Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1655. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.133
Cevap
395
Favori
1.755.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16531654165516561657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende evet gamesir var daha öncede gamesir G7 se kullanmıştım çok memnundum suan Klaid modeli var fazlasıyla memnunum tek sıkıntı bana göre sıkıntı değil tabii ki bazılarına göre kablolu olması sıkıntı.. Onun haricinde tutuşu tuşların hissiyatı çok güzel bir kol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz olmasa daha iyi avantaj tabi ama 3 metre uzun bir kaba olması benim için pek sıkıntı değil. Benim için en önemlisi kolun uzun süre bozulmaması. İki tane dokuzuncu nesil kol vardı ve garanti kapsamında 5.06 kez değiştirmişimdir her ikisini toplamda yani çok kolay arızalanıyor. Garanti bitince de tamire gönderdim kargoyla ama adam tam randımanlı yapamadı iki kez gönderdim hatta ve artık üçüncüde iade yapıldı tamir ücreti. O kadar kötü geldi ki kol tamirden dedim ya bunu adam hiç bilgisayara takıp oyun oynamamış mı hiç mi denememiş o derece belli arızası. Sadece kalibrasyon yapıp göndermiş anladığım kadarıyla ama iade konusunda hiç sıkıntı çıkarmadi hatta kendisi teklif etti. Çünkü dediğim gibi iki kez başarısızlıkla sonuçlandı tamir işi.
    Şimdi şunu öğrenmek istiyorum . Gamesir g7 he olanı mı yoksa GameSir Kaleid Flux olar kolu mu almalıyım? Birbirinden üstünlüğü nedir bu iki kolun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• azizsilin A kullanıcısına yanıt

İkisinde aynı teknolojiye sahip . Farkları Kaleid daha yeni model vs kol ışıklandırmalı ve yapilandirılabiiliyor + olarak tuşlar mekanik yani Xbox kolları gibi tuşların sesi çok fazla çıkmıyor . Gamesir G7 se de ise üst kısımdaki kapak değiştirilebiliyor

Bende ki Gamesir Klaid şu sekil . 2. Fotodaki de Gamesir G7 se modeli

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tamam reyiz teşekkür ederim. Büyük ihtimalle gamesir g7 HE, kaleid flux ve 8bitdo üçlüsünden ikisini seçer alırım. 9. Nesile bulaşmam artık kolay kolay. Yeni kol alacaklara da pek tavsiye etmem, kolay arızalanıyor.
    Gamesir g7 pro çıkmış Xbox uyumlu ve kablosuz ve tmr de var yani hall effectten de dana sağlam diyorlar. Ama fiyatı 5 bine yakın. Aynı zamanda 8bitdo ultimate 3 çıkmış, o da 5 bine yakın ama onda tmr yok ve kablolu. Neren o kadar fiyat çekilmiş anlamadım. Forumu da rahatsız etmiş olabilirim. Kol tavsiye isteyenlere de yardımcı olmuşuzdur belki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 10 Eylül 2025; 13:54:4 >
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    fc26 bedava olana kadar çoğu oyuncu oyunu bırakmaz

Fifa 18 - 22 arası deli gibi sabah akşam hatta bir ara kırmıştım iyice kafayı işe uykusuz gittiğim oluyordu FUT yüzüne . Apartmanda küfürler kol fırlatmalar derken baktım hem hatunla hemde apartman sakinleri ile papaz olacağız ciddi ciddi ve üstüne de bebek oldu allaha şükür onun sayesinde oyunu mecburen bıraktım yoksa galiba kafayı yemiş sıyırmış bir birey olarak dolanıyordum :D Bıraktığıma binlercekere şükürler olsun   Ama bu sene oyunu bıraktığımdan beri ilk kez bayağı heyecanlıyım ve bende indirime girince alacağım inşallah ama öyle fut için değil kariyer modunu zaten fc 24 ve 25te de oynadım hala oynuyorum yine kariyer için alacağım 500 600 lere düşünce indirim ile ocak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 10 Eylül 2025; 16:33:56 >

Ben her sene ön siparişte alıyorum %10 indirimle. Eylül'den mayıs hazirana kadar oynuyorum. Bekleyemem öyle 3-4 ay 😁 bir de normal futbol sezonu bittiğinde hiç oynamıyorum. O yüzden hemen alıyorum çıkınca

Fut oynuyorsun o zaman sen hocam

Fut oynamıyorum hocam. Ona çok vakit harcamak gerekiyor. Online Lig oynuyorum, kariyer oynuyorum bir de arkadaşla VS atıyoruz nerdeyse her gün. Her yıl FUT'a başlayacağım diyorum sonra vazgeçiyorum. Bir ihtimal başlayabilirim bu sefer.

anladım hocam iyiymiş.. Fut a aklın varsa başlama bence boşver  

Yok yok başlamıcam 😁

Daha önce tamir ettirdim 6 ay geçmeden tekrar basmamaya başladı.

Bunun gibi bir kol alsam çalışır mı ya da hangileri uyumlu olur acaba? xbox kolundan pek hoşlanmadım, önceden ps4 vardı onunki hiç böyle olmamıştı, şimdiden teşekkürler.

trendyol.com
    Zineets T28 Bluetooth Oyun Kolu Ps4 Ps5 Ve Pc Uyumlu Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/zineets/t28-bluetooth-oyun-kolu-ps4-ps5-ve-pc-uyumlu-wireless-kablosuz-oyun-kolu-joystick-p-893320339?merchantId=150270

• memo7 M kullanıcısına yanıt

Xbox lisanslı gamepad'ler dışıdna hiç bir cihazı görmez. R1 aslında bozulmuyor. O tuşa basan kürdan kadar plastik bir parça kırılıyor. 10'lu paket aldım. Ben kırıldıkça değiştiriyorum.

Lisanslı gamesir, 8bitdo, powerA gibi kablolu gamepad'ler uygun fiyata bulunuyor. Kablosuz da ise ya orijinal alacaksınız yada Elite series ile aynı fiyata Razer gibi markaların ürünlerini alacaksınız.

8bitdo'nun analogların yan yana olduğu pro modelleri de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 12 Eylül 2025; 12:50:51 >

Yanıtınız için teşekkürler, bahsettiğiniz parçaları nasıl bulabilirim acaba, varsa forumda da konusunu bulamadım.

Dediğiniz gibi o parça bozuldukça kendimiz değiştirsek daha mantıklı olur sanırım.

Aliexpress'ten alırsanız ucuza gelir. Buradaki alışveriş sitelerindeki 2 tanesinin fiyatına, kargo ve gümrük dahil 10lu paket alınıyor.

9.nesil yada Series S/X omuz butonu yada RB LB olarak aratacaksınız.

Birde vidaları sökmek için torx8 özel bir tornavida gerekiyor. O da satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 12 Eylül 2025; 15:40:29 >

Orijinalden alıntı: haritaci41

İkisinde aynı teknolojiye sahip . Farkları Kaleid daha yeni model vs kol ışıklandırmalı ve yapilandirılabiiliyor + olarak tuşlar mekanik yani Xbox kolları gibi tuşların sesi çok fazla çıkmıyor . Gamesir G7 se de ise üst kısımdaki kapak değiştirilebiliyor

Bende ki Gamesir Klaid şu sekil . 2. Fotodaki de Gamesir G7 se modeli

Harici harddiski series s/x optimize edilmiş oyunlar icin direk oynama amaciyla kullanabiliyor musunuz? Yoksa one versiyonu için mi kullaniyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 16531654165516561657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.