Şimdi Ara

• XBOX ONE - TÜM DETAYLAR [Donanım/Anakart/Konsol/Gamepad] • (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
7
Favori
10.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoDoubt915

Bildiğin kadarıyla gömülü bir kinect sistemi var. 720p kameraya sahip. Eğer 300$ gibi bir fiyattan satılırsa 720p 60FPS benim için sorun olmaz. Yalnız dijital olarak Xbox oyunlarını satan bir mağaza var mı? Aral'a baktım, o fiyatlar nedir öyle ya.

Gömülü değil ekstra aparat olarak geliyor ve 1080p kamera.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Bildiğin kadarıyla gömülü bir kinect sistemi var. 720p kameraya sahip. Eğer 300$ gibi bir fiyattan satılırsa 720p 60FPS benim için sorun olmaz. Yalnız dijital olarak Xbox oyunlarını satan bir mağaza var mı? Aral'a baktım, o fiyatlar nedir öyle ya.

Uykusuzum. Sanırım yanlış okudum. Ama herhalde ses alıcısı vardır.
  • Kutudan çıkacaksa Kinect, muhim değil..Muhtemelende öyle olacak...

Ayrıca oyunları daha görmeden hardcore a hitap etmiyor ne demektir, nasıl yorumlar yahu

Üstelik dün Forza Motorsport 5, Remedy oyunu ve COD GHosts gibi 3 tane hardcore oyun gösterilmişken hemde
  • BLU ray in haklarına sony mi sahipti eger öyleyse ms sonye iyi para ödemi,ştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Kinect standart olacak sanırım. Bakalım fiyatını nasıl etkileyecek? Belki kinect masrafını çıkartmak için ram ve ekran kartı için ekonomi yapmak zorunda kalmış olabilirler.

Muhtemelen.

Ama şunda hemfikiriz ki Xbox One en azından şu haliyle hiç bir hardcore oyuncuya hitap etmiyor.

Yersiz bir mesaj olmus. Casual anlamda bir tane bile oyun gosterilmemisken, "Xbox One'a hardcore dan cok uzak" demek cok yanlis..

Donanim olarak kagit uzerinde Ps4'un gerisinde denilebilir.
    Multimedya ozellikleri fazla denilebilir.
    Hatta tasariminin kotu oldugu bile soylenebilir.

Ama dunku sunumdan yola cikarak Xbox One'in hardcore'dan uzak oldugunu dile getirmek, tarafsiz birinin yapacagi bir yorum degil. Ustelik tanitilan oyunlardan bazilari: Forza 5, Cod: Ghost, Ea Sports (Fifa, Nba...), Quantum Break..

Microsoft kendi diyor zaten yüksek grafikleri hedeflemedik diye. Hardcore oyuncu ise daha çok grafiğe önem verdiği için bunu söylüyorum.

"We purposefully did not target the highest end graphics. We targeted it more as a broad entertainment play."

http://www.viddler.com/v/10738ac4?secret=81714898

5:43

Ayrıca yabancı forumları, makaleleri oku istersen. Her 10 kişiden 9 u casual demiş Xbox One'a.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

quote:

Uykusuzum. Sanırım yanlış okudum. Ama herhalde ses alıcısı vardır.

Tabiki
  • Açık konuşmak gerekirse grafikler çokta önemli değil. Donanım haber olarak bir Live grubu oluştururuz. Gayet zevkli olur. Oyunlarda 1080p@30FPS ve 720P@60FPS seçimini biz yapabilsek çok güzel olur aslında. Şu anda ben HD3000 kullanıyorum. Oynamak istediğim tek oyun BF4. Yakın zamanda ise bir tek Dishonored hoşuma gitmişti. Hile derdi de yok. Şu anda kafamdaki tek soru klavye ve fare bağlanabilir mi? Hiç gamepad daha iyi demeyin. Fareyi alırsam öttürürüm gamepad ile oynayanları.
  • tartismalarin akisini ozetliyorum, o kadar sayfa okumaya gerek yok;
    3-4 tane ps bolumunden fanboy gelir ve ortaya bombayi birakir
    2-3 dk sonra eski xboxcu yeni psciler durumu onaylayan mesajlar atar
    5-10 dk sonra xbox fanatigi asiklar 800 karakterlik uzun cevaplar verirler
    10-15 dk sonra sbs cocuklari ps forever tarzi mesajlar atmaya baslar
    15-20 dk sonra xboxcular sbscilere de laf anlatmaya calisan mesajlar atarlar
    20 dk sonra da bu mimli 3-4 ps fani yeni bombalar getirir ve fenomen basa sarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım kısmına takılmayın o kadar, önemli olan mevcut donanımı verimli kullanabilmek, iki konsol arasında büyük fark olacağını sanmıyorum. Tek canımı sıkan, Genel olarak oyun grafik gelişimi konusunda konsollar kaliteyi aşağı çekmeye devam edecek gibi görünüyor, ben daha büyük bi sıçrama bekliyordum, en azından mevcut PC grafiklerine meydan okuyacak bir seviyede olmalıydılar. Umarım E3'te yanılırız bu konuda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Kinect standart olacak sanırım. Bakalım fiyatını nasıl etkileyecek? Belki kinect masrafını çıkartmak için ram ve ekran kartı için ekonomi yapmak zorunda kalmış olabilirler.

Muhtemelen.

Ama şunda hemfikiriz ki Xbox One en azından şu haliyle hiç bir hardcore oyuncuya hitap etmiyor.

Yersiz bir mesaj olmus. Casual anlamda bir tane bile oyun gosterilmemisken, "Xbox One'a hardcore dan cok uzak" demek cok yanlis..

Donanim olarak kagit uzerinde Ps4'un gerisinde denilebilir.
    Multimedya ozellikleri fazla denilebilir.
    Hatta tasariminin kotu oldugu bile soylenebilir.

Ama dunku sunumdan yola cikarak Xbox One'in hardcore'dan uzak oldugunu dile getirmek, tarafsiz birinin yapacagi bir yorum degil. Ustelik tanitilan oyunlardan bazilari: Forza 5, Cod: Ghost, Ea Sports (Fifa, Nba...), Quantum Break..

Microsoft kendi diyor zaten yüksek grafikleri hedeflemedik diye. Hardcore oyuncu ise daha çok grafiğe önem verdiği için bunu söylüyorum.

"We purposefully did not target the highest end graphics. We targeted it more as a broad entertainment play."

http://www.viddler.com/v/10738ac4?secret=81714898

5:43

Ayrıca yabancı forumları, makaleleri oku istersen. Her 10 kişiden 9 u casual demiş Xbox One'a.

Hardcore oyuncu "daha cok" grafige onem vermez, boyle bir sey yok. İki tene casual olmayan oyundan, hangisinin grafigi daha iyiyse; " o daha cok hardcore." mu diyecegiz? Hardcore ile ilgili kisa bir arastirma yapmani, bu konu ile ilgili bilgilerini gozden gecirmeni tavsiye ederim.

Casual olarak aciklanan bir tane bile oyun yokken ve gosterilen oyunlar hardcore agirlikli iken, Xbox One'a hardcore'dan uzak demek, tarafsiz birinin yapacagi yorum degil.

Dunku sunumu butun olarak ele alip, Xbox One "Casual kitleye hitap ediyor." diyenleri dikkate almamak lazim. Cunku isin asli oyle degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• First comment (main) is awesome
  • 360'daki en büyük sıkıntılardan biri, kulaklık ve gamepad arasındaki kabloydu. Bunun hakkında bir açıklama yapıldı mı? Bluetooth kulaklık ile böyle sıkıntı yoktu ama, Sharkoon gibi kulaklıkları yine gamepade bağlamak zorundaydık. Umarım One'da böyle bir zorunluluk yoktur. Resimlere göre olmayacak ama, yine de sorayım dedim.
  • Bazı insanların hala 60 fps 720p oyun oynamayı kabul edebildiğini görünce firmaların neden bu donanımlarla geldiğini anlıyorum.
  • Donanım tartışmalarının içine yine online sistem ve oyunlardan alınan keyif gibi son derece subjektif olgular yerleştirilmeye çalışılmış xbox fan'ı arkadaşlar tarafından. Oysa teknik açıdan olaya bakmamız lazım. Çünkü henüz ortada oyun falan yok. Kağıt üzerinde tüm veriler ps4'ün üstünlüğünü hem de tartışılamayacak derecede ortaya koyuyor. Buna karşılık xbox çok yaratıcı oyunlarla insanların gönlünü çelebilir elbette ama bu başka bir konu. Şahsen ps3 kullanmış ve şu an hala xbox360 kullanan birisi olarak her iki konsol da beni pek heyecanlandırmadı. Çünkü donanımları beklentilerimin altında. En başta tablet işlemcisiyle konsol çıkarmaları tam bir saçmalık. Ama yükselen trend ucuz mobil sistemlerde ucuz oyunlar olduğu için rekabet edebilmeleri maliyet odaklı çalışmalarına bağlıydı. Bu yüzden pahalı ve süper bilgisayar tadında konsolların devri kapandı. Microsoft'un oturma odası eğlence sistemine yönelik çalışmaları da bu doğrultuda mantıklı aslında (her ne kadar eski bir oyuncu olarak memnun olmasam da). All in one sistem olarak kablo ve cihaz karmaşası istemeyen daha casual oyuncular pekala bu sisteme yönelebilirler. Bu nintendo'nun devasa pastasından pay kapmak demek. Ama bir ihtimal daha güçlü bir A7 işlemci ve bir oyun kolu eklenmiş ve 100-150 dolardan satılacak bir apple tv aniden ortaya çıkıp xbox one'ın tabutuna çiviyi çakabilir. Çünkü temelde donanım olarak xbox daha üstün olsa bile hitap ettikleri kitle aynı olacaktır. Ve bu kitle oyundan aldığı zevke bakar, grafiğe değil. Diğer yandan ps4 bir parça daha yüksek sistemiyle ve birkaç güzel ex oyunla yaşamını sürdürebilir. Ancak acı da olsa kabul etmek lazım, oyun konsollarının altın çağı sona erdi. Devir mobil devri, her haltı anında paylaşma devri. Ps4 deki paylaşım butonu bile durumu ortaya koyuyor aslında. Eğlenmeniz yetmiyor, bunu birilerine göstermeniz lazım..

• quote:

Açık konuşmak gerekirse grafikler çokta önemli değil. Donanım haber olarak bir Live grubu oluştururuz. Gayet zevkli olur. Oyunlarda 1080p@30FPS ve 720P@60FPS seçimini biz yapabilsek çok güzel olur aslında. Şu anda ben HD3000 kullanıyorum. Oynamak istediğim tek oyun BF4. Yakın zamanda ise bir tek Dishonored hoşuma gitmişti. Hile derdi de yok. Şu anda kafamdaki tek soru klavye ve fare bağlanabilir mi? Hiç gamepad daha iyi demeyin. Fareyi alırsam öttürürüm gamepad ile oynayanları.

O zamanda ortada bir haksızlık durumu oluyor.İlla keyboard+mouse oynamak istiyorsun git PC'nde oyna.Konsol bu kullanacaksın o gamepadi.He öttürürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahatma Gandhi

quote:

Açık konuşmak gerekirse grafikler çokta önemli değil. Donanım haber olarak bir Live grubu oluştururuz. Gayet zevkli olur. Oyunlarda 1080p@30FPS ve 720P@60FPS seçimini biz yapabilsek çok güzel olur aslında. Şu anda ben HD3000 kullanıyorum. Oynamak istediğim tek oyun BF4. Yakın zamanda ise bir tek Dishonored hoşuma gitmişti. Hile derdi de yok. Şu anda kafamdaki tek soru klavye ve fare bağlanabilir mi? Hiç gamepad daha iyi demeyin. Fareyi alırsam öttürürüm gamepad ile oynayanları.

O zamanda ortada bir haksızlık durumu oluyor.İlla keyboard+mouse oynamak istiyorsun git PC'nde oyna.Konsol bu kullanacaksın o gamepadi.He öttürürsün.

1. Sende kullan fare dostum haksızlık falan yok. FPS oyunu gamepad ile oynanırsa ortalıkta zombi gibi koşan ve nişan alamadığı halde ateş açan adamlar görürsün.
    2. Gamepad ile fare kullanan birine karşı koyamazsın. Belki gidip kafede oynayan veletleri yenersin ama server'lara girersen adamı saniyede nasıl zımbaladıklarını görürsün.

• Beyler herkesin durumu sizin kadar iyi değil. Öğrenciyim ve ucuz olduğu sürece almayı düşünüyorum. 300 dolardan çıkacak bir ürün sonuçta ne bekliyordunuz anlamadım. İlk parti 1000TL'den satılır. Sonra ise 750TL gibi bir fiyata düşer ki bu fiyata bundan daha iyi performans veren bir bilgisayarda toplanamaz. Xbox sadece Amerika'da satsa kurtarır, Apple TV sorun olmaz onlar için.

NOT : Xbox fan değilim. Bu güne kadar 6 saat konsolda oyun oynamışımdır.
    NOT 2 : Klavye, fare takılırsa LOL gibi oyunları da oynayabiliriz. Güzel olur umarım destek gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDoubt915 -- 22 Mayıs 2013; 16:29:33 >
  • quote:

quote:

quote:

1. Sende kullan fare dostum haksızlık falan yok. FPS oyunu gamepad ile oynanırsa ortalıkta zombi gibi koşan ve nişan alamadığı halde ateş açan adamlar görürsün.
    2. Gamepad ile fare kullanan birine karşı koyamazsın. Belki gidip kafede oynayan veletleri yenersin ama server'lara girersen adamı saniyede nasıl zımbaladıklarını görürsün.

Şakamısın ?

Bişey çıkarırsın umarım bu videolardan.Nişan alamadığı halde ateş açanlarmış

• XBOX ONE - TÜM DETAYLAR [Donanım/Anakart/Konsol/Gamepad] •

• Sunum tartışılır donanım tartışılır ama bence tasarım konusunda sırf eleştirmiş olmak için birşeyler yazan çok insan var.PS4 tanıtıldığında hiç sanmıyorumki incecik kibar bir alet olsun.Bunlar artık güçlü "kutular" bakın sağ tarafta full hava boşlukları var belli ki ısı tahliyesi için çok geniş alanlara ihtiyaçları oldu.

Aynı araba gibi elektronik aletlerdede keskin hatları daha çok seviyorum ve kesinlikle Xbox One güzel görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şakamısın ?

Bişey çıkarırsın umarım bu videolardan.Nişan alamadığı halde ateş açanlarmış

Cidden herkesi bunlar gibi zannediyorsun ama değil. Başka videolara da bak istersen. PC'de ise en acemi adam bile rahat nişan alır. Muhtemelen sende o kadar iyi değilsin. Mouse kullanan daha üstündür boşuna uğraşma.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.