Şimdi Ara

Xbox Scorpio hakkında her şey 'Detaylı analiz' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
13.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Miex kullanıcısına yanıt
    quote:

    Kendinizi seçkin bir oyuncu kitlesi sınıfına koyup, ürün tercihinizi bu yönde kullanmanız bunun gerçek olduğunu kanıtlamaz.


    Arkadaşa verdiğiniz cevap buydu, maksadınız farklı olabilir ama yazdıklarınızdan anlaşılan budur.

    Yıllardır elit oyuncu kavramını, seçkin ortamları nedense hep Xbox forumunda gördüm ben. PS bu ülkede yoğun olarak kullanılan bir cihaz olduğundan çoluk, çocuk belki gözünüze çok batmış olabilir ama o cephede de adam gibi konuşulacak, belli bir oyun birikimi olan kültürlü çok sayıda insan var.

    Benim karşı çıktığım ülkedeki tüm PS kullanıcılarının PS kafeci kültürden gelen, hep PES oynayan, doğum gününde babasının aldığı konsolla millete bağırsak sesi dinleten nerd'lerden ibaret olduğunu sanmak ve bunu devamlı olarak dile getirmek. Muhakkak her konsolun, her platformun kendine göre klas bir oyuncu kitlesi vardır ama bunun sadece bir konsola münhasır olduğunu sanmak hatadır.

    Ki bugün konsolların temsil ettiği oyunların kendisine bakarsanız rekabetçi FPS'lerin en yaygın olduğu, insanların online için özellikle Amerika'da Xbox'ı tercih ettiğini ve bu oyuncu kitlesinin profilini göz önüne alınca ortaya çıkan tabloyu da görecek kadar oyun dünyası hakkında bilginiz olduğunu varsayıyorum.

    Her neyse, umarım bu konsolu 2700 lira gibi bir ücret ödeyerek alan arkadaşlar umduklarını bulurlar.




  • İsteyen istediği konsolu alır,burada yapılan tartışmalar anlamsız.sony türk oyunculara türkçe oyunlar sunabiliyor.İnsanın kendi anadilinde oyun oynaması tabii ki avantaj.xbox ta şu an en güçlü konsolu piyasaya sundu insanların en güçlü konsola sahip olmak istemesi de doğal.Herkes kendi amacına göre karar verir,bu iyi diğeri kötü demek anlamsız ve sığ bir tartışma.
  • Orada verdiğim cevap şunu içeriyor;

    "Siz seçkin oyuncusunuz, exclusiveler nedir ne zaman çıkar tarihlerini bilirsiniz ve hangi konsolu alacağınza buna göre karar veriyor olabilirsiniz ama genelde bu şekilde işlemiyor"

    Yani 10 yıl önce falan burada herkes gençti tabi, Xbox mı PS mi kafa kafaya vururduk herkes bir şeyler savunurdu falan. Siz de eskisiniz biliyorum.
    Şimdi öyle bir şey en azından bizler için yok kim neyi isterse, neyi alabilirse onu alabiliyor. Ben de bir müşteri olarak yukarıda sıralı nedenlerle hala Xbox'u tercih ediyorum.

    Bir üst düzey ekran kartının 1500, ve bir i5 işlemcinin de 1100 TL olduğu yerde bana göre 2700 TL fiyat oldukça makul. Üst düzey bir oyun sistemi almış oluyorsunuz ve sadece işlemci+ekran kartı fiyatına.
  • Miex kullanıcısına yanıt
    Xbox One X tercih meselesidir, beğenenler alıp, keyifle kullanabilir. Ancak MS'un genel politikaları, oyun kütüphanesi benim isteklerimi karşılayacak düzeyde değil, bu yüzden tercih etmem ve tavsiye etmem. Alanlara da hayırlı uğurlu olsun deriz...
  • bende exc. oyunlar olmadan konsolun tutmayacağını düşünüyordum ama xbox one x mükemmel bir konsol olmuş ea access ve game pass sistemleri mükemmel sistemler microsoft phil spencer ında satır aralarında sıkca söylediği gibi servis hizmeti satışına yönelmiş durumda windows 10 dada görüyoruz bunu. Adamlar nerdeyse tüm 360 oyunlarını one a taşıdı hatta ilk xbox oyunlarınıda dahil ediyorlar uçtan uca bir sistem oluşuyor , bence imkanı olan biri ana konsol olarak xbox one x i rahatlıkla tercih edebilir sebep çok, exc. oyunlar içinde imkanınız varsa bir ps4 tutulmalı kenarda ben bu şekilde ilerliyor olacağım. ps4 exc. leri mükemmel kabul ama online tabanlı bir oyun yok yani bu nesile hiç bulaşmamış biri 1 adet ps4 ve tüm exc oyunları alıp 1 ayda bitirebilir geriye oynanacak online altyapısı güçlü multiplatform oyunlar ve oyun sisteminin geleceği oyun kiralama servisleri kalır bunları deneyimlemek içinde xbox one tercihi mantıksız değil.




  • Konsol devri değişti. Artık konsola özel oyunlar değil, güçlü donanım ve buna bağlı olarak yüksek grafikler iş yapıyor artık. Açıkçası ben bu değişime olumsuz bakmaktayım. Konsol alan insanın derdi grafikten çok rahatlık(Sağlam optimize, tek platform) ve özel oyun merakı olmalı. Grafik isteyen fazla para verip daha iyi grafikle, daha çok grafik ayarıyla PC'de oynar zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 8 Kasım 2017; 15:17:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4, Ps4 Pro, Xbox One, S, X, hiç biri daha 1080p'ye ultra detay, ultra kaplama, ultra kenar yumuşatma, ultra AF basamıyor.
    Daha 1080p'nin içini dolduramazken, hem pro, hem x oyuncuların cüzdanını yolmaktan başka hiç bir işe yarayan projeler değildir.

    Mesele 4k oynatmaksa, açsın sana tetrisi, zuma deluxe'u 4k, al oyna, mesele o 4k'nın içini doldurabilmek.
    Tablet işlemcileriyle geçti koca bir konsol nesli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkaakco

    Konsol devri değişti. Artık konsola özel oyunlar değil, güçlü donanım ve buna bağlı olarak yüksek grafikler iş yapıyor artık. Açıkçası ben bu değişime olumsuz bakmaktayım. Konsol alan insanın derdi grafikten çok rahatlık(Sağlam optimize, tek platform) ve özel oyun merakı olmalı. Grafik isteyen fazla para verip daha iyi grafikle, daha çok grafik ayarıyla PC'de oynar zaten.

    hocam pc de sonu yok bu işin gerçetekn, gerçi konsolda da işin boku çıktı yenilenen konsollarla falan ama yine bir nebze mantıklı, geçen ay 1080 ti aldım 3800tl ödedim witcher 3 oynuyorum oyun herşey full 90 fps de akıyor ama abuk sabuk çok nadirde olsa drop oluyor ekran kartı driverınımı sileyim , oyunumu sileyim bunlarla uğraşmak artık yoruyor 3800 tl verdim bir heves pc de oyun oynamak için 1 ay dayanabildim satıyorum şimdi zarar ederek kartı konsol keyfi alışkanlık yapıyor.




  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Bu açıdan bakınca Switch'in başarısını nasıl yorumluyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Bu açıdan bakınca Switch'in başarısını nasıl yorumluyorsunuz?

    switch bu konsolların rakibi değil dostum handheld katergoride bu yüzden rakipsiz müthiş bir cihaz 720p tv de zelda oynamak için kimse switch almaz handheld olarak ama insanın içini ısıtıyor düşüncesi bile, wii u nun başarısızlığını nasıl açıklıyorsun sorusu gelir bunun üzerine, adamlar çağdışı donanımla ev konsolu yaptı okadar boka battıki tahhüt ettiği exc. oyunları bile sonraki nesille birlikte çıkardı bok yoluna gitmesinler diye sonrada en iyi bildiği işi yapıp handheld e devam etti switch ile çokta güzel oldu.
  • WiiU'nun başarısızlığı ardında çok kötü yönetilmiş bir tanıtım kampanyası dışında çıkmayan oyunlar, çıkan oyunların düşük kapsamlı oyunlar olması gibi bir çok sebep var. Switch tüm bu sorunlardan arındırılmış bir konsoldur ve bu nesil konsolların rakibidir. Konsollarda nesil kavramını belirleyen tek şey "güç" değildir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    WiiU'nun başarısızlığı ardında çok kötü yönetilmiş bir tanıtım kampanyası dışında çıkmayan oyunlar, çıkan oyunların düşük kapsamlı oyunlar olması gibi bir çok sebep var. Switch tüm bu sorunlardan arındırılmış bir konsoldur ve bu nesil konsolların rakibidir. Konsollarda nesil kavramını belirleyen tek şey "güç" değildir...

    hocam ne tanıtımı ne yönetimi kötü konsol işte satmadı wii u , satmayıncada oyun çıkartıp ziyan etmediler bir süre sonra, kısır döngü. konsola azda oyun çıkmadı kütüphanesi fena değil hala ama ölü doğmuş bir cihaz, switch kullanıyorum çok güzel alet ama el konsolu olduğu için cazibesi olan bir cihaz bu yüzden kategori olarak mevcut konsollardan ayrılıyor güçlü güçsüz kıyaslaması yapmıyorum el konsolu olarak gayet güzel güçlü bir cihaz ekran kalitesi harika. Switch güçsüz ama iyi oyunları olduğu için satan bir cihaz değil, el konsolu katergorsinde güçlü, rakipsiz ve iyi oyunları olduğu için satan bir cihaz bence. 5 yıl önce çıkmış skyrim i tekrar bir ev konsolunda 720p oynamak için düşünürsün, ama elde, metroda, açık havada bir bankda skyrim oynamak herkesi heycanlandırır , adamlar güzel yaratıcı farklı birşey koydular ortaya ve satıyorlar, switch öyle düşündüğünüz kadar sorunsuz arındırılmış bir cihaz değil ayrıca eksiklikleri çok, kütüphanesi yeni çıkan oyunlarla zenginleşti biraz ama hala çok yetersiz, online sisteme falan girmiyorum bile mevcut konsollardaki sosyal entegrasyonun yakınında bile değiller umarım gelişir daha iyi olur ama mevcutta bir el konsolu için iyiler rakipsizler,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Ps4, Ps4 Pro, Xbox One, S, X, hiç biri daha 1080p'ye ultra detay, ultra kaplama, ultra kenar yumuşatma, ultra AF basamıyor.
    Daha 1080p'nin içini dolduramazken, hem pro, hem x oyuncuların cüzdanını yolmaktan başka hiç bir işe yarayan projeler değildir.

    Mesele 4k oynatmaksa, açsın sana tetrisi, zuma deluxe'u 4k, al oyna, mesele o 4k'nın içini doldurabilmek.
    Tablet işlemcileriyle geçti koca bir konsol nesli.

    One X'in 1080p'de bu dediklerinizi yapamadığını söylemek sadece komik olur.

    RX480'e çok benzer bir GPU var içinde, ve konsolda PC'deki benzer donanıma göre alınan verim genelde x2 olur. Bunu da ben söylemiyorum, bugüne kadar pek çok developerdan dinledim, makalelerinde okudum.




  • Bir arkadaş üstün körü kendince inceleme yapmış onları kopyalayıpp yapıştırmak yada düzenlemek ile uğraşmak istemedim aynı zamanda sitede xbox one x hkkında konuşan xbox patronunun da bir röportajı var bakabilirsiniz bence adam tartışmaya son noktayı koymuş.
    https://teknosistan.com/xbox-one-x-hakkinda-bilmeniz-gereken-hersey/
  • One X'in satışları ne alemde onu merak ediyorum, ilgi ne boyutta acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Ps4, Ps4 Pro, Xbox One, S, X, hiç biri daha 1080p'ye ultra detay, ultra kaplama, ultra kenar yumuşatma, ultra AF basamıyor.
    Daha 1080p'nin içini dolduramazken, hem pro, hem x oyuncuların cüzdanını yolmaktan başka hiç bir işe yarayan projeler değildir.

    Mesele 4k oynatmaksa, açsın sana tetrisi, zuma deluxe'u 4k, al oyna, mesele o 4k'nın içini doldurabilmek.
    Tablet işlemcileriyle geçti koca bir konsol nesli.

    XboX da 1080p tv de tüm oyunlar Supersample ve 16xAF default tur...Patch vs ye gerek olmadan...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.