Sinsi sinsi tartışma çıkarmaya çalışıyorsun da burdan sana ekmek çıkmaz |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1970. sayfa)

-
-
selamlar,
xbox icin hangi tv kullanıyorsnuz ya da onerirsiniz? bunların tartısıldıgı donanımhaber sayfası var mı tv almak istiyorum konsol icin ne tur birsey almalıyım?
-
10k ya kadar cıkabilirim hocam, tv tavsiyeleri bolumu varmıs donanımhaberin ordan da bakıyorum ama ps5 icin oneri bolumu var aynıdır heralde
-
quote:
Orijinalden alıntı: ssuqunetselamlar,
xbox icin hangi tv kullanıyorsnuz ya da onerirsiniz? bunların tartısıldıgı donanımhaber sayfası var mı tv almak istiyorum konsol icin ne tur birsey almalıyım?
-
Bilgi yok fikrin var Ben millet haberi olsun diye paylaştım Ben sen değilim tartışma çıkartayım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4k'da 120 fps vermesi için güncelleme geldi mi bu cihaza? yoktu diye hatırlıyorum.
-
Isterse ps 1 milyar satsın xbox 1 milyon. Biz kullandığımız cihazdan memnun olduktan sonra hiç bir sıkıntı söz konusu değildir. Arkadaşlarında dedigi gibi bunu tartışma konusuna at orada bol bol boks maçı oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer
Bilgi yok fikrin var Ben millet haberi olsun diye paylaştım Ben sen değilim tartışma çıkartayım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zencefiladam4k'da 120 fps vermesi için güncelleme geldi mi bu cihaza? yoktu diye hatırlıyorum.
Cihaz çıktığı ilk günden beri 4K 120Hz ile çalışıyor. Desteklenen oyun olursa 4k 120fps alabiliyorsunuz. Ori and the Will of the Wisps 4k 120fps ve oyun içi ayarlarda 8k 60 modu'da var.
Dolby Vision oyunlar 60fps destekliyor. Yakında buna da bir güncelleme gelmesi bekleniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zencefiladam4k'da 120 fps vermesi için güncelleme geldi mi bu cihaza? yoktu diye hatırlıyorum.
Cihaz zaten destekliyordu sen tv den haber ver o önemli:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihaz derken tv'den bahsetmek istemiştim. yine de bilgilendirme için teşekkürler.
-
konsola bluetooth kulaklık bağlayabilen var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusaderkonsola bluetooth kulaklık bağlayabilen var mı
Konsol desteklemediği için bağlayamazsınız. Xbox Wifi Direct bağlantısını destekleyen kulaklıkları kullanabilirsiniz.
-
Gamecube, wii, ps2 vs. oyunları da Xbox ile geriye uyumlu diyebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 31 Mayıs 2021; 19:35:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Spartan 117Gamecube, wii, ps2 vs. oyunları da Xbox ile geriye uyumlu diyebiliriz
Bahsi geçen videoyu ben de izledim ancak Retroarch için anlatım videoları yeni yıl ile birlikte zaten paylaşılmıştı. Yeni bir şey değil. Sanırım siz daha önce denk gelmediniz.
-
20 dolara geliştirici üyeliği almadan olmuyor sanırım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ss1984
20 dolara geliştirici üyeliği almadan olmuyor sanırım ?Olmuyor. Ayrıca geliştirici moduna geçtiğinizde mevcut kütüphanenizi kullanamıyorsunuz. Günlük kullanım senaryosunu unutabilirsiniz.
-
O zaman biz gibi kullanıcılar açısından avantajı sıfır gibi birşey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X