Şimdi Ara

1080p akıcı RDR 2 için XBOX ONE X mi SERİES S mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,


    Benim sorum şu şekilde elimde GTX 1650ti 16gb ram olan sistemin olmasına rağmen PC'de performans konusunda zorlayan bir oyun olduğu için RDR2'de istediğim verimi alamadım ve gerçekten oyunu çok seviyorum en sonunda evi arabayı satıp kendime RTX2080 sistem alacağım   bu yüzden konsola geçiş yapmak istiyorum.


    Sorum şu şekilde olacaktı RDR2 'yi gerçekten 144 hz bir monitörde 60 fps akışkan bir şekilde oynamak istiyorum. Xbox one x fiyat olarak daha uygun olduğu için yeterli midir gerçekten oyunu akıcı bir şekilde oynayabilir miyim 1080p olarak 4k'da tv veya monitöre zaten sahip değilim. Series S 1080p üzerinden oyun için kaç FPS sağlamakta ve PC ile karşılaştırıldığında Ultra oyun ayarlarına mı sahip yeni nesil olduğu için? Series X alacak maddi durumum yok o yüzden Sadece S ve One X karşılaştırmak istedim.


    Son olarak pandemi döneminde zor biliyorum ama Series S veya Series X test edebileceğim teknoloji mağazaları vs mevcut mudur şuan İstanbul'da ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnique -- 18 Kasım 2020; 21:15:24 >







  • Konsollarda 30 fps çalışıyor RDR2

  • series s’te şu an rdr one s çözünürlüğünde oynatıyormuş, yani 1080p değil. s|x güncellemesi gelirse series s’te daha performanslı olacağını düşünüyorum ve çözünürlüğü iyileşmiş olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: first9

    series s’te şu an rdr one s çözünürlüğünde oynatıyormuş, yani 1080p değil. s|x güncellemesi gelirse series s’te daha performanslı olacağını düşünüyorum ve çözünürlüğü iyileşmiş olur.

    Yanıt için teşekkürler çözünürlük aynı anladım fakat grafik ayarları olarak da mı xbox one x ile aynı ? Hiç bir gelişim ve optimizasyon yok mu şuana kadar yeni nesilde yani RDR2 açısından?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tecnique

    Yanıt için teşekkürler çözünürlük aynı anladım fakat grafik ayarları olarak da mı xbox one x ile aynı ? Hiç bir gelişim ve optimizasyon yok mu şuana kadar yeni nesilde yani RDR2 açısından?



    Alıntıları Göster

    çözünürlük düşük olduğu için hafiften bulanıklık varmış. yeni nesil için güncelleme gelmedi daha rdr2’ye.


    güncelleme gelesiye kadar one x görüntü olarak daha iyidir, güncellemeden sonra series s daha iyi olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rockstar ne zaman güncelleme getirir yeni nesil için allah bilir. Getirse bile series s, rdr 2 için pc gibi full ayarlarda 1080p'de 60 fps vermeyebilir.

    Sadece bu oyun için de konsola bu kadar para verilmez bence, cpu, ram falan yeterliyse and 5700 serisi bir kart high-extreme ayarlarda pc de 1080p'de 60fps verir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Soul

    Rockstar ne zaman güncelleme getirir yeni nesil için allah bilir. Getirse bile series s, rdr 2 için pc gibi full ayarlarda 1080p'de 60 fps vermeyebilir.

    Sadece bu oyun için de konsola bu kadar para verilmez bence, cpu, ram falan yeterliyse and 5700 serisi bir kart high-extreme ayarlarda pc de 1080p'de 60fps verir

    Hocam cpu ram yeterlide elimdeki laptop maalesef değişim yapamıyorum. Ayrıca belirttiğiniz ekran kartı şuan 4000-5000 tl bandında , Series S yurtdışı gelme cihazı zaten 4700tl tr fiyatı şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnique -- 19 Kasım 2020; 3:43:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecnique kullanıcısına yanıt

    Series S in performansının abartılacak bir tarafı yok. Göstermelik zayıf bir ray tracing dışında 1650 ti den çok fazla artısı olmaz.

    Series S mesela valhallayi da 1080p ye yakın bir çözünürlükle 30fps oynatıyor, grafik ayarları da (gölgeler vs.) kısılmış şekilde. Dinamik çözünürlük kullandığı için gökyüzüne bakmak gibi boş hareketsiz sahnelerde sadece 1440p yi biraz geçebiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi board728 -- 19 Kasım 2020; 5:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • One X'te oyunu oynadım, gayet tatminkardı. Sadece rdr için alıyorsanız ve ssd olsun hızlı yüklensin fetişiniz yoksa series s'e o kadar para vermeye gerek yok. 2500 tl civarına ikinci el bir one x işinizi görecektir. Sıkılır, başka oyun oynamaz da satmaya karar verirseniz de zarar etmezsiniz en azından.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevgili ps fanı, optimizasyon özürlüsü oyun çıkmış bir adet heryerde onu paylaşıp duruyorsun. 4k 60 oynatıp 2k 60 oynattığı oyunlarda var. bekleyin bir güncellemeleri ve yeni nesil oyunları ozaman görürsünüz. 2k 30fps de rtx açık oyun oynatan konsol bu.

  • Bu oyunu hem ps5 hemde xbox series x 1440p de hatta daha aşağı çözünürlükten upscale ediyor.

    Screen tearing , frame drop ne ararsan var 2 konsolda da.


    Series s ise 1080p ile 1440k arasında native çözünürlükte 30fps çalıştırıyor ama üstteki sorunların hiçbiri yok.

    Zaten series x'in 1440k 60 fps zar zor verdiği oyunda series s'in 1080p - 1440p arasında 30fps'den fazlasını veremez.


    Oyun düzgün bir optimizasyona sahip olsa series s rahatlıkla 1080p'de 60fps verebilir.

  • Keyless K kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten kararımdan döndüm yeni nesil konsolda hala 30 fps oynandığını duyunca. Şuan oyunda kendi sistemimle mediumda 40-65 arası fps alıyodum. Oyun ayarlarımı ultra high arası ayarladım çünkü oyun grafikleri gerçekten muazzam farkediyor , düşük fps alıcağımı biliyodum o yüzden RTSS ile pc’yi 37 fps sabitledim göz alışınca oyun akıcı geliyor 60 fps’le çok da fark yok. Sadece mouse kullandığım için konsollar kadar akıcılığı vermiyor. O sorunuda gamepad’im olsa oyun daha akıcı gelebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.