Şimdi Ara

Xbox Scorpio hakkında her şey 'Detaylı analiz' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
0
Favori
13.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • spawn3434 kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa sony şu an gayet iyi gidiyor. Her türlü piyasaya da oynar bukalemun gibi renk de değiştirir. Ama oyun fiyatları facia ve hiç de iyiye gitmiyor. Memlekette aral diye bir gerçek varken bu fiyat politikası sürdürülebilir değil adam steam de tekken 7 yi uygun fiyata çıkarıyor araya girip fiyatı değiştiriyor. Fiyat olayı xbox tarafında da rezil ps tarafında da. Efendim indirim bekle seneye fiyat düşer gibi mevzular açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Son model teknolojik ürün alıyorsun oyunları bekleye bekleye yeni nesil geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    dava açılmıştı aral vatan bimeks gibi yerlere ceza vermişlerdi. akıllanmadılar mı hala :) senin dediğin gibi oluyorsa o şekilde zaten zorla oyun alıyor yine çok merak ettiği oyun oluyor adam basıp alıyor parayı. sony bandrolsüz oyunlar daha uygun spotta ki ama onlarda da 2. el cd yi sıfır diye paketleyip satabiliyorlar. devletin vergisi de ayrı tabiki. olan tüketiciye oluyor. yurt dışınıda 30 euroya düşürdüler. neden ben burdaki ürüne 300 tl vereyim yurt dışında 100 tl ye geliyor bana. millet sömürülüyor. emperyalizm işte :)
  • spawn3434 kullanıcısına yanıt
    Aral aynen devam ediyor cezayı da öder fiyatı da yükseltir zararı oyuncu öder. Spot eskiden çok uygundu ama şimdi spotla dr aral kafa kafaya gibi spotun bir anlamı kalmadı hem aral ile spot aynı gün satış yapıyor. 30 dolara düşürme olayının da içinde aral gibi firmaların parmağı var eskiden amazon dan gümrüksüz oyun alabilirken şimdi alınmıyor. Sanki ya aral ya psn ye yönlendiriliyoruz gibi. Tadı kaçtı bu işlerin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    o yüzden diyorum ya bu sonye bir şamar atmak lazım. kendine gelir. inşallah scorpio bir şeyler yapar da biraz etkilerse sony i tedbir almaya başlar. o yüzden xbox iyi olursa bizim işimize gelir. bende indirim gelmeden oyun almıyorum artık. yada çift hesap bulursam alıyorum. 200 tl bir oyun için çok para .
  • spawn3434 kullanıcısına yanıt
    Xbox ın en büyük hatası şu sony ps gibi rakibi pratikte olmayan bir ürüne sanki dakiğiymiş gibi davranıp fiyat konusunda kafa kafaya gitmeye çalışıyor. Bu şımarıklığının sebebi de milyar dolarlık yazılım firması olması ve başka gelirlerinin olması. 1. Olarak konsol fiyatlarında çok uygun fiyatları vermesi lazım 2. Olarak oyunları yarı yarıya çıkarması lazım 3 ex oyunlara önem vermesi gerekiyor. Üstelik xbox abd özelinde çalışıyor artık Türkiye pazarının olduğunu idrak edip ona özel hizmet üretmeliler. Türkçe oyun desteği gibi.

    Ben bu arda ne yaptım xbox one ve ps4 ü sattım. Pro almadım ps nın çıkacak ex oyunları var beklemedeyim şimdilik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 14 Mayıs 2017; 19:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    o dediklerin çok zor bi şey. aslında en güzeli pc indir torrentten ne çıktıysa onu oyna ne para ver ne bi şey. paran varda konsol gireceksin aslında yoksa pek akıl işi değil.
  • spawn3434 kullanıcısına yanıt
    Paran varsa da konsola gireceksin asıl. Koyacaksın yanına 800Hz televizyonu, bak bakalım güzel oluyor muymuş ondan sonra.
    Millet tüm donanımı ekran kartı olarak gördüğünden, etraf kötü tercihlerle dolu. Pazarı olsa, markalar da ona göre ürün sunar. Her firmanın aradığı, hazır pazarının olması. Millet alsa, markalara ballı çörek!
    FreeSync de konsollara geliyor şu yakın zamanda Playstation 5 ve Xbox Scorpio ile. Televizyonlara da standartlaşacağı demek oluyor. Bu gelişme en çok oyunculara yarayacak, çalışan donanımlar yaygınlaştıkça oyun geliştiricileri de pazardan pay kapmak için daha ahım şahım eserlere para yatıracaktır. Bir Dead Space 3 rezaletini önce unuttursalar çok iyi olur.




  • Abicim güçlü olabilir istediği kadar güçlü olsun.Evet bende xbox one almayı düşünüyorum ama bu Sony nin exc lerde xboxu hallaç pamuğu gibi vurup attığını değiştirmez

    Unc Oynabiliyor musunuz yok
    God Of War yok
    HOrizon Zero Down Hayır

    Last Of us gibi bir Şaheser var mı yok?
    Day gone yok?

    Bir tane forza var efsane
    Bir tane gears of War var o kadar gerisi orta seviye oyunlar
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    giden milletin cebinden gidecek :) ilk çıkan çok pahalı olacak teknoloji çünkü herkes hemen alamaz. oyun bence zengine değil düşük bütçeliye hitap etmeli.
  • zaten sorun orda:) o şekilde ex çıakrsa kendisine göre kapışır her türlü sony ile.
  • spawn3434 kullanıcısına yanıt
    Yok ki! OLED ekranlarda akıcılık sorunu var. LCD'ler de bildiğimiz dertlerle geliyor. Koskoca Samsung ve LG iki ayrı patikadan ilerliyor ama varacaklar sonunda aranan kaliteli ürünlere. Şu an fakirin umudu zenginin umutsuzluğu söz konusu bu nedenden dolayı; ekranlar daha gerçekleşmedi ama HDMI ile FreeSync hazır... Panel üreticileri kalite kontrol tasdiğini yakıştırdıklarında ortada tufan gibi FreeSync 2'li televizyonlar olacak vitrinlerde.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    ömrü hayatımda şu fps akıcılık işini anlayamadım. fps düştü ping yükseldi. oynuyorum valla :) donarsa dondu diyorum onun dışında pek sorunum yok hiç.
  • spawn3434 kullanıcısına yanıt
    LCD'lerde bulanıklık, bir miktar akıcılık sorununu gizliyor. OLED'de ise bu yok. 24 Hz - 36 Hz hiç kurtarmıyor ve görüntü geçişi yok. Üstüne 50 milisaniye kadar sabit arayüz gecikmesi var. Ekran 1/500 enstantane ile çalışabildiğinden ve kendi gecikmesi olmadığından görüntü kareleri fotoğraf kamerası flaşı gibi gözünde çakıyor insanın. Yani, öyleymiş. Yabancı kullanıcılardan kulak dolgunluğu...
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    oyun sağlam olsunda :) tüplü tv de bile oynarım.
  • spawn3434 kullanıcısına yanıt
    Last of us a rağmen xboxda karar kıldım çünkü bütçeme daha uygun görüyorum şuan
  • para yoksa alamazsın tabi ki. neye gücün yeterse o. maksat eğlenmek olsun. ama bu vergilerle ülkeden bir şey sahibi olmak çok zor. dar gelirli için zengin zaten hep zengin. zenginler gittikçe zenginleşiyor. fakirler ise fakirleşiyor. gelir sadece şu an zenginler arasında.
  • Red Dead Redemption 2. Real Outlaws Play in Real 4K.
    Sony'nin işi zor. Ortada Crackdown 3 gibi bir gerçek var. Reyiz birde Halo, Forza ve Geow gibi exclerinin single campaignlerini çıkartıp online a ağırlık verecekmiş. Devir online devri. Cipsli ellerle göbeğe şaplatıp gamepadin ırzına geçme devri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 16 Mayıs 2017; 23:55:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty_Dog


    quote:

    Orijinalden alıntı: memo1231

    Ya siz kime ne anlatiyosunuz bırakın sonyde kalan sonyde kalsin.Kavgaya dövüşe gerek yok.3 ayda bir exclusive alsin 5 saatte bitirsin sonra 3 ay oyun beklesin.Ben bi gears of war alip 30 gün oynama süresi ile verdiğim parayi tepe tepe kullanirim.

    3 ayda 7 exclusive oyun çıkti la sen ne konuşuyorsun?

    Sony seni baş mühendis yapmadı mı?Hala daha Buralarda geziniyosun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muratdm M kullanıcısına yanıt
    Valla senin zevkin ne diyim ki 2 kez senaryo bitirdim hala king of the hill modunu oynuyorum.Online a girdiysen hiç oynamadan bozuk para gibi harcarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    İyi olmasa veya begenmesem niye oynıyım?Bence oyun olarak çok büyük bir eksiği yok.En azından bol bol ateş falan ediyosun çatışmaya giriyosun.Az ilerleyip kare tuşuna basıp senaryo izlemiyosun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.