Şimdi Ara

-XBOX LİVE YAZ İNDİRİMLERİ 2015- (BİTTİ) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
7
Favori
9.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

quote:

Orijinalden alıntı: mert2202

Xbox aldığıma şu online yüzünden pişman oldum hardline da bile azıcık server felan varken ps4 de bir sürü var xbox multiplayer konusunda pişmanlıkdır

Hardline'da sürüsüyle server var, nasıl az oluyor çok anlam veremedim açıkçası. NAT ayarını yaptığına emin misin?

Hardline da bişey kalmamış. Geçen yılmaz la bi girdik 3 4 tane server var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sitede Halo mcc Rusya storeda 117TL gözüküyor ama provizyonda 72TL çekti benden bilginize.

http://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 9 Temmuz 2015; 15:07:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    o sitede indirimsiz fiyatları yazıyor indirimli hali 72 lira oluyor demekki rus storeda ondan öyle çekmiş.
  • Hadi ya o kadar bitik mi oyun, dünden belliydi gerçi
  • Hocam ben rusya store üzerinden almayı beceremedim. Nasıl aldınız oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerr

Hocam ben rusya store üzerinden almayı beceremedim. Nasıl aldınız oyunu

Hocam ben almadım NmdBllc arkadaşla kardeşlik yaptık o aldı.

• Daywalkerr kullanıcısına yanıt
    Hocam direk kredi kartını girdim rusyadan da bir adres buldum aldım :) Extra hiçbirşey yapmadım.
  • Yurt dışından alıyrosun da kart komisyon koyuyor yine birşey fark etmiyor bence. Yada ben beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullytr

Hocam aynı şekilde bende aldım oyun ingilizce.

Ben Xbox oneda makina içinden kredi Kartı girerek aldım. Cihazın dilini ve Bölgesi'ni Rusça Yaptım. Adres satırlarını Rusça girdim. Rusya konsolosluk adresini girdim. Kredi Kartı olarak Visa girdim, oyun iniyor. Cihazı tekrar Türkçe Yaptım. Fakat oyunun adında Halo mcc (mcc kısmı Rusça yazıyor).

• quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi

quote:

Ben Xbox oneda makina içinden kredi Kartı girerek aldım. Cihazın dilini ve Bölgesi'ni Rusça Yaptım. Adres satırlarını Rusça girdim. Rusya konsolosluk adresini girdim. Kredi Kartı olarak Visa girdim, oyun iniyor. Cihazı tekrar Türkçe Yaptım. Fakat oyunun adında Halo mcc (mcc kısmı Rusça yazıyor).

İptal edip Halo yüklemesini konsol Türkçeyken yaparsan Rusça sorunu kalmaz.
  • Hafta sonu indirim felan gelicek mi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi

quote:

İptal edip Halo yüklemesini konsol Türkçeyken yaparsan Rusça sorunu kalmaz.

Teşekkürler, hallettim.

• Günü birlik indirim beklentileri hiç gerçekleşmedi. Bari hafta sonu indirimleri olsun.

• Dün Rusya storedan aynı şekilde işlem yapmaya çalıştım ama bu sefer beceremedim. Aynı adresi girdim aynı kartı girdim. Ori the blind forest alacaktım ama bir türlü onay vermedi. Bir hata ekranı çıkıp durdu. Her seferinde de provizyon almış. Ama neye hata verdi anlamadım. Dün Rusya storedan alışveriş yapabilen oldu mu?

• Battlefield Hardline Deluxe Edition, Halo: The Master Chief Collection Digital ve Titanfall Deluxe Edition dan sizce hangisini almalıyım, oynanışlık ve multisi açısından hangisi daha iyi?
  • Ozellikle 360 indirimleri cok vasat..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimler hiç beklediğim gibi değildi hayal kırıklığına uğradım inşallah hafta sonu bir şeyler olur

• Son 3 gün kaldı indirimden haber yok fiyasko bir yaz indirimi oldu forza bekliyoruz hala bi cacık yok
  • Bu yilki indirimlerin beklendigi gecmedigini soylemek dogru olur cidden, gerci benim bekledigim 2 3 oyunu alma sansim oldu ama sonuktu bu seneki indirimler.

• ccandan kullanıcısına yanıt
    forza'lar 3-4 hafta önce %50 indirimdeydi. O yüzden bu indirimde yok.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.