Bildirim
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1657. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Kaça satmayı planlıyorsunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
çift kol 10 bine sattı hocam
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Drift sorunu yaşan çözüm arayan Tmr analoglarla ilgili bilgi arayanlar için bir konu paylaştım ihtiyacı olan arkadaşlar inceleye bilirler.
https://forum.donanimhaber.com/analog-drift-kaymasi-tmr-sensor-cozumu--162268521forum.donanimhaber.com
_____________________________ -
yakin zamanda series s ve tek kol olarak satin alan var midir? fiyatlari ne durumda.
kendi kullandigim konsolu satmak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
8-8.5 gider.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Fuzion Xbox TestingyoutubeCronos New Dawn: Patch 326654 - Xbox Series S Gameplay + FPS Testhttps://youtu.be/KpbonrwciHU?si=BKft9yzp6p2_WUx9
Cronos yeni guncelleme ile 30dan 60fpse cikmjs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
120 Hz ekranda ninja gaiden 4 oynayan var mı aramızda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Xbox işletim sistemine Ekim ayı özellik güncellemesi geldi. Edge sürümü, Xbox'da aylar sonra güncellenerek mevcut güncel major sürüm olan v141'e yükseltildi.
Diğer yenilikler için:
support.xbox.com
What's new: Xbox system updates | Xbox Supporthttps://support.xbox.com/en-US/help/hardware-network/settings-updates/whats-new-xbox-one-system-updatesAyrıca 9. nesil kontrolcü güncellemelerini de düzenli şekilde kontrol etmeyi unutmayın, genelde birkaç ayda bir güncelleme geliyor.
şimdi kontrol ettim elite 2 ve standart gamepade herhangi bir güncelleme gelmemiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BattlefieldyoutubeNow entering REDSEC, a free-to-play Battlefield experience built on Battlefield DNA. Drop into Fort Lyndon, a government testing ground turned warzone, where squads fight for survival in a Battle Royale only Battlefield can deliver. Experience massive-scale destruction, fast-paced squad play, and the deadliest ring in BR. Survive and advance in Gauntlet, an all-new cutthroat, knockout-style elimination mode where squads race to complete missions and outlast the competition. Then redraw the lines of battle with Portal, giving players the freedom to create, customize, and remix Battlefield their way. Play free now.https://www.youtube.com/watch?v=rn8k1g3vMDUBattlefield 6'nın ücretsiz battle royale modu çıktı. Xbox Series S'de 1080P 60Fps.
Xbox kafayı yedi kitaplıktaki oyunları görmüyor, store sorunlu, son bir kaç gümdür menülerde takılmalar oluyordu zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de giremiyorum. AWS'de genel bir sorun varmış.
Xbox series s gmail hesabı eklenebiliyormu
Yeni aldım cihazı çok eskiden xbox 360 kullanmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasinbjkbjk1903 -- 10 Kasım 2025; 13:57:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet ekleniyor. Benim 2 hesapta gmail uzantılı
_____________________________ Xbox Series S
Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20
Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old -
Genel kararlılık ve performans iyileştirmeleri içeren bir Xbox sistem güncellemesi geldi.
Battlefield 6 multiplayer kısmı, 25 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında ücretsiz oldu.
bf6 120 fps desteği yok mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt