< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 27 Ağustos 2022; 13:45:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2751. sayfa)

-
-
-
Metroidvania türünde en iyi oyun, yine adını bu türe veren Metroid serisidir :) Diğer oyunlar ancak bu türü örnek alabilir.
Mesela Castlevania: Symphony of the Night da güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben jrpg oyunlarını japon seslendirmesi ile oynuyorum zaten nier bitirdim benim favori oynum kesinlikle persona serisi efsaneler efsanesi her seriye 96 saat oynamışım dır game pass persona 5 royal geldiğin de sömürücem direk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Microsoft gamepass üzerinden indie stüdyolara ciddi destek veriyor.Geçenlerde bir Microsoft yetkilisi , bugüne kadar indie stüdyolara 2 milyar dolar civarında destek verdiklerini söylemişti.Yine Kasım ayında gelecek Pentiment de gamepass sayesinde çıkıyor.Yoksa ne Microsoft böyle bir tutku projesine bütçe ayırırdı ne de yapımcı Josh Sawyer cebinden böyle bir riske girebilirdi.
Midnight Fight Express'i 1 kişinin yaptığını duymuştum ama bu oyunu bilmiyordum.Piyasada çok yetenekli bağımsız geliştiriciler var cidden.500 kişi ile yapılan ne vasat oyunlar gördük bu zamana kadar.
Midnight Fight Express da basit gibi görünse de oynaması baya eğlenceli.John Wick oyunu olsaymış sırıtmazmış.
-
-
Türkçe dil desteği Yok sadece görsel olarak paylaşım yapmışlar store için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar konsolda IP TV için en kullanışlı uygulama nedir acaba, kullanan var mı? Özelden de olsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O taç artık Hollow Knight'ın.
Symphony of the Night çıkışından uzun yıllar geçmesine rağmen hala taş gibi oyun.
-
Hollow Knight gerçekten kusursuz bir oyun. Gerek oynanışı, gerek boss fightları, gerek müzikleri, gerek o dev haritanın birbirine mükemmel bağlanışıyla. Açık bir şekilde anlatılmasa da hikayesi ve evreni de çok iyi.
Symphony of the night'ı geçen indirimde 6 liraya almıştım ilk fırsatta onu da oynayacağım.
-
Xboxta duplex tv var ücretli ama güzel uygulama kullanıyorum ben sorun yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Onun kurulumu değişmiş sanrım nette yazan şeylerden farklı ara yüzü vardı. Bir bakarım tekrar.quote:
Orijinalden alıntı: Sheva24
Xboxta duplex tv var ücretli ama güzel uygulama kullanıyorum ben sorun yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum.
-
Merhaba arkadaşlar series x te edge tarayıcısı üzerinde video izlerken (1 saatlik uzun videolar) tarayıcı ya kapanıyor ya video duruyor çalışmıyor sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum stabil çalışması için çözüm yolu var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X