Switchte oynamıştım ailecek oynayanilecek bir oyun karakterlerde çok keyifli hele donald çocukluğuna götürüyor insanı bu fiyata hemen alınmalı |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4126. sayfa)

-
-
HE modelini alıyorum hocam gizala getirmişken alayım bakalım herkes çok övdü zaten kablolu bir gamepad lazımdı cod çıkmadan aradan çıkartalım.
Bu kolların arka tuşunu istediğimiz tuşa atıyabiliyoruz öyle değil mi ? Şimdi birçok özellik var ama hepsi PC'de kullanılıyorsa kötü olur
-
Yayın videosu youtube'a eklenmiş. Önlerden yerimizi alalım
Xboxyoutube
Make some space on your calendar – the Xbox Games Showcase 2025 will be livestreamed on Sunday, June 8, starting at 10am PT / 1pm ET / 6pm BST. This year we will again have a double feature, with the Xbox Games Showcase immediately followed by The Outer Worlds 2 Direct. It all begins with our annual Xbox Games Showcase, bringing you a look at upcoming titles from across our first-party studios, in addition to incredible new titles from our third-party partners around the globe. Immediately following Showcase, The Outer Worlds 2 Direct will bring you inside the walls of Obsidian Entertainment, revealing new gameplay, details, and developer insights, straight from the people making the sequel to the award-winning, first-person sci-fi RPG.https://www.youtube.com/watch?v=_M3QwLBrg8g
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 31 Mayıs 2025; 1:42:20 > -
Harika bir kontrolcü. Herhalde 2 metreye yakın kablosu var, kablosuz kullanılamıyor. Ancak arkadaki tetik tuşları çok iyi, analogları sorunsuz.
Call of Duty falan oynayan varsa 1000Hz modu da var, analoga bastığınız gibi tepkimeyi ekranınızda çok hızlı görebiliyorsunuz.
-
Teşekkürler hocam tam dediğiniz iş için kullanacağım zaten fps oyunlarını oynarken monitöre takıp oynuyorum cihazı o yüzden kablolu olması çok daha avantajlı benim için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen seneki gibi olursa bomba olur
-
Bu sene beklentileri bir tık düşük tutun dediler ama yine de MS olunca insan büyük sürprizler bekliyor her daim.
-Fable oynanış + çıkış tarihi
-Gears E-day oynanış + bu sene çıkış tarihi
-Outer Worlds 2 zaten geliyor orası kesinleşti
-Perfect Dark oynanış + çıkış tarihi
-Clockwork Revolution oynanış + bu sene çıkış tarihi
Bunlar kesin beklediklerim
-
Bu sene geçiş senesi gibi olacak geçen seneki gibi bomba bir show beklemiyorum ama çok stüdyo var herşey olabilir. Tahminlerim;
- Gears remake'in multiplayer betası çıkacak muhtemelen show ile aynı zamanda.
- Fable'dan birşeyler görürüz.
- Clockwork Revolution'dan birşeyler görürüz.
- Perfect Dark çıkış tarihi belli olur.
- Final Fantasy'ler Xbox'a gelir.
- Asus Handheld Xbox edition gösterilir.
- Yeni COD.
- Halo'dan birşey görme ihtimalimiz var ama esas devam oyunu seneye gösterilip yeni nesil Xbox ile çıkacaktır diye düşünüyorum.
- Gears E-day çıkış tarihi ile bir trailer görürüz.
- Outer worlds 2 zaten kesin showcase ile beraber uzun süre ayıracaklar bu oyuna.
- Ninja gaiden 4 kesin.
- Bunun dışında 3rd parti anlaşmalar ve gamepass duyuruları gelir.
Gerçi bomba gibi değil dediğimiz şu liste bile bomba gibiye yakın
-
Shadowdrop isteriz
-
Geçen sene ne gösterdiler de bu sene düşük tutun diyorlar? (30 Oyun ve 1 donanım)
CoD:BO6
Doom:The Dark Ages
State of Decay 3
Gears of War: E-Day
Indiana Jones and the Great Circle
Perfect Dark
Avowed
Fable
South of Midnight
Age of Mythology: Retold
Microsoft Flight Simulator 2024
Starfield: Shattered Space
World of Warcraft:The War Within
Diablo IV: Vessel of Hatred
The Elder Scrolls Online: Gold Road
Fallout 76 Skyline Valley
Sea of Thieves Season 13 Update
Assassin’s Creed Shadows
Dragon Age: The Veilguard
Metal Gear Solid Δ: Snake Eater
Clair Obscur: Expedition 33
Atomfall
Winter Burrow
Flintlock: The Siege of Dawn
FragPunk
Life Is Strange: Double Exposure
Mecha Break
Mixtape
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Wuchang: Fallen Feathers
3 Yeni Xbox Series X|S Modeli
Beni daha çok ne gösterildiğinden değil bunların çoğu game pass'e geliyor gibisinden olayı heycanlandırdı.
İşte ilk CoDBO6 Game Pass'e geliyor,Yeni Doom sızmıştı zaten,State of Decay 3 oynanış gösterilmedi,MGSDelta game passe gelmiyor vs. Öyle çok şok edici bir şey yoktu zaten:D
Ama Fable iyi gibi onu merak ediyorum,State of Decay 3=Zombili division olacak herhalde?,Perfect Darktan kesitler gösterdiler saf oynanış görmedik?
2024 showcasede benim ilgimi çeken oyun:Fable,Life Is Strange: Double Exposure,Gears of War: E-Day ve State of Decay 3 oldu.
Fable(gameplay),LisDE(XboxPlayAnywhere gamepass olmasa da),Gears of War: E-Day(6 bekleniyordu prequel çıktı),State of Decay 3(gameplay)
-
Bence tam tersi bu sene en azından(benim için) bomba olacak?
Ninja Gaiden 4 var koskoca,Gears of WAR : E-DAY gameplay! Clockwork Revolution gameplay!
Oyun var Xbox'ta ama biraz sunumun iyi olması overdeliver yapmaları lazım. Geçen sunum Quantity over quality idi(Quality kötü değildi tabiki de:)) ama Çok oyun vardı habire oyun çıkıyordu bir yerlerden.
Mesela Life is Strange Double Exposure kimse gösterileceğini bilmiyordu.
Geçen sene gösterilen içeriğin yüksek kalitesi ve çokluğu sunumu bomba yaptı.
85%
State of Decay 3
Everwild
The Elder Scrolls VI
Gears of War:E-Day Gameplay
Gear of War Reloaded gameplay/beta
Clockwork Revolution gameplay
Call of Duty: Black Ops 7
The Outer Worlds 2
Ninja Gaiden 4
Final Fantasy 16
Final Fantasy 7 Remake
Double Fine'ın yeni Oyunu
Minecraft Dungeons 2
Persona 4 Remake
Indiana Jones DLC
Starfield DLC+PS5
Toys for bob (Spyro 4)
50/50:
Tony Hawk Pro Skater 3+4 trailer ve 1+2 Game pass'e geliyor?
Perfect Dark
Fable
Marvel's Blade
Contraband
Dragon Quest 12
Jet Set Radio
Sunumda Olsa keşke:
Sniper Elite 1 Remaster
Psychonauts 1 Remaster
Final Fantasy 9 Remake
Final Fantasy Tactics
Resident Evil 9
Onimusha Way of The Sword
Transformers
Assasins Creed 4 black flag DAY 1 GP
Wolfenstein 3
Dishonored 3
-
Her oyunu en zorda bitiririm ama Doom bu sefer zorlayıcı geldi. Muhtemelen son patchte zorlaştırcaklarını söylemişlerdi, bayağı zorlaştırmışlar.
-
Atama yapılıyor hocam ben pek kullanmadım ama Xbox da program ile yapılıyor o da öyle biliyorum. Sadece 1000 Hz modu PCde çalışıyor. .
Hayırlı olsun bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 haziranda persona 4 remake'i görmüş olur muhtemelen game pass day one gelir.
-
Bu sorunun cevabı için yeterli veri yazmamışsınız. Şu bilgileri öğrenin, testleri yapın:
- Panel kullanım süresi nedir?
- Renk testleri yapıldığında ekran, logo yapışması (ekran yanığı) görülüyor mu?
- Gray testinde sonuç nasıl?
testlerin nasıl yapılacağı ve sonuçları alttaki kullanıcı sayfasında mevcuttur. Testlerin sonucu ile beraber bu soruyu orada da sorunuz:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149640902
Yıllar önce Last Night diye cyberpunk temalı bir oyun duyurulmuştu sonrasında ne oldu bilen var mı ? Blade Runner'ı acayip andırıyordu.
-
O oyun yapılmıyor yıllardır haber yok büyük ihtimal iptal edildi. Onun yerine aktif olarak geliştirilme aşamasında olan Replaced var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
🚨Section 13🚨 56 TL www.xbox.com
Section 13 ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/games/store/section-13/9nt87k2dxvfd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 2 Haziran 2025; 18:42:17 >
Evet YAPO ailesi olarak artık xbox tarafında da varız, herkese selamlar sevgiler 👋
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X