Şimdi Ara

Xbox Live Tepkime süresi çok geç.Nedeni ne olabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün ilk defa Live'a girdim ve 2-3 oyun oynadım.Pes oynayım dedim biraz, Tuşa basıyorum en aaz 2 sn sonra tepki veriyor oyuncu.Bunun nedeni nedir? Öteki oyunlarda bu olmadı hiç. İnternetle mi alakalı ???

Birde , Benim Xbox ı aldıgım kişi orjinal kullanıyordu , Live a giriyordu.Ben FW li kullanıyorum.. Ben yeni bir adres aldım ve bağlandım.Ve nasıl olduysa üyeligim var(Oyun oynayabiliyorum)Bunun süresini nerden öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 6 Nisan 2010; 23:18:14 >

• pes'ten kaynaklanıyor yani oyunun kendisinden. livedan değil. pes te buna alışsan iyi olur çünkü bu lag denilen geç tepki olmadan online oynamak hayli güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starks

pes'ten kaynaklanıyor yani oyunun kendisinden. livedan değil. pes te buna alışsan iyi olur çünkü bu lag denilen geç tepki olmadan online oynamak hayli güç.

Hocam alışılcak gibi değil ki ama Cidden abartısız söylüyorum 2sn sonra algılıyor.Normal(Single) moddada tepki biraz geç. Bİliyorum pes10 da bu böyle, Ama Bu öyle böyle değil.Kafadan 2sn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 6 Nisan 2010; 23:40:46 >
  • biliyorum hocam oyun bende de var ancak bu konuda yapacak bişey yok
  • Anladım Hocam.Tşk ederim ,Bilgilendirdiğin için.
  • ama türkiyeden birileriyle oynarsan büyük ihtimal normal bi maç oynarsın aklında bulunsun
  • Pes online altyapısının zayıflığı ile bilinen bir oyundur.

Eğer amacın online futbol oyunu oynamaksa çare FIFA 10 gibi gözüküyor, bu sene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tşk ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.
    Peki sorudada belirttiğim gibi , Ben Live üyelik falan almadım ama Şimdi live'da oyun oynayabiliyorum.Bunun süresini nerden öğrenebilirim??
  • Konsolun ilk sahibinin üyeliği varmış ve onu kullanıyormuş anladığım kadarı ile. Siz yeni gamertag ve yeni konsol ile live'a bağlanmak istediğinizde Microsoft size 1 aylık hediye gold üyelik veriyor. Gold üyeliğin süresini ayarlardan görebiliyorduk sanırım.

Bende yeni olduğum için bilgim dahilinde cevap vermeye çalıştım. Deneyimli arkadaşlarım yanlışlarım var ise düzeltsinler lütfen. :)
  • Her konsolda 3 defa 1 aylik gold hakki bulunuyor,XboxLive da olusturdugun uyelikler 1 ay gold uyelikle basliyor,ucuncuden sonraki profil silver oluyor fakat..
  • 2 ay Live'da orijinal PES 10 oynamış biri olarak, hiç böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Sorun sizin bağlantınızdan da kaynaklanıyor olabilir. Tamam PES'in multiplayer altyapısı çok iyi olmayabilir ama bu kadar fazla lag da pek normal değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

2 ay Live'da orijinal PES 10 oynamış biri olarak, hiç böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Sorun sizin bağlantınızdan da kaynaklanıyor olabilir. Tamam PES'in multiplayer altyapısı çok iyi olmayabilir ama bu kadar fazla lag da pek normal değil bence.

sen allahın sevdiği kulusun galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: starks

quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

2 ay Live'da orijinal PES 10 oynamış biri olarak, hiç böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Sorun sizin bağlantınızdan da kaynaklanıyor olabilir. Tamam PES'in multiplayer altyapısı çok iyi olmayabilir ama bu kadar fazla lag da pek normal değil bence.

sen allahın sevdiği kulusun galiba :)

Lag elbette oluyordu ama bu kadar değildi. Yani bir pas atmak için 2 sn. beklediğimi hatırlamıyorum. Bi de Quiknet'le bağlanıyordum. BBand'in güzellikleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenyack -- 7 Nisan 2010; 10:43:18 >
  • Başlık çok saçma olmuş,değişmeli
  • kullandığınız tv philips lcd mi?
  • dedinin şey ping.
    örneğin pc de bi oyunu multi oynicaksın eğer türk serverına girersen 20-30 arası olur ve tuşlara bastığın anda işlem gerçekleşir ama yurtdışından bi serverda oynarsan mesela bomba attın diyelim elinden 2sn sonra çıkar
  • nası yani anlamadığım Xbox aldığımızda 3 ay gibi bi süre live bedava mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Konsolun ilk sahibinin üyeliği varmış ve onu kullanıyormuş anladığım kadarı ile. Siz yeni gamertag ve yeni konsol ile live'a bağlanmak istediğinizde Microsoft size 1 aylık hediye gold üyelik veriyor. Gold üyeliğin süresini ayarlardan görebiliyorduk sanırım.

Bende yeni olduğum için bilgim dahilinde cevap vermeye çalıştım. Deneyimli arkadaşlarım yanlışlarım var ise düzeltsinler lütfen. :)

Tşk ederim Hocam.Bu arada göndermiş oldugunuz AÖF bilgileri çok işime yaradı, 2 gün önceden çalıştım ve yeterli puanı alcagımı umut ediyorum:)

quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Başlık çok saçma olmuş,değişmeli

Pardon Hocam nesi saçma??Önce mesaj yazıyorsun ,2 saat sonra dönüp Konu saçma diyorsun...

Kimisi Ülkeye göre değişir diyor, Kimi pes'te sorun var diyor ,Kimi nette sorun var diyor.Kafa gitti valla...Bu arada arkadaşlar tekrar söylüyorum , bugünde denedim , kesinlikle abartısız 2sn sonra tepki veriyor oyuncular..Yani bu kadarda Lag olmaz diye düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vulture.

dedinin şey ping.
    örneğin pc de bi oyunu multi oynicaksın eğer türk serverına girersen 20-30 arası olur ve tuşlara bastığın anda işlem gerçekleşir ama yurtdışından bi serverda oynarsan mesela bomba attın diyelim elinden 2sn sonra çıkar

Ne yani Hocam , Live'da adam gibi oynamak için Türk server mi bulmam lazım?? İşte bunun nedeni İnternet hızı değil mi??
  • PES2010 baştan fail bir oyun olduğu için, doğal olarak online alt yapısı 09'a göre daha iyi denmiş olsa'da, maalesef bu tip sorunlar ile boğuşuyor.. Tabi sadece bu oyunda olmuyor, bir çok oyunda genellikle NET kalitene göre bu tip sorunlar yaşayabilirsin.. Net kaliten düşük ise, genellikle gündüz ve hafta içi Online olmaya çalış, o zaman yağ gibi akar oyunlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.