< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1973. sayfa)

-
-
Far Cry Primal uzun zamandır ilgimi çekiyordu, FPS boost da olunca Far Cry 4 + Primal setini aldım ben. Görüntü çamur gibi ama 60FPS olunca gideri var yine, aslanımla yardırıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 3 Haziran 2021; 16:19:45 > -
Oyunlarda ve özellikle netflix gibi programlarda hdr açıkken daha karanlık bir görüntü oluyor benim televizyonumda. Bunu çözmek mümkün mü sizce?
Televizyon LG 55SJ850V
Konsol series X
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Video kaydı nasıl olur bilmiyorum fakat ben 2tb 3.5 hdd 7200 rpm seagate bağladım ve oyunları bunu üzerinden oynuyorum. İsin enteresanı, sea of thieves ve rocket league’i yanlışlıkla bu hdd’ye yükledim. İki oyunda da Series XS logosu olmasına rağmen hdd üzerinden çalışıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UCS85
Video kaydı nasıl olur bilmiyorum fakat ben 2tb 3.5 hdd 7200 rpm seagate bağladım ve oyunları bunu üzerinden oynuyorum. İsin enteresanı, sea of thieves ve rocket league’i yanlışlıkla bu hdd’ye yükledim. İki oyunda da Series XS logosu olmasına rağmen hdd üzerinden çalışıyorlar.Bu bilenen bir şey zaten. 1-2 hafta önce bu durumu paylaşmıştık. Bazı oyunlar bu şekilde şimdilik çalışıyor. Microsoft bir update çıkartarak bunu değiştirebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: UCS85
Oyunlarda ve özellikle netflix gibi programlarda hdr açıkken daha karanlık bir görüntü oluyor benim televizyonumda. Bunu çözmek mümkün mü sizce?
Televizyon LG 55SJ850V
Konsol series XBende 49sj800v varken böyle bir sıkıntı yoktu ancak o zamanlar xbox'ım da yoktu. 49SM8200PLA kullanıyorum ve bahsettiğiniz gibi bir sıkıntım yok. Yalnızca Fifa 21 Next gen aşırı karanlık oluyor. O da oyun kaynaklı muhtemelen.
HDR ayarlama kısmında tarif edildiği gibi ince ayar yapmayı deneyebilirsiniz.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
FC5 + FC3'ün yeni versiyonu
FC4 + Primal
Bu dört oyun sanırım 130 lira civarına alınıyordu. FC5 zaten son zamanlarda oynadığım en iyi oyun ama benim Assassin's Creed de gözüm var.
Zaten Ubisoft kütüphanesi de gelirse pek bir oyun ihtiyacı kalmayacak gibi duruyor. Bu indirim döneminde bunu anladım ben açıkçası. Kovaladığım 10 oyundan 7-8 tanesi Ubisoft oyunu.
Ayrıca şuanki kütüphanelerinde bile 100'den fazla oyun var. Tam Microsoft'luk hamle. Dedikodular vardı zaten. Dilerim bu E3'de bir gelişme olur...
Arkadaşlar Xbox'da oyunlarda performans modu , kalite modu gibi seçenekler görüyor musunuz ? Yoksa genelde tüm oyunlar 4k 60 FPS mi çıkıyor ?
Cihaz 4k 60 FPS sınavından başarılı çıkabildi mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 3 Haziran 2021; 17:10:30 >
Xbox hesabı sadece 7 takipçisi olan birine mi yanıt vermiş ?
quote:
Orijinalden alıntı: Periah
Arkadaşlar Xbox'da oyunlarda performans modu , kalite modu gibi seçenekler görüyor musunuz ? Yoksa genelde tüm oyunlar 4k 60 FPS mi çıkıyor ?
Cihaz 4k 60 FPS sınavından başarılı çıkabildi mi ?Series X oyunları 4k 60fps olarak çıkıyor ancak oyun içinde dinamik çözünürlük ile düştüğü noktalar oluyor. 4k 120fps 8k 60fps veren Ori gibi oyunlar da mevcut. Digital Foundry youtube kanalında oyunların tek tek analizi oluyor. Merak ettiğiniz oyunlar varsa oradan detaylı şekilde izleyebilirsiniz.
Ayın 22'si itibariyle Fidelity Fx devreye gireceği için (Nvidia DLSS ile aynı teknoloji) oyunlara eklendikçe daha yüksek fps değerleri de göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 3 Haziran 2021; 17:15:25 > -
Şuana kadar oynadığım tek bir oyun bana bu seçeneği sundu.
Bence çıkamadı ama native 4k gereksiz bir performans bütçesi harcıyor. Bunun yerine daha düşük çözünürlüklerden ( ve dinamik çözünürlük kullanılarak) upscale ediliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fidelty Fx Super res için için bence çok umutlanmayın neticede software bir çözüm büyük ihtimal (detayları 22 Haziranda gösterecek amd ) reconstruction yada cbr gibi bir çözüm , eski yeni kartlarda çalışacak , ai ve ml desteği yok , kalite kaybı muamma.
İşin diğer bir tarafıda Fsr kullanması için stüdyoları ikna etmeniz ve bu özelliği oyun motorlarına uyarlamalarını beklemeniz gerekiyor.
Ue5 ile gelen temporal super resolution ' ı daha tatminkar kalite kaybı az ve iyi bir yükseltme sunuyor
-
Hitman 3 ve Resident Evil Village 4k 60fps. Zaten başka kayda değer bir oyun çıkmadı daha.(çıkış oyunlarını saymazsak)quote:
Orijinalden alıntı: Periah
Cihaz 4k 60 FPS sınavından başarılı çıkabildi mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
For honor gamepass eklendi güçlendirme almış 4K
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Red dead redemption 2 gamepasste gözüküyor arkadaşlar.
Geçen ay eklendi hocam ama sadece online kısmı oynanıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X