Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2562. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: -Radiohead-
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
82.519
Cevap
836
Favori
4.177.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 25602561256225632564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün bende cihazı kapatırken bu güncellemeyi gördüm ama XS güncellemesi olduğunu bilmiyordum oyun harici de eski versiyon olduğu için. Mecbur dahiliye taşıyıp oynamamız gerekecek. Ama bu kadar senelik oyuna yenisi çıkmasına rağmen bu desteği vermeleri çok güzel olmuş. İyi ki oynayıp bitirmemişim. Eski oyunları bitirmeye korkar oldum. XS güncellemesi gelir diye. Şu an witcher 3, Resident evil 2-3 bekletiyorum yıl içinde XS güncellemesi alacak nasılsa diye oynamıyorum aradan böyle süprizler de çıkıyor.

• Activision Blizzard will call on shareholders to vote in favour of Microsoft deal next month, details potential impact if acquisition falls through

Nedense sürekli bir sıkıntı çıkacakmış gibi hissediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Elden Ring çıktı diyerek ara vermiştim. Çok şanslıymışım, bu şekilde devam etmek harika olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    Bi sorun çıkmaz lakin yüklü bi para ve mecra olduğu için vergi dairesi enine boyuna inceleyecek onaylamadan önce belki bazı yerlere bal tutan parmağını yalar hesabı nokta atış yapacak ms

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpercck kullanıcısına yanıt
    Bence beklemek yanlış yarına çıkacağımızın garantisi yok örnek vermek gerekirse gta5 xs sürümünü bekledik ne oldu koskoca bir port edilmiş oyunu kucağımızda bulduk yani özenilmeden hemen çıkart gelsin paralar hesabı ,bu örnekler çoğaltılabilir kısaca en mantıklısı yaşa ve zevk al anı yarına geç olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 22 Mart 2022; 16:11:59 >
  • Denilene göre FTC 3 Mart da satın alım hakkında bilgi istemiş ve 1 ay içerisinde ek bir şey isteyip itiraz etmezse konunun o kısmı kapanmış olacak.
    A/B hisse sahipleri ise ayrı bir dünya aralarında satılmasını istemeyenler çıkarsa ne ölçüde itiraz edebiliyorlar bilmiyorum.
    Bethesda çok daha sıkıntısız olmuştu :/

Şimdi alanda satanda coni olduğu için sorun olmaz lakin çinli bir şirket yada coninin sevmediği başka bir yabancı şirket olsaydı elli dereden su getirirlerdi satmamak için

28 Nisan'da AB hisse sahipleri satışı onaylayacakmış.AB de bugün satış gerçekleşmezse hisse senedi fiyatı ciddi oranda düşecek ve bir daha eski haline dönmeyecek diye açıklama yapmış.Yani oylama öncesi hissi sahiplerinin gözünü korkutmuş.Kimse para kaybetmek istemeyeceği için oylama %99 olumlu olur bence.

Anlaşma iptal olursa da AB'nin Microsoft'a 2,2 milyar dolar fesih ücreti ödemesi gerekecekmiş.Microsoft'un da 2-3 milyar dolar civarı AB'ye ödemesi gerekecekmiş.Adamların fesih ücreti bile başka şirketlerin stüdyo alımı tutarı kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 22 Mart 2022; 19:51:50 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Bana da güncelleme geldi ama oyuna XS simgesi gelmedi neden anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpercck

Bana da güncelleme geldi ama oyuna XS simgesi gelmedi neden anlamadım.
    Hepimizde öyle, problem yok ama oyunun içine 3 çeşit ayar geldi. Performans, dengeli ve çözünürlük.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Yurt dışına açık telefonum ona rağmen hep hata veriyor başka telefon da denedim yine hata veriyor. Aradım konuştum ilgilenicez diyolar bi şey yapmıyolar

• wither kullanıcısına yanıt
    Gene Microsoft zararlı çıkıyor xd
    Umarım geçerli olur Diablo 2R a gidiyor elim.
    Şaka bir yana E3 de süpriz yapsalar filan güzel olurdu. A/B biraz sıkıntılı da bir firma yönetim açısından o yüzden güvenemiyorum da pek. Bir Bethesda kadar bayılmasam da CoD, Diablo gibi yapımların sunumlarda Day One Gamepass olarak tanıtılması bile heyecanlandırıyor insanı.

• wwe 2k22 ortak almak isteyen var mi acaba..

Diablo 2+Lod eklentisini zamanında hell zorluğunda , onlarca karakter deneyerek zorda olsa offline bitirmiş biri olarak Diablo 2'nin bende yeri ayrıdır.

Şu an oyunun ücretsiz 3 saat deneme sürümü var.Dün indirip denedim , buruk bir tat bıraktı.Bana çok hantal geldi oyun.Herşey zamanında güzel sanırım.Denemeden kimse para vermesin bence.

• wither kullanıcısına yanıt
    Ben çok sonrasında oynamıştım pc de sanırım 2007 filan. D2R beta dayken denemiştim ve mage in vuruş hissini beğenmemiştim fazla ama bi barbarla da denerim tekrardan. D4 ve PoE2 yi gördükten sonra insanın inanılmaz canı çekiyor.
    Ekleme: D2R in trial i yeni bitmiş 1 haftadır da var o kadar yer takip ediyorum nasıl hiçbir yerde paylaşılmamış anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 22 Mart 2022; 22:40:9 >

Satın alım tamamlanmasına rağmen abd'de ilk kez ps5'i geçti cod çok önemli sorunsuz satın alım olur ve cod mw 2 ilk günden Game pass'e gelirse satışları o zaman izleyin 2 3 oyun sonra tamamen exc olunca zaten her konsol fps oyuncusunun elinde olmak zorunda olacak en kötü cod oyunu bile günümüz piyasasının önünde

• Revrains R kullanıcısına yanıt

Bence o geçiş biraz PS5 in stoklarının az olmasıyla ve biraz da yaptıkları sunumlar sayesinde, uzun süredir insanların Xbox dan beklentisi bu kadar yükselmemişti. Halen ama marka gücü olarak PS in gerisinde kalıyorlar. Biraz daha sağlam stüdyo kontrolü ve kullanıcı deneyimini iyileştirmeleri gerek olduğunu düşünüyorum. Özellikle twitter da kullanıcı yapımı arayüzleri gördükçe.

Şöyle de bir gerçek var ki FH4 ile Xbox ı ciddi kullanmaya başlayan biri olarak FH4-Gears 5-Ori de yapım kalitesi ve genel ürün sunumunun ciddi iyileşmeye başladığını hissettim. Şu anda ise deli gibi Starfield-Fable-Hellblade 2 bekliyoruz ve son yapılan açıklamalarla, gösterimlerle insanın beklentisi ve iştahı artıyor hatta bir GoW beklediğim kadar bu saydıklarımı da aynı heyecanla bekliyorum(Belki SF bir tık daha fazla).

Ah bir de Remedy i ellerinde tutsalardı şimdi gidip Sony filan alırsa bana PS5 alma yolları gözükür.

Tarihe bakmamıştım , dün şansa oynamışım demek ki.Hack&slash kafa dağıtmak için iyi oluyor , ben de Diablo 4'ü bekliyorum.Adamlar 2 sene önce herkese oynattılar oyunu , hala ses yok.

• ALt4iR kullanıcısına yanıt

Aynı mesele için bugün görüştüm, 2-3 haftayı bulur dedi Xbox Müşteri Hizmetleri bana. Baya Microsoft TR türk biriyle konuştum yani yabancı vs değil. Yolladım faturayı bakalım. Amazon e faturası işi görür herhalde başka fatura yok zaten.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Belki maksimum süreyi söylemiştir hocam, siz söyledikten sonra kontrol ettim fatura için linki 10:48'de yollamışlar bana ,çözüldü maili 16:27'de gelmiş.

Evet hocam yolladığınız faturada e-Arşiv Fatura ibaresi varsa doğrudur.

• 
Sayfa: önceki 25602561256225632564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.