Şimdi Ara

• XBOX ONE - TÜM DETAYLAR [Donanım/Anakart/Konsol/Gamepad] • (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
7
Favori
10.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılıyorum. Tasarım benimde hoşuma gitti. Zaten W8 teması da çok hoşuma gitmişti. Performansı eleştiriyorlar ama iki oyun daha fazla güç istiyor diye maliyeti 100-150$ artırmak saçma olurdu. 750TL'ye eşdeğer performans veren bilgisayar toplanamaz. Benim beklentim seneye 20nm'lik üretim sürecini kullanan yongalar ile yeni bir versiyona başlamaları. Zaten hazırlık bir sene sürer ve iki sene içinde yeni bir konsol çıkmış olur.
  • İlk sayfaya eklediğim yeni görsele göre AnandTech konsolun 28nm ile üretildiğini yazmış.

http://www.anandtech.com/show/6972/xbox-one-hardware-compared-to-playstation-4
  • Üstünse git pc'de oyna.Pc kafası ile konsol bölümüne gelip, yıllardır konsolcuların kullandığı gamepadi karalama.Gamepadler konsollar ile beraber doğmuştur.Öyle de devam edecektir.Biz gamepadlerimizden memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 22 Mayıs 2013; 16:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Üstünse git pc'de oyna.Pc kafası ile konsol bölümüne gelip, yıllardır konsolcuların kullandığı gamepadi karalama.Gamepadler konsollar ile beraber doğmuştur.Öyle de devam edecektir.Biz gamepadlerimizden memnunuz.

Bir şey demedim ama FPS oyununda da fare kullanalım. Geri kalan oyunlarda anladım neyse de. Mesela BF'de araç kullanırken gamepad daha iyi kabul ama farede genelde iyi. Zaten bildiğim kadarıyla Xbox 360 ve PS3'de takılabiliyor. Umarım buda destekler. Madem gamepad daha iyi o zaman endişelenmenize gerek yok. Konsol oyuncularına laf söz anlatılmıyor zaten.

@tinuviel
    Aynen bende etrafta 28nm yazdığını gördüm. DH'de ise 40nm diyor. Canlı yayına fazla dikkat etmedim. Acaba hangisi doğru. Ama ben 40nm olacağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDoubt915 -- 22 Mayıs 2013; 17:03:24 >

• Önceki nesilin en büyük kabusu olan port olayı artık ölüyor dünden beri o kadar çok olumsuz şey konuşulduki aslında önümüzdeki müthiş potansiyeli konuşamıyoruz.İki konsolun mimarisi artık neredeyse aynı,yapımcılar konsolları çözmekle uğraşmayıp direk olarak grafiklere yüklenebilecekler.Multiplatform oyunlarda bile konsolların sınırlarının zorlandığını göreceğiz artık.

With the same underlying CPU and GPU architectures, porting games between the two should be much easier than ever before. Making the situation even better is the fact that both systems ship with 8GB of total system memory and Blu-ray disc support. Game developers can look forward to the same amount of storage per disc, and relatively similar amounts of storage in main memory. That’s the good news.
  • Alakasız olacak ama elektrik kablosunda tuğla var mı yine?
  • Bende diyorum ki ,fps oyunlarında gamepad ile oynamayı beceremiyorsan, konsolda hiç kasma, pc'ye devam et.Klavye mouse'un gamepade göre tek bir avantajı var.O da mouse harketinin hassasiyeti ve hızıdır.Başkada bir avantajı yoktur.Gamepadde her tuş elinin altındadır.Misal el bombası atacam diye iki saat klavyedeki gibi tuş aramazsın.Tuş kullanım kolaylığı açısından daha iyidir.Ayrıca gamepadde, titreşim özelliği vardır.Ateş ettiğinde kol titrer, daha gerçek bir deneyim sunar.Ayrıca ben battlefield 3'ü, pc'de gamepad ile oynuyorum.Mouse kullananları karşı ezilmedimde.Baya da bir kill'im var. O yüzden geçelim şu bayatlamış gamepad ile fps oynanmaz zırvalıklarını.Oynayamayan varsa, o kendi beceriksizliğidir.O kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bende diyorum ki ,fps oyunlarında gamepad ile oynamayı beceremiyorsan, konsolda hiç kasma, pc'ye devam et.Klavye mouse'un gamepade göre tek bir avantajı var.O da mouse harketinin hassasiyeti ve hızıdır.Başkada bir avantajı yoktur.Gamepadde her tuş elinin altındadır.Misal el bombası atacam diye iki saat klavyedeki gibi tuş aramazsın.Tuş kullanım kolaylığı açısından daha iyidir.Ayrıca gamepadde, titreşim özelliği vardır.Ateş ettiğinde kol titrer, daha gerçek bir deneyim sunar.Ayrıca ben battlefield 3'ü, pc'de gamepad ile oynuyorum.Mouse kullananları karşı ezilmedimde.Baya da bir kill'im var. O yüzden geçelim şu bayatlamış gamepad ile fps oynanmaz zırvalıklarını.Oynayamayan varsa, o kendi beceriksizliğidir.O kadar.

Gamepad ile bizde oynarız uğraştıktan sonra. Hem uğraşmak istemiyorum hemde klavye ve fare her koşulda FPS'de üstündür. 15 yıldır bilgisayarda oynarım(23 yaşındayım) daha bomba atmak için tuş aradığımı hatırlamıyorum. Bütün bilgisayar oyuncuları klavye kullanmanın ne kadar basit olduğunu bilir. Ben G3 piyade tüfeğiyle ateş ettim oyun kolu titremesi genelde saçma geliyor çok önemsiz bir tepki benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDoubt915 -- 22 Mayıs 2013; 17:18:25 >

• Uğraşmak istemiyorsan, pc'de tam gaz devam.
  • 40 nm ile 28 nm'nin farkı nedir? Birde XO'da 32mb eSRAM diyor? Bu ne gibi bir işe yarar ki?
  • Beyler bu arada MS kaç GFlops olduğunu duyurdu mu? Belkide IGP 7xxx serisine değilde 8xxx serisine aittir ve bu yüzden gecikme yaşanmıştır. Bu sayede PS4 IGP'si ile yarışabilir. Ayrıca DDR3 bellek kullanıyor doğrudur ama SRAM kullanıyor ki bu sayede GDDR5 belleklere yaklaşabilir Xbox. Teknik konulardan çakmayan insanlar konuşmasınlar. Cehaletlerini millete bulaştıracaklar. Ayrıca Xbox'u seçmemin sebebi W8 tasarımına benzemesi ve Kinect'tir. PS4 fanları kumda oynasın.

@gt_55

Xbox ve fare ile tam gaz devam edeceğim merak etme. Tabi sadece BF4'te zaten geri kalan oyunlar ilgimi çekmiyor. Öğrenci olmasam bilgisayar alırdım ama ne yapalım kötü konsollara kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDoubt915 -- 22 Mayıs 2013; 17:27:28 >

• Rüyanda devam edersin.
  • tuğla yok bu sefer kasa içinde olucak o
  • Gamepad bana kesinlikle daha zevkli geliyor klavye+mouse a nazaran. Asla vazgecmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Gamepad bana kesinlikle daha zevkli geliyor klavye+mouse a nazaran. Asla vazgecmem.

Hocam ben çok kötü demiyorum. İnsanlar vazgeçsin de demiyorum. Sadece fare ve klavye FPS'de daha üstündür diyorum. Adamlar küfretmişim gibi karşı çıkıyor. Birde RPG oynamayıda severim. Klavye ve fare ilaç gibi gelir.
  • Multiplayer Fps oyunlarında mouse daha hızlı olacağı için, gamepadler ile aynı çatı altında asla olmayacaktır.Konsolda multiplayer demek, tek konsol,tek gamepad,tek donanım,tek frame değeri demektir.Yani bir eşitlik söz konusudur.O yüzden konsolda gamepad ve mouse'un beraber olması imkansızdır.O yüzdende diyorum ki, rüyanda görürsün ancak.
  • Mevcutta kullanıldığını biliyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nontheist

tuğla yok bu sefer kasa içinde olucak o

Aman iyi bari aleti büyük yapmışlar zaten bir de tuğla çıkmasın başımıza.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.