Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: UlasAsmadili , UlasAsmadili
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
83.573
Cevap
835
Favori
4.256.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devolver Digital'in yeni oyunu Deaths Door'dan görseller. Konsol tarafında Xbox özel oyunu.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ss1984 S kullanıcısına yanıt

Geliştirici hesabı olmadan da bir şekilde yapıyorlar ama bir geliştirici discorduna girip birilerinden xbox hesabınızı bir listeye eklemelerini falan istiyormuşsunuz gibi bir şeyler okumuştum reddit'te. Meraklısı araştırırsa biraz yapabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 31 Mayıs 2021; 21:38:56 >
  • Arkadaslar Xbox'ta PS'deki gibi şarj istasyonu kullanan var mi? Bir turlu PS'deki kalitede bir şarj istasyonu bulamıyorum gamepadler icin.

• Konsol bölgesini Amerika yaparak Tell me Why adlı oyunu ücretsiz şekilde alabilirsiniz.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Dolby Vision and Dolby Atmos exclusive tech to Xbox Series till 2023.

Xbox Series automatically get FidelityFX Super Resolution support starting June 22nd as it is part of FidelityFX, it will be part of the Xbox SDK.

• Yeni BF nin ilk günden Gamepass e ekleneceği yönünde bir dedikodu dolaşıyor. Düşük bir ihtimal ama gerçek olursa efsane olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolby Atmos ve Dolby Vision icin yapılan bir exclusive anlaşması yokmuş:

• Halo Infinite Will Support Dolby Vision and Dolby Atmos on PC and Xbox

• aschil kullanıcısına yanıt
    13 Haziran Pazar günü saat 20.00 da olacak. Xbox event.

Bütün dünya da acayip bir beklenti var. Umarım patlamaz Microsoft.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt

Önceki Xbox sunumlarından önce çok fena hype lanırdık ve sonuç hüsran olurdu bizim için. Bu sefer beklentiyi düşük tutuyorum ama önceki sunumlardan çok daha iyi geçeceğini tahmin ediyorum. 90 dakikalık sunumda umarım ilerde çıkışını heyecanla bekleyeceğimiz yeni ip lere şahit oluruz.

• Hocam E3'te gamepass ile ilgili de flaş açıklamalar olacak bence. Beklentiler de o yönde. Belki bf6 dışında uplay ile anlaşma yapıldığı da duyurulur. 😀

• Umarım iyi olur. Xboxların geleceğine yön verecek bir sunum olacak. Bekliyoruz.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Hocam size tavsiyem beklentiyi yüksek tutmayın biz ne sunumlardan bu ne ya diyerek ayrıldık...World premier adı altında 3. parti oyunlar daha cok gündem oldu açıkçası xbox in exc konusunda cok müthiş seyler yapacağını düşünmüyorum her sene acaba bu sene o sene mi diye bir ümitle bekliyoruz ama artık biz alıştık bu duruma hayal kırıklığına uğramamak için siz de öyle yapın

• Bende Gamepass kanadında güzel haberler verecekler diye umuyorum, Ubi nin oyunları sisteme eklenirse müthiş olur gerçekten:)

• brigand35 kullanıcısına yanıt
    Sunumda 2-3 yeni Xbox Game Studios oyun duyurusu, Halo Infinite gameplay, Starfield gameplay, Forza Horizon 5 duyurusu ya da Forza Motorsport gameplay gösterilmesi benim için fazlasıyla yeterli olacak. Üstüne yeni Game Pass oyunları da duyurulur. Bence bunlar büyük ihtimalle olacağı için beklentimi fazlasıyla karşılayacaklar.

• brigand35 kullanıcısına yanıt
    Zaten tek beklentim var. 1 tane vay dedirtecek oyun. Yoksa vay haline Microsoft un. Fazla bir beklentim yok yani. Halo, forza zaten olacaktır. Starfield da olacak belli.

Şahsi fikrim ise bence damga vuracak birşey mutlaka olmalı. Çok büyük şans var ellerinde değerlendirebilecekleri. 5 sene sonra çıkacak olsa da ellerinde olan oyunlardan teaser mutlaka göstermeliler. SX gerçekten çok başarılı ve güçlü fakat bunu hissettiremedikten sonra hiç bir anlamı kalmıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 2 Haziran 2021; 10:51:55 >
  • XBOX EVENT 2021

Farklı sitelerden topladığım bilgilere göre;

- Microsoft çalışanları Twitter üzerinden "beklentilerin farkındayız ve karşılıksız kalmayacaklar" açıklaması yaptılar.

- Bu etkinliğin oldukça önemli olduğunu, Xbox için 5. nesile geçişin yapılacağını söylediler.

- Bethesda'ya özel ayrı bir sunum süresi olacağını açıkladılar.

- Halo Infinite, Forza Horizon 5, Starfield oyunlarının tanıtımına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca Stalker 2 için de ayrı bir süre ayrılacakmış.

- Remedy'den iki ayrı sürprizin gelebileceğini konuşuluyor. Bunların Alan Wake ve CrossFireX olduğu düşünülüyor.

- XB Exc oyunlarının yanı sıra diğer bombaların GamePass için yapılacağı söylentiler arasında.

- Battlefield 6'nın çıktığı gün GamePass'e eklenmesi bekleniliyormuş.

- Ayrıca Capcom yada Ubisoft firmalarından birinin (Ubisoft ağır basıyormuş) oyunlarının GamePass e ekleneceği açıklanacak bombalar arasındaymış.

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

Halo infinite gameplay olmayacak ,bu aralar sıkça dillendiriliyor sadece multiplayer tarafı gösterilecek diye , çok yükselmeye gerek yok klasik Ms şovu olacak , 1. parti doğru düzgün gameplay göreceğimizi sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.