Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1660. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
33.199
Cevap
395
Favori
1.768.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
154 oy
Sayfa: önceki 16561657165816591660
Sayfaya Git
Git
Giriş

vatandan alınmış 5 ay garantisi kalan bi cihaz var 2 joystickli 15600 yazmışlar 13-14 arası mantıklı olur mu sizce

sarı sitede bi tane buldum yaşadığım şehirden. dolap pek güven vermiyor ama

Güvenli alışveriş yoluyla alırsanız bir farkı yok. Komisyon oranları ve taksit seçenekleri farklı olabilir sadece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• braveyours kullanıcısına yanıt

2 kolu da hiç kullanmadığını, klavye ve mouse'la oynadığını söyledi

• Dediğim gibi piyasasını bilmiyorum. Fiyatlara bir bakın; konsollar kaçtan gidiyor? Kolları kullanmamış olması onları ikinci el olmaktan çıkarır mı sizce? Fiyatı piyasa şartlarına göre değerlendirmek lazım. Ancak konulan fiyata da satılacak diye Bir şey de yok. Fiyat ne kadar gerçekçi buna da bakmak lazım. Önemli olan sizin fiyatını ödeyip ödeyemeyeceğiniz ... Taksitle almayı düşünüyordunuz ; 13-14 çıkarabilir misiniz? Buna göre değerlendirin

• Witcher 3 next geni oynuyorum ama bir sorun var. 10 level civarına geldim, ara sahnelerde takılma oluyor. Yani donma gibi aynı altyazı 2 kere geliyor. Bu durumu yaşayan var mı? Performans modunda oynuyorum. Oyunun başlarında yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kolları şarj etmek için hangi urunu almam lazkm , çift kol var

2100mah ve üstü 4 adet şarjlı pil ve şarj cihazı 2 as 2 yedek oluyor. Çift kol için 6 yada 8 adet olabilir.

• Şu Laptop u aldım . Konsolda Series S de TR olmadığı için oynayamadığım oyunları oynamak için ve Photoshop - Topaz gibi uygulamalarda render için.. Bütçem bu kadarına el verdi. Bu da indirime girmişken en mantıklısı bu laptopdu daha iyi özellikte bu fiyata imkansız yani.

İşimi görür diye düşünüyorum artık bu dediklerimde  

www.hepsiburada.com
    Asus TUF Gaming FX607VU-RL017 Intel Core 5 210H 16GB 512GB Fiyatı
    https://app.hb.biz/M4413UeqW5QH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 26 Ocak 2026; 15:13:15 >

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt

Uncharted Türkçe dublajlı. İlk iş onu oynamak olmalı.

Hatta RPCS3 ile eski oyunlar da bitirilebilir. Ben öyle yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Ocak 2026; 15:26:42 >

Tam da öyle düşünüyorum bende. Ps4 vardı 2 3 sene önce Series x varken o ara god of war falan oynamıştım çok zevk vermişti . ama Uncharted , Tlou , GOW rangrok , Horizon Forbidden West

falan fırsat olmamıştı önce sırayla bunları deneyeceğim inşallah bakalım bu oyunlarda 50 - 60 fps versin yeter zaten bana verir mi bakacağız . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 26 Ocak 2026; 15:43:9 >

• Tianshang kullanıcısına yanıt

GP Batteries Recyko+ 2700 Series AA Kalem ben bunları Kasım/2021 de almışım o gün bu gündür 4 tane pili çevirip çevirip kullandım bana mısın demediler, geçen ay sonu kollarda tutukluk olmaya başladı Xbox kol üzerinden açılmamaya pillerde normalden daha kısa sürede bitmeye başlayınca sanırım dedim bunları ömrü bitti gittim yine aynı marka aynı pilleri aldım ben aldığımda piller full yeşil renkti adamlar renklerini değiştirmiş gümüş yeşil olmuşlar ben hala eski pillerini kullanıyorum düşün o kadar sağlam piller 4 sene olmuş hafta 1 şarj garantim var yaklaşık olarak 200 - 220 döngü belki daha fazla yapmışım tavsiye ederim

Madem Öyle İmza Mimza Yok !!!
  • Tianshang kullanıcısına yanıt

Bende bu var. iki sene önce aldım bana mısın demiyor. Yukarıda arkadaşın dediği tabi mah olarak daha yüksek o daha uzun gider bir tık. ama bu piller 2000 Mah yazıyor kısa gider sanmıştım ama öyle değil mah sanki daha çok gibi gidiyor.

Gp Recyko Pro 2000mah Aa Kalem Nimh Şarjlı Pil 1.2 Volt 6'lı Kart Fiyatları ve Özellikleri

• 5 yıldır hypelanan yeni Fable oyununun son gameplay videosuna bir bakayım dedim, 15 saniyede eledim. Ortaçağ İngiliz köyleri, fakat halkın yarısı siyahi veya Asyalı, oldu canım :) Sonra aşağıdaki tweete denk gelince neden hypelanıp durduğu anlaşıldı zaten. Eski Fable oyunları da woke idi fakat bu bambaşka bir seviye olmuş. Yine paralı incelemelerde puanları havalarda uçuşur tabi, tamamen politik sebeplerle.

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

Meali: Yeni Fable'da, kalçalarını sallayarak bir hanımefendi gibi yürüyen erkek karakter animasyonunu görmüş olabilirsiniz. Ayrıca cinsiyetsiz karakterleri, her yerin siyahi ve Asyalılarla dolu olmasını, iyi & kötü sisteminin kaldırılmış olmasını, ve otistik gibi görünen fakat aslında otistik olmayan, erkeksi dişi karakterimizi de gördünüz. İşte yapımcı ekip. (Şaşırdık mı, hayır)

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

Ragnarök çok iyi kesin denemelisin. Ben Platin kupa için çok kastım kendimi ama 2 tane farklı Boss'u geçemediğim için alamadım. Emülatör ile Unchated 1-2-3 serisini oynayabilirsen kesin denemelisin. 3. oyun Ps3'te Türkçe dublajlı. Hele ikinci oyunda bir açılış sekansı var ki adamlar aşmış kendini.

GOW zaten efsane benim için hocam . İlkini ps4 de oynamıştım hala etkisindeyim seneler geçti. Xbox tarafında da gears 5 var sadece beni etkileyen özel yapım olarak Uncharted 1 2 3 zaman olursa belki ama şimdilik direkt 4 ten başladım ve çok iyi gidiyor :)

• 
Sayfa: önceki 16561657165816591660
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.