Şimdi Ara

XBOX ONE S + FİFA17 = 999 TL mediamarkt açılışa özel- tek gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adanada yeni açılacak media markt reklamı aşağıdadır. ilgilenenlere duyurulur.

eklendi----mediamarktın kendi linki=http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/marketinfo/_Media-Markt-Adana-Turgut-%C3%96zal,181053,-14.html

bana sen alır mısın demeyin üstüne parada verseniz alamam çünkü uğraşamam ama adanada bir tanıdığınız varsa acele edin çünkü indirim sadece yarın için. (15.03.2017 de) sabah açılıyor. tek günlük açılışa özel indirim. stok hemen bitebilir. reklam fazla yapıldı ve merkezi bir yerde açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 15 Mart 2017; 0:43:7 >

• Amazonda 292 euro. Güzel bir fiyat.
  • yorumları bekliyorum adanada tanıdık kimse olmasada :/
  • birde adres vs nerde olduğu gözükkmüyor sitede açılışla ilgili bir şey göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

birde adres vs nerde olduğu gözükkmüyor sitede açılışla ilgili bir şey göremedim

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/marketinfo/_Media-Markt-Adana-Turgut-%C3%96zal,181053,-14.html
  • GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    Turgut Özal'ın sonu, metronun anadolu lisesi duragini geçince Gündoğdu'ya dogru giderken sağda Dörtler Marketin yanında hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Amazonda 292 euro. Güzel bir fiyat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat çok iyi...düşünen varsa kaçırmasın..
  • benim iş yerine yakınmış. ihtiyacı olan varsa 1 kişiye alıp gönderme konusunda yardımcı olabilirim. sadece ek kargo parası öder alan arkadaş. maksat birilerinin işi görülsün. gider bakarım varsa alıp yollarım kısacası

edit : gece mesaj atan arkadaşlara yardımcı oldum. mağazadan çıktığım sırada 10-15 stok daha vardı adana da olup almak isteynler için.. maalesef tekrar gitme şansım yok benim artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 15 Mart 2017; 13:41:55 >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Amazonu övmedim mesajımda, konudaki fiyatı övdüm. Virgül ile noktanın farkı burada işe yarıyor.

+Amazon üzerinden 100 euro üzeri her ürünümde vergi iadesi aldım. Chate bağlanırsanız yardımcı olurlar.
  • quote:

Amazonu övmedim mesajımda, konudaki fiyatı övdüm. Virgül ile noktanın farkı burada işe yarıyor.

+Amazon üzerinden 100 euro üzeri her ürünümde vergi iadesi aldım. Chate bağlanırsanız yardımcı olurlar.

vergiyi ülke almışsa amazon sana geri iade edemez nasıl geri alıyorsun? gümrüğe takılmamıştır senin ürünlerin onun için vermişlerdir hep böyle
  • quote:

övdünüz diye değil, verdiğiniz fiyat amazondaki dip fiyatlardan merak ettim gerçekten son ödemeye geçerkenki ekranda dediğiniz gibimi diye kontrol ettim, baktım 350 yuro çıktı buraya yazim dedim. yoksa 250€dan %18 avrupa birliği üyelerine uygulanan gümrük vergisi ile 295€ edecekken 350€ çıkmasıda garip. bende amazondan çok alışveriş yaptım 10 üründe belki 1-2 ürün geri ödenmiştir. genelde gümrük vergisi bana geri gelmedi. ama amazon fazla aldıysa fazlasını geri veriyor onu vermek zorunda zaten.

• xbox one s hala var görünüyormuş bilginiz olsun. izdiham yok ama içerisi kalabalıkmış. 15 dakikada 4-5 tv satılıyormuş. bende birazdan gidecem neler varmış bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

vergiyi ülke almışsa amazon sana geri iade edemez nasıl geri alıyorsun? gümrüğe takılmamıştır senin ürünlerin onun için vermişlerdir hep böyle

Konuşursan, hesabın temizse ve uzun süre sıkıntısız alışveriş yapmışsan; büyük meblağlı ürünlerde bunu isteyince sana sağlıyorlar. Aksi halde almanın bi şansı yok.. (3 yada 4 defa vergi iadesi aldım)

+Ama bunu amazon.com yapıyor.. amazon.de Tam ölücü. Aldığım ürün silindi, indirim silindi, sıkıntısız kredi kartıyla para ödeyemedim(daha önce alışverişe rağmen..) Dahası var.

Şu sıralar GoW için Ps4 almayı düşünüyorum takipteyim

@cabriyo
    +Hocam cidden son fiyatına bakmadım, garip bir durum. Liste fiyatına göre değerlendirilmiyomuş Amazon.de şu günlerde çok bozdu. 30eurodan sonra sapıttı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

benim iş yerine yakınmış. ihtiyacı olan varsa 1 kişiye alıp gönderme konusunda yardımcı olabilirim. sadece ek kargo parası öder alan arkadaş. maksat birilerinin işi görülsün. gider bakarım varsa alıp yollarım kısacası

Çağatay bey bana bir adet aldı sağolsun. Xbox 360 almayı planlarken ea access ten dolayı bir anda bunu almış buldum kendimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

benim iş yerine yakınmış. ihtiyacı olan varsa 1 kişiye alıp gönderme konusunda yardımcı olabilirim. sadece ek kargo parası öder alan arkadaş. maksat birilerinin işi görülsün. gider bakarım varsa alıp yollarım kısacası

Çağatay bey bana bir adet aldı sağolsun. Xbox 360 almayı planlarken ea access ten dolayı bir anda bunu almış buldum kendimi.

Çağatay arkadaşımız bana da bir adet alıp kargoya verdi sağolsun, hiçbir ücret vs talep etmeden bir saat içinde halletti her şeyi. Tekrar teşekkür ederim kendisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

Çağatay arkadaşımız bana da bir adet alıp kargoya verdi sağolsun, hiçbir ücret vs talep etmeden bir saat içinde halletti her şeyi. Tekrar teşekkür ederim kendisine.

hocam stok var mıydı?bende ulaşmaya çalışıyorum p.mden kendisine...

• XII kullanıcısına yanıt
    kusuar bakmayın yoğunluktan ve telefonun şarjının bitmesinden bakamadım özel mesajlara. sizin mesaj attığınızı gördüm ama o sırada şarjı bitti zaten mağazadan çıkmıştım. stok vardı 15 tane kadar. lırken sorun çıkarmadılar ama dikkat çektim baya çünkü 1 tane hakkı vardı herkesin. farklı faturalar olunca biraz da kalabalıktan faydalanarak hallettik çok şükür arkadaşların :) toplam 4 kişiye gönderdim 1 demiştik ama öyle oldu :) hayırlı olsun güle güle kullansın hepsi inşallah : siz de geç kalmasaydınız size de alırdım :(
  • çagatay abı banada son hoparloru yolladı tsk edıyorum burdanda kendısıne :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evolution13 kullanıcısına yanıt
    rica ederim kardeşim ne demek :) güle güle kullan sende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.