'ın.

Symphony of the Night çıkışından uzun yıllar geçmesine rağmen hala taş gibi oyun.

• gamerasi kullanıcısına yanıt

Hollow Knight gerçekten kusursuz bir oyun. Gerek oynanışı, gerek boss fightları, gerek müzikleri, gerek o dev haritanın birbirine mükemmel bağlanışıyla. Açık bir şekilde anlatılmasa da hikayesi ve evreni de çok iyi.

Symphony of the night'ı geçen indirimde 6 liraya almıştım ilk fırsatta onu da oynayacağım.

• aksungur_ kullanıcısına yanıt
    Xboxta duplex tv var ücretli ama güzel uygulama kullanıyorum ben sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

Xboxta duplex tv var ücretli ama güzel uygulama kullanıyorum ben sorun yaşamadım.
    Teşekkürler hocam. Onun kurulumu değişmiş sanrım nette yazan şeylerden farklı ara yüzü vardı. Bir bakarım tekrar.

• aschil kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum.Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Merhaba arkadaşlar series x te edge tarayıcısı üzerinde video izlerken (1 saatlik uzun videolar) tarayıcı ya kapanıyor ya video duruyor çalışmıyor sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum stabil çalışması için çözüm yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27492750275127522753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.